مشاهده نسخه کامل
: خطای کارت گرافیک در اجرای گیم در ویندوز ایکس پی و سون و لینوکس
مهندس الهه
31-03-2011, 18:43
وقتی تو سون میخواستم گیم اجرا کنم بعد مدتی و در بین بازی مانیتور خاموش میشد
مثل زمانی که سیستم شات داون میشه
ولی کیس و پاور کار میکرد
اومدم ایکس پی
اینجا هم بین بازی این اخطار رو میده
[LEFT]
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[/LEFT
گرافیک هم 9500 gt هست
تو لینوکس هم نمیتونم از امکانات گرافیکی اسفاده کنم
و در ضمن واسه سون از سایت ان ویدیا آخرین درایور رو هم دانلود و نصب کردم که باز هم همن آش و همون کاسه !
این درایور رو واسه سون دانلود کرده بودم
266.58_desktop_win7_winvista_32bit_english_whql
مشکل از کجاست ؟
برای سون اگه هست قابلیت aero و uac رو غیر فعال کنید
بایوس مین رو آپدیت کنید
اگر تغییراتی در تنظیمات گرافیک بوجود آوردید اونو به حالت اولیه برگردونید
با ورژن های درایور دیگه ی گرافیک هم امتحان کنید
در آخر گرافیکتون رو روی یه سیستم دیگه امتحان کنید اگه بازم اینطور بود گرافیک ایراد داره
مهندس الهه
31-03-2011, 20:58
آئروی سون رو غیرفعال کنم
پس ایکس پی و لینوکس چی ؟
پس مشکل از اون نیست :دی
نه
با تنظیامات گرافیک هم کاری ندارم
درایورهای قدیمی رو از کجا میتونم گیر بیارم ؟
آپدیت بایوس رو هم باید تو تالار بپرسم . چون بلد نیستم
ممنون
nightmare
31-03-2011, 21:16
اگر سیستمتون دو تا کارت گرافیک داره (کارت گرافیک 9500 + کارت گرافیک آنبورد)،از داخل بایوس گرافیک آنبورد رو غیر فعال کنید.
همونطور که گفتن آپدیت بایوس رو انجام بدید. (از محیط بایوس ورژن بایوس رو ببینید و بعد برید به سایت مادربوردتون، مدل مادربوردتون رو سرچ کنید و ببینید در قسمت BIOS آیا مدل بالاتری ارائه شده)
بعید میدونم مشکل درایور باشه.
اگر مشکلتون ادامه داشت احتمالاً سخت افزاریه. راستی وضعیت دما و حرکت Fan کارت گرافیک رو هم چک کنید.
اگر سیستمتون دو تا کارت گرافیک داره (کارت گرافیک 9500 + کارت گرافیک آنبورد)،از داخل بایوس گرافیک آنبورد رو غیر فعال کنید.
همونطور که گفتن آپدیت بایوس رو انجام بدید. (از محیط بایوس ورژن بایوس رو ببینید و بعد برید به سایت مادربوردتون، مدل مادربوردتون رو سرچ کنید و ببینید در قسمت BIOS آیا مدل بالاتری ارائه شده)
بعید میدونم مشکل درایور باشه.
اگر مشکلتون ادامه داشت احتمالاً سخت افزاریه. راستی وضعیت دما و حرکت Fan کارت گرافیک رو هم چک کنید.
این یه مشکلی هست که من اکثرا باهاش مواجه شدم و راه حلی براش پیدا نکردم تو مین هایی که تک کارت بوده هم این طور شده
فکر نکنم با غیر فعال کردن آنبورد از تو ستاپ درست بشه چون با گذاشتن گرافیک اوتوماتیک غیرفعال میشه
حالا اون کارایی که گفتم انجام بدین درست نشد برید گرافیک رو روی یه سیستم دیگه چک کنید اگه بازم اینطور بود گرافیک ایراد داره
اتفاقا من یه بار یه همچین سیستمی داشتم با یه ورژن دیگه ی گرافیک مشکلش حل شد و لی این مشکل یه راه حل ثابتی نداره
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.