مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی برای خرید مانبیتور برای تماشای ماه و اره
mersad222
01-04-2011, 01:24
با سلام
من میخام یه مانیتور full hd--ledسامسونگ bx2285 plus بخرم فقط برای تماشای ماهواره از طریق ورودی hdmi البته چون نه پول ونه جای مناسب برای خریدن tv ندارم
ایا یه مانیتور با این مشخصات کلا برای تماشای ماهواره خوب هست یا نه
led ها خیلی از lcd گرونتره ایا ارزش خریدن داره یا به همون lcd بسنده کنم
resident
01-04-2011, 08:56
اول از همه شما باید ببینی از چه طریقی میخوای ماهواره ببینی؟ آسمان یا اینترنت؟
چه ماهواره هایی قصد تماشا کردن داری؟ ها تبرد؟! یو تل ست؟ ...؟
چه کانال هایی میخواهیی ببینی؟ کانال IRIB؟ کانال هایی از رده 20TV و PersianMoosic؟ یا GEMs و PMCs و...؟ یا Euro Sport HD؟؟
نظر من اینه که LCD بخر، مگر اینکه مدت زمان زیادی رو صرف تماشای برنامه های HD میخواهی کنی، منتها HD واقعی. نه اینکه برنامه HD باشه ولی الBN معمولی و آنالوگ با ----- عادی...!
تازه، حتی اگه همه چیزت هم HD و فول باشه، باید اون منبعی هم که نگاه میکنی HD با کیفیت باشه، مثلا میگم ها، اگه رزولوشن دریافتی 640*840 هستش همون LCD بگیر چون خیلی با رزولوشن HD فاصله داره. فک میکنم همون LCD رو بگیری بهتره و خرج بیخودی نکن.
mersad222
01-04-2011, 11:57
ممنون از پاسختون
البته در جواب نکته هایی که فرمودین قصد من استفاده از ماهواره به وسیله همون دیش ال ان بی و یه ریسیور full hd و باز کردن کانالهای مختلف اعم از HD و معمولی به وسیله شرینگ اینترنتی هست
در ضمن من ریسیورم مستقیم با کابل HDMI میخام به مانیتور وصل کنم این مدلها هیچ کدوم اسپیکر ندارن ایا از خروجیه هدفون میشه برای اسپیکر صدا گرفت
تو مدلهای سامسونگ همه اونایی که full hd هستن ورودی hdmi ندارن در عوض dvi دارن که به درد من نمیخوره
LG مدلW2261P T فول HD هست اما LED نیست قیمتشم 225 هزار ---نظرتون چیه
در مورد ASUS هم خیلی تعریفش و شنیدما اگه مدل خاصی با این امکانات داره ممنون میشم راهنمائیم کنید
resident
01-04-2011, 13:03
ممنون از پاسختون
البته در جواب نکته هایی که فرمودین قصد من استفاده از ماهواره به وسیله همون دیش ال ان بی و یه ریسیور full hd و باز کردن کانالهای مختلف اعم از HD و معمولی به وسیله شرینگ اینترنتی هست
در ضمن من ریسیورم مستقیم با کابل HDMI میخام به مانیتور وصل کنم این مدلها هیچ کدوم اسپیکر ندارن ایا از خروجیه هدفون میشه برای اسپیکر صدا گرفت
تو مدلهای سامسونگ همه اونایی که full hd هستن ورودی hdmi ندارن در عوض dvi دارن که به درد من نمیخوره
LG مدلW2261P T فول HD هست اما LED نیست قیمتشم 225 هزار ---نظرتون چیه
در مورد ASUS هم خیلی تعریفش و شنیدما اگه مدل خاصی با این امکانات داره ممنون میشم راهنمائیم کنید
پیشنهاد میدم همون LCD رو بگیر؛ مشکلی نداره.
من خودم سامسونگ رو پیشنهاد میدم، چندین ساله که تجربه اش رو پس داده، ولی اینکه هنوز HDMI نداره عجیبه!! مال منم فول اچ دی هستش و HDMI نداره. نمیدونم کابل DVI به HDMI هستش یا نه؟! اگه باشه میتوین اینطوری هم اقدام به دریافت تصویر کنی.
درمورد LG میتونم بگم بهتر از ASUS هستش.
برای صدا میتونید از پشت گیرنده ماهواره از طریق اون کابل های AV یا اگه خروجی دیجیتال صدا داره از او نطریق خروجی صدا بگیرید و به اسپیکر وصل کنید. خروجی هدفون هم هست اما تصاویر دیجیتال بدون صدای دیجیتال کمی بی روح به نظر میاد. یه اسپیکر خوب یا یه هدفون خوب بگیرید بهتره. اسپیکر Cretaive رو پیشنهاد میدم، هدفون اطلاعاتی ندارم.
این مدل سامسونگ هم HDMI داره هم
خلاصه کاملا مناسب شماست:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میتوین تیو این صفحه مدل های متفاوت رو ببینی و دسته بندی کنی، بالای صفحه روی HDMI تیک بزن اونایی که HDMI داره رو میاره.
mersad222
01-04-2011, 14:57
قیمت bx2231 samsung چنده
وایا هنوز تو بازر هست من چند روز پیش ولیعصر بودم ندیدم
resident
01-04-2011, 15:42
قیمت bx2231 samsung چنده
وایا هنوز تو بازر هست من چند روز پیش ولیعصر بودم ندیدم
با استناد به آمازون و چند سایت دیگه، حدودا 177$.
درمورد اینکه تیو یاران چه مدل هایی هست نمیدونم، از یه فروشگاه سامسونگ میتونین بپرسین،اگر هم نبود میتونین درمورد اینکه کی میاد توی ایران بپرسید،چون اکثرا اطلاع دارند.
mersad222
08-04-2011, 12:48
درود
اساتید اگه یک مدل dvi دار بگیرم واز تبدیل hd to dvi استفاده کنم ایا افت کیفیت تصویر خواهد داشت یا خیر
البته به دلیل کمبود بودجه میخام این کار کنم
یه سوا دیگه هم داشتم ارزون ترین مدل تلوزیون lg با 22 اینچ 245 تومان ولی full hd نیست اگه خرید مانیتور بی خیال بشم ایا کیفیت تصویر فول hd تو این تلوزیون hd خیلی محصوصه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.