PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل بعد از ویروس کشی با nod32 و ارور cant find CLi + عکس

robert
31-03-2011, 20:37
سلام به همگی

تو یه تاپیکی تو همین انجمن گفته بودم که موقع اجرای نرم افزار کاتالیست ارور 0xc000007b رو دریافت میکنم و دیدم دوستی در تاپیکی دیگر نوشته بودند با آنتی ویروس آپدیت شده nod32 و اسکن سیستم توسط آن این ویروس از بین میره...

سیستمم رو اسکن کردم و پیغام خطای 0xc000007b از بین رفت ولی الان که میخوام با راست کلیک روی دسکتاپ نرم افزار کاتالیست رو برای تنظیمات کارت گرافیکم انتخاب کنم این ارور رو میده:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موقع نصب مجدد کاتالیست هم ارور میده و میگه MSI رو پیدا نمیکنم و موقع فعالسازی window installer از منوی services هم ارور میده و میگه:

windows cannot find the file specific

حالا موندم چیکار کنم.... من فقط میخوام کاتالیست رو اجرا کنم...

robert
31-03-2011, 20:51
همین الان فهمیدم که موقع پاک کردن نرم افزار کاتالیست از کنترل پنل ویندوزم ارور میده و میگه اصلا windows installer نصب نشده...

رفتم وبسایت مایکروسافت و از این صفحه:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اونهایی که برای ویندوز 6 بود رو دانلود کردم ولی موقع نصب ارور میده و میگه :

The update in NOT appliacable to your computer

موندم این windows installer لعنتی رو چجوری راه بندازم....

اینهم تصاویرش:

یه کمکی بکنید...

ebicross
31-03-2011, 21:41
سلام دوست قدیمی؛

توی CMD بزن:

و بعد:

بعدش توی Regedit کلید اصلی HKEY_CLASSES_ROOT رو روش راست کلیک و Premission رو بزنید و براش یک دسترسی everyone با Full Control ایجاد کنید.

robert
31-03-2011, 22:25
سلام دوست قدیمی؛

توی CMD بزن:

و بعد:

بعدش توی Regedit کلید اصلی HKEY_CLASSES_ROOT رو روش راست کلیک و Premission رو بزنید و براش یک دسترسی everyone با Full Control ایجاد کنید.

ازت ممنونم ابی جون اما خودت که میبینی چی میشه....!!!

اصلا این عبارات تو cmd جواب نمیده

ebicross
31-03-2011, 23:28
فایل زیر رو دانلود و اجرا کن:

اگر جواب نداد به نظر من چون یک سری فایل از دست دادین از جمله Msiexec.exe بهتره از sfc /scannow استفاده کنید.

robert
01-04-2011, 09:07
فایل زیر رو دانلود و اجرا کن:

اگر جواب نداد به نظر من چون یک سری فایل از دست دادین از جمله Msiexec.exe بهتره از sfc /scannow استفاده کنید.

والله من دقیقا عبارت sfc /scannow رو توی run و CMD بصورت copy paste وارد میکنم ولی در هر دو مورد ویندوزم ارور میده و میگه اصلا sfc وجود نداره....:41:

اگر میدونستم چطوری میشه فایلهای قرنطینه شده توسط NOD32 رو برای همیشه نابود کرد میرفتم دوباره ویندوز نصب میکردم چون فایلهای ویروسی ام بین اونهاست...

ebicross
01-04-2011, 12:00
احتمالا یک ویروس خسته! داشتی که کل Bat ها و Comها و حتی Exeها رو صفا داده.
قرنطینه ی NOD تغییر فرمت پیدا میکنه و فقط خود آنتی ویروس میتونه دوباره اونها رو به حالت اول برگردونه. کلا مشکلی نداره.
بهتره ویندوز عوض کنی.
بعدش با Malware Byte آپدیت شده سیستم رو اسکن کن (یا همین الان بکن) و بعد NOD نصب کن.