ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Converting PDF to Text

abasfar
31-03-2011, 17:42
سلام
من میخوام pdf را به هر روشی بشه بجز دستی :31:به صورت متنی در بیارم من انگلسی رو انجام دادم ولی فارسی نمیشه میشه کمکم کنید

MicrosoftH
01-04-2011, 08:23
ببینید این بر میگرده به Unicode ها شما باید بتونید unicode حالا Ascii و . ... هر کلمه فارسی رو بلد باشید فکر نکنم کار ساده ای باشه زحمت زیاد میخواد سری به سایت

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید بده ببینم چیزی دستگیرت میشه این PDF به انگلیسی توش هست ولی واسه غیر انگلیسی نمیدونم اگه تو تونستی انگلیسی رو درست کنی باید بتونی فارسی رو هم درست کنی

abasfar
01-04-2011, 11:10
ببینید این بر میگرده به Unicode ها شما باید بتونید unicode حالا Ascii و . ... هر کلمه فارسی رو بلد باشید فکر نکنم کار ساده ای باشه زحمت زیاد میخواد سری به سایت

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید بده ببینم چیزی دستگیرت میشه این PDF به انگلیسی توش هست ولی واسه غیر انگلیسی نمیدونم اگه تو تونستی انگلیسی رو درست کنی باید بتونی فارسی رو هم درست کنی

دوست عزیز ممنون اما قبلا نگاه کردم چیز به درد بخوری نیست که به کار من بیاد یا حداقل من نتونستم پیدا کنم:10:

MicrosoftH
02-04-2011, 12:23
تنها راه اینکه بشینید دو سه نفر بصورت تیمی بنویسیدش اخه کار زیاد میخواد اونم که بستگی به خودتون و سواد برنامه نویسی شما داره

abasfar
02-04-2011, 20:10
خوب من که اماده هستم امید وارم تیم ما هم همینطور حالا شما میتونید منبع هم معرفی کنید

MosaferJade
04-04-2011, 03:09
سلام
سال نو مبارک
دوستان راه و روش کار را به ما هم بگید ... خواهشا
مرسی