مشاهده نسخه کامل
: چگونه یه نرم افزار تحت لینوکس را نصب کنم؟
MATRIX reloaded
31-03-2011, 12:12
من لینوکس اوبونتو نصب کردم و یه نرم افزار تحت لینوکس دانلود کردم که به صورت zip هست و تو یه \وشه ک\ی کردم. حالا چجوری نصبش کنم؟؟؟
خواهشا کمکم کنید.
MATRIX reloaded
31-03-2011, 12:38
من امروز از ویندوز 7 کوچ کردم به اوبونتو اونوقت شما این حرفو می زنی؟! لینوکس عالیه. فقط کافیه چند چیزو یاد بگیرم
MATRIX reloaded
31-03-2011, 13:31
? چی شد کسی نیت ؟
سلام
چه برنامه ای هست؟ اینطوری کمک زیادی نمی تونم کنم...
فایل zip رو که باید راست کلیک کنی روش و Extract here رو بزنی تا Extract بشه... بعد باید ببینی توش چه فایل هایی هست...
معمولا راهنمای نصب داخل فایل های Readme یا Install می زارن...
اکثراً توی سایت سازندش باید آموزش نصبش باشه...
در ضمن اول توی مخازن اوبونتو چک کنید، اگه برنامه مورد نظرتون نبود بعد برید از جای دیگه بگیرید... برنامه هایی که توی مخزن هست به صورت فایل های deb. هستن و نصبشون خیلی راحته ولی جاهای دیگه اکثرا باید برنامه ها کامپایل بشن (مخزن اوبونتو: منوی Application ، گزینه Ubuntu Software Center)
دوست عزیز عیدت مبارک! بی خیال لینوکس باید بود! این یه نصیحت جدیه! :13:
MATRIX reloaded
31-03-2011, 15:33
توی مخازن اوبونتو نیست. نام برنامه aptana studio 3 هست . هیچ فایل readme, install توش پیدا نکردم
توی مخازن اوبونتو نیست. نام برنامه aptana studio 3 هست . هیچ فایل readme, install توش پیدا نکردم
سلام
برای اجراش باید java runtime نصب باشه...
اول برید توی مخزن و Java JRE رو دانلود و نصب کنید...(Java Runtime یا Java JRE رو سرچ کنید)
اینم آموزش کامل نصبش:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توی سایت خودش هم هست: (ولی چون بالاییه مرحله به مرحله گفته ، راحت تره)
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه سوالی داشتید در خدمتم...:46:
vahidmir2000
08-04-2011, 18:34
سلام.
مگه نصب برنامه در لینوکس مثل ویندوز با دابل کلیک روی فایل نصب شروع نمیشه؟ (حالا به مراحل بعدی کاری نداریم) به طور کلی نصب برنامه در صورتی که فایلش رو داشته باشیم چهجوریه؟
سلام.
مگه نصب برنامه در لینوکس مثل ویندوز با دابل کلیک روی فایل نصب شروع نمیشه؟ (حالا به مراحل بعدی کاری نداریم) به طور کلی نصب برنامه در صورتی که فایلش رو داشته باشیم چهجوریه؟
دوست عزیز،برخی از برنامه ها اصلا نیاز به نصب ندارند، مثلا در فایل readme اونها نوشته دسترسی اجرا به فلان فایل بدید و اجراش کنید.
برخی دیگر فایل های نصاب هستند مانند .deb و .rpm که (در اوبونتو)با دابل کلیک کردن روی اونها اجرا می شوند و مراحل نصب رو خودشون انجام می دهند.
برخی از برنامه ها باید از روی کد سورس نصب شوند که نیاز هست شما یکی یکی فایل های مورد نیاز رو کامپایل کنید و یا اگر امکانش فراهم باشه (که باز در فایل readme گفته میشه) از امکان configure و make و make install استفاده کنید.
حالا در این میان برخی برنامه ها نیاز دارند توسط یک پلتفرم خاص اجرا شوند،مانند برنامه هایی که در ویندوز برای اجرا نیاز دارند .net framework در ویندوز شما نصب بشه.
بهترین راه خواندن فایل readme هر برنامه هست.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.