مشاهده نسخه کامل
: فلش 4 گیگم 2 گیگش پرید کمک
david071
31-03-2011, 23:55
سلام
من برای تست داشتم فلش بوت میساختم که فکر کنم ساخته شد .
ولی بعد از فرمت فلش حالا فقط 1.90 گیگ حجم داره چند بار هم فرمتش کردم بازم درست نشد فلش سالمه و راحت کار میکنه:19:
اول از همه فلش رو اسکن ویروس بکنید
فلش رو با نرم افزار مخصوص خودش فرمت کنید قبلش یک low level format بکنید بعد با نرم افزار مخصوص فرمت کنید
یک اسکن read و write با نرم افزار flash memory toolkit هم بگیرید
درست نشد روی یه سیستم دیگه چک کنید بازم اگه مشکل برقرار بومد فلش ایراد داره
david071
01-04-2011, 00:12
با جه نرم افزاری low level format انجام بدم .
با خود ویندوز تیک QUick رو بردار بعد فرمت کن
david071
01-04-2011, 01:14
انجام دادم باز نشد
دوست عزیز، چندین دلیل می تونه داشته باشه، دلایل عجیب و غریب هم در این میان هستند.
ولی شما سعی کنید با این نرم افزار فرمتش کنید اگر نشد، یا مشکل پیدا کرده، یا به یکی از همون دلایل عجیب و غریب که گفتم! این فلش درایو از ابتدا 2 گیگ بوده و به طور نرم افزاری 4 گیگ شناخته میشده، یک جستجوی کوچک بکنید می بینید فلش درایوهای چینی که اینگونه هستند کم نیستند، که با یک بار فرمت کامل و نه سریع به میزان ذخیره خودشون بر می گردند.
نرم افزار:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
david071
01-04-2011, 12:40
مرسی دوستان با این نرم افزاری که دوست خوبمون taia معرفی کردن فلشم درست شد
دوست عزیز، چندین دلیل می تونه داشته باشه، دلایل عجیب و غریب هم در این میان هستند.
ولی شما سعی کنید با این نرم افزار فرمتش کنید اگر نشد، یا مشکل پیدا کرده، یا به یکی از همون دلایل عجیب و غریب که گفتم! این فلش درایو از ابتدا 2 گیگ بوده و به طور نرم افزاری 4 گیگ شناخته میشده، یک جستجوی کوچک بکنید می بینید فلش درایوهای چینی که اینگونه هستند کم نیستند، که با یک بار فرمت کامل و نه سریع به میزان ذخیره خودشون بر می گردند.
نرم افزار:
خیلی ممنون
شما فلش من رو هم درست کردی
8گیگ بود شده بود 2گیگ
atish_pareh
23-09-2012, 20:43
واقعا دستتون درد نکنه
شما نبودی چی میشد
کلید تشکر رو پیدا نکردم واسه همین pm گذاشتم
واقعا دستت درد نکنه
مشکلم حل شد .
حقیقت فکر نمی کردم فلش توشیبا هم این قذر نازک نارنجی باشه!
rouhallah
05-12-2012, 11:45
به نام خدا
سلام
دیدم این تاپیک به سوال من هم ربط داره، برای همین تاپیک جدید نزدم و همینجا سوالم رو مطرح میکنم. :)
من هم دارم مثل دوستمون daivid071 فلش بوت درست میکنم.
مشکلی با برگردوندن کل حجم فلش مموری ندارم
اما مشکلی که دارم اینه که وقتی مثلاً مقداری از فاضای 8 گیگ فلش رو به عنوان مثال 2 گیگ اون رو به عنوان پارتیشن primary فرمت میکنم. و پارتیشن بعدی که حدوداً 6 گیگ میشه رو هم به صورت logical فرمت میکنم، ویندوز تنها پارتیشن primary رو تشخیص میده و پارتیشن دوم رو بهم نشون نمیده.
من میخوام هر دو پارتیشن رو همزمان ببینم و نمیخوام دوباره فلشم رو یکپارچه 8 گیگ کنم(برای این کار مشکلی ندارم)
ممنون میشم کمک کنید بتونم دو پارتیشن رو همزمان تو مای کامپیوتر داشته باشم
با تشکر
اقا taia ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) یه دنیا از شما ممنونم مشکلم حل شد :n19:
دیدم اسپم ندم میمیرم ارت خیلی ممنونم که کمک کردی ولی من الان فلش ندارم که همچین مشکلی داشته باشه ولی محض احتیاط دانلود میکنم :n02:
من خاک پاتم دادش:n12:
سلام به همگی دوستان : من یه فلش 4 گیگ سیلیکون پاور دارم که write protect شده بود . با یه نرم افزاری فرمت کردم اما بعد از فرمت تنها 1.96 گیگ مونده و حتی تو همین مقدار حافظه هم نمیشه اطلاعات ریخت . با نرم افزاری مربوط به تعمیر فلش سیلیکون پاور هم دوباره فرمت کردم بعد فرمت ، افظه برمیگرده و به راحتی اطلاعات درون اون ریخته میشه ولی به محض اینکه از کامپیوتر جداش میکنم و دوباره می زنم فلش به حالت قبلی بر می گرده و موقع ریختن یک فایل حتی یه آهنگ کم حجم ارور میده که حجم فلش کمتر است . به نظر شما چیکار کنم ممکنه سوخته باشه ؟:n30::n29::n27:
kavirnavard
14-05-2013, 10:03
برادر منم مشکل شما رو دارم چیزی دستگیرت شد به ما هم بگو:n03:
نرم افزار:
aghaaaaaaaaaaa damet garm:n16:
ممنون از taia ، مشكل منم حل شد.
reza wolf
23-07-2014, 03:31
چاکر دوستان.
آقا ما هم این مشکل رو داریم ولی با این نرم افزار جناب taia حل نشد.نمی دونم چی کار کنم؟:n14:
mohammad_sa23
27-07-2014, 09:48
دستت درد نکنه خیلی خوب بود آقا. مشکلم حل شد:n12:
delsukhteh
01-02-2015, 10:45
سلام دوستان
من یک مموری اس دی میکروی 8 گیگ دارم
بعد از اینکه ویروسی شد و فرمت شد آلان بیشتر از 248 مگ بیشتر حجم نداره لطفا راهنمایی کنید
سلام
منم مثل دوستان یه فلش 16 گیگ داشتم که الان شده 4 مگابایت با برنامه های گفته شده هم امتحان کردم فایده نداشت
با برنامه بالایی هم امتحان کردم ارور65535 میده
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.