مشاهده نسخه کامل
: از کجا بفهمم که پلورم مشکل داره
imanasgharpour
31-03-2011, 16:17
سلام.
سال نو همه مبارک.
من یه پاور میوا mps 4055A دارم که رو کارتونش نوشته 405وات دارم
مشکل من اینه که سیستمم به طور نا هماهنگ هنگ میکنه به دفتر کامپیوتری هم بردم گفتن هیچ مشکلی نداره و رسیدن به اینکه برق من مشکل داره که سیستم رو به طور مستفیم و بدون محافظ به برق زدم نتنها که درست نشد حس میکنم خیلی بد تر هم شد در ضمن پاورم رو با این سایت های نشان دهنده قدرت پاور تست کردم کاملا واسه سیستم مناسب بود حالا میخوام بدونم یه پاور خراب چه جوریه تا تشخیص بدم پاورم مشکل داره یا نه.
با تشکر
هنگ کردن علتهای مختلفی داره و علاوه بر نصب مجدد ویندوز و اسکن ویروس و چک کردن دمای قطعات تقریبا باید همه ی قطعه ها رو چک کنید
ولی برای چک کردن پاور باید ولتاژ های خروجیش رو ببینید چنده
که با مولتی منر باید اینکارو انجام بدین
که باید 3تا ولتاژ 12 و 7 و 5 رو نشون بده که حالا اگر یکم کمتر هم نشون داد مشکلی نداره ولی راه قطعی نیست
imanasgharpour
31-03-2011, 18:27
خط اول انجام شده اما خط دوم رو نفهمیدم
خط اول انجام شده اما خط دوم رو نفهمیدم
شما باید مولتی متر داشته باشین پاور رو خارج از کیس با اتصال سیم های سبز و مشکی روشن کنید و پروپ
های قرمز و مشکی مولتی متر رو داخل کانکتورهای پاور همون شاخه های قرمز که 5 ولته و زرد که 12 ولته و سیاه که GND هست بکنید و این ولتاژها حالا کمی هم کمتر نشون بده
imanasgharpour
01-04-2011, 00:18
پس یعنی پاور رو ببرم واسه تست اونجا معلوم میشه که مشکل داره یا نه
پس یعنی پاور رو ببرم واسه تست اونجا معلوم میشه که مشکل داره یا نه
این یکی از راه های تست پاور هست که سالم هست یا نه ولی میگم من پاوری دیدم که ولتاژ های خروجیش درست بود ولی بازم داخل کیس خراب بود یعنی میخوام یک راه حل قطعی نیست
imanasgharpour
01-04-2011, 14:10
حالا من یه تست بزنم که ضرر نداره اصولا تعویض میکنن قطعات دیگه که بردم همین جوری بوده
با سلام:
دوست عزیزم میشه مشخصات سیستمت رو بذاری ؟
در ضمن هنگ کردن سیستم عامل نمیتونه ربطی به پاور داشته باشه .. پاور صرفا به سیستم برق میده که در صورت ناتوانی نهایتا سیستم رو راه اندازی نمیکنه همین!
اینکه سیستم شما هنگ میکنه میتونه چندین دلیل داشته باشه که دوتاش که خیلی مرسومه میتونه هارد و رم باشه..
حالا بیشتر بررسی میکنیم تا به کمک دوستان مشکلتون رو انشا الله حل کنیم.
موید باشید.
با سلام:
دوست عزیزم میشه مشخصات سیستمت رو بذاری ؟
در ضمن هنگ کردن سیستم عامل نمیتونه ربطی به پاور داشته باشه .. پاور صرفا به سیستم برق میده که در صورت ناتوانی نهایتا سیستم رو راه اندازی نمیکنه همین!
اینکه سیستم شما هنگ میکنه میتونه چندین دلیل داشته باشه که دوتاش که خیلی مرسومه میتونه هارد و رم باشه..
حالا بیشتر بررسی میکنیم تا به کمک دوستان مشکلتون رو انشا الله حل کنیم.
موید باشید.
دوست عزیز من چند تا سیستم داشتم که مشکل هنگ کردن داشت و با تعویض پاور مشکل حل شد
هنگ کردن از پاور هم میتونه باشه وقتی پاور برق کافی به خصوص به هارد رو نداشته باشه عملکرد هارد پایین میاد و کلا برق رسانی نامناسب باعث این مشکلا میشه
دوست عزیز من چند تا سیستم داشتم که مشکل هنگ کردن داشت و با تعویض پاور مشکل حل شد
هنگ کردن از پاور هم میتونه باشه وقتی پاور برق کافی به خصوص به هارد رو نداشته باشه عملکرد هارد پایین میاد و کلا برق رسانی نامناسب باعث این مشکلا میشه
مهرداد عزیز بنده تا بحال با یه همچین مشکلی مواجه نشدم . نمیدونم شاید بصورت تجربی شما اینکارو کردی و ممکنه درست بگی.
اما در حالت کلی عرض میکنم کمی غیر منطقی هستش یعنی اگه یه پاور ناتوان باشه در برق رسانی همون ابتدای کار سیستم رو راه اندازی نمیکنه ..
و لی خوب به هر حال ممکنه این استدلال رو هم بدیم که مثلا شاید بعضی قطعات مثه cpu و کارت گرافیک در حالت load توان مصرفیشون فرق داره شاید با این استدلال حرف شما درست باشه..
نمیدونم اما خب ما اومدیم اینجا تا از همه ی اساتید یه چیزی یاد بگیریم. خوشحالم که در کنار شما هستم.:11:
مهرداد عزیز بنده تا بحال با یه همچین مشکلی مواجه نشدم . نمیدونم شاید بصورت تجربی شما اینکارو کردی و ممکنه درست بگی.
اما در حالت کلی عرض میکنم کمی غیر منطقی هستش یعنی اگه یه پاور ناتوان باشه در برق رسانی همون ابتدای کار سیستم رو راه اندازی نمیکنه ..
و لی خوب به هر حال ممکنه این استدلال رو هم بدیم که مثلا شاید بعضی قطعات مثه cpu و کارت گرافیک در حالت load توان مصرفیشون فرق داره شاید با این استدلال حرف شما درست باشه..
نمیدونم اما خب ما اومدیم اینجا تا از همه ی اساتید یه چیزی یاد بگیریم. خوشحالم که در کنار شما هستم.:11:
در کامپیوتر یک سری اتفاقاتی میفته که آدم اصلا باورش نمیشه که به این موضوع ربط داشت یا نه
من خودمم فکر میکردمم نباید ربطی داشته باشه ولی چند بار با این مشکل روبه رو شدم که دیدم بله پاور ایراد داشته همیشه پاور خراب باشه شما ریستارت شدن و خاموش شدن و تصویر نداشتن و ... رو ندارید بلکه یک سری اتفاقاتی میفته که تا حالا ندیده بودید ممکنه مشکل ایشون از پاور نباشه ولی در من در حالت کلی گفتم
که میتونه باشه چون با این مشکل روبه رو شدم
موفق باشید
mamad mahdi
03-04-2011, 17:57
اگه ÷اور مشکل داشته باشه سیستم روشن میشه ولی تصویر نمی ده یا اصلا روشن نمی شه .در اکثر موارد اکه ÷اور رو باز کنین به راحتی نشتی خازن رو با باد کردن خازنهای بخش 12 و220 ولت رویت میکنین
اگه ÷اور مشکل داشته باشه سیستم روشن میشه ولی تصویر نمی ده یا اصلا روشن نمی شه .در اکثر موارد اکه ÷اور رو باز کنین به راحتی نشتی خازن رو با باد کردن خازنهای بخش 12 و220 ولت رویت میکنین
دوست عزیز اگه پاور مشکل داشته باشه علاوه بر این موارد ی که گفتین هنگ کردن و ریستارت شدن هم هست ممکنه مشکل دوستمون از پاور نباشه و از یه چیز دیگه ای باشه من در حالت کلی گفتم هنگ کردن هم که میگم من چندبار با این مشکل روبه رو شدم که دارم میگم
در ضمن من پاور هم تعمیر مینکنم وقتی روشن نمیشه همیشه خازنا ش نشتی نداره پاور به ظاهر بردش سالمه و لی بازم روشن نمیشه
imanasgharpour
05-04-2011, 12:59
منم این هرف رو قبول دارم.
اما مشخصات سیستمم رو میزارم.
mob: MSI K9n
cpu: AMD athlon X2 dualCore 4600
Ram: 2g ddr2
vga: 1g ddr3 GT 9800 geforce msi
اما در مورد اینکه پاور من ضعیف باشه و سیستمم رو نکشه اشتباس چون خروجی پاور بیشتر از نیاز سیستم من هست اما من فکر میکنم که پاور مشکل داشته باشه چون نشده تا حالا قطعه ای از میوا داشته باشم و مشکل نداشته باشه
imanasgharpour
09-04-2011, 23:31
اخر نتیجه چی شد
Facon_Archi
10-04-2011, 18:30
حالا پاورتون رو عوض کنید
قیمتی که نداره
imanasgharpour
10-04-2011, 22:49
6 ماهه خریدم 50000 تومن شاید واسه شما پولی نیست اما واسه من زیاده
چی شد بلاخره از پاور بود؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.