ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با مسنجر 10 و 11 در ویندوز 7

hamid1002
31-03-2011, 15:14
با سلام

دوستان چرا وقتی مسنجر نسخه 10 و یا 11 رو نصب میکنم ویندوز ارورر میده و برنامه مسنجر رو می ببنده در مورد نصب برنامه ورژن 9 مشکلی نداره و به سفارش یکی از دوستان برنامه پرتابل نسخه 10 یاهو مسنجر رو دانلود کردم ولی بازم همین مشکل رو دارم لطفا راهنمایی کنید عکس زیر مربوط به برنامه پرتابل نسخه 10 است

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با تشکر

join me
31-03-2011, 15:29
این که فایر وال 7 که اجازه دسترسی به شبکه رو توسط مسنجر درخواست میکنه / خوب باید اجازه دسترسی بدین اگه این کار نکنید که نمیونه به اینترنت متصل بشه /

hamid1002
31-03-2011, 16:52
مرسی دوست عزیز ولی چه اجازه داده شود چه اجازه داده نشه یه پنجره میاد که برنامه رو میبنده ( توی عکس پنجره زیری مربوط به فایروال) گذشته از این همینطور که توی عکس هم دیده میشه مسنجر وصل میشه و ایدی مربوطه آن میشه بعدشه که پنجره بستن برنامه میاد به فایروال مزبطی نداره

Hamid.dzh
31-03-2011, 19:38
مرسی دوست عزیز ولی چه اجازه داده شود چه اجازه داده نشه یه پنجره میاد که برنامه رو میبنده ( توی عکس پنجره زیری مربوط به فایروال) گذشته از این همینطور که توی عکس هم دیده میشه مسنجر وصل میشه و ایدی مربوطه آن میشه بعدشه که پنجره بستن برنامه میاد به فایروال مزبطی نداره

شاید ورژن این برنامه ویندوز 7 رو ساپورت نکنه >>> اینو ببین

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

---------- Post added at 08:38 PM ---------- Previous post was at 08:35 PM ----------

شاید ورژن این برنامه ویندوز 7 رو ساپورت نکنه >>> اینو ببین

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه دوست داشتی استفاده کن