PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : صدای تق و هنگ کامپیوتر

m.s.f
31-03-2011, 11:45
سلام
یه صدای تق شنیده میشه که انگار از هارد هست و بعدش سیستم حدود یک دقیقه قفل میکنه یعنی حتی MY Computer هم باز نمیشه ... بعد از این مدت دوباره هارد شروع به کار میکنه تا چند دقیقه بعد دوباره این اتفاق بیفته.
ویندوز عوض کردم، آنتی ویروس آپدیت هست، دیفرگ کردم، Scan Disk هم با خود ویندوز انجام دادم.

EXTREME
31-03-2011, 11:47
این مشکل از هارد هست که ممکنه بدسکتور داشته باشه
شما نرم افزار hdd regenerator رو دانلود کنید و با این نرم افزار هارد رو sacan&repair کنید
تا مشکل بدسکتور ها حل بشه
این مشکل از ضعیف بودن پاور و کم رسیدن برق کافی به هارد هم میتونه باشه

m.s.f
31-03-2011, 16:51
این مشکل از هارد هست که ممکنه بدسکتور داشته باشه
شما نرم افزار hdd regenerator رو دانلود کنید و با این نرم افزار هارد رو sacan&repair کنید
تا مشکل بدسکتور ها حل بشه
این مشکل از ضعیف بودن پاور و کم رسیدن برق کافی به هارد هم میتونه باشه

من نسخه ی 1.71 Full از HDD Regenerator رو نصب کردم.
scan and repair رو هم زدم. اولش خوب پیش میرفت ولی بعدش مدام همون اشکال پیش میومد یعنی تق میکردو... بعد از هر بار که صدای تق میداد scan تا لحظاتی متوقف میشدو هنگ میکرد تا دوباره شروع کنه. بعد از چند بار که این اتفاق افتاد سیستم خاموش شد. دیگه حتی ویندوز بالا نمیومد. خاموش کردمو چند ساعت بعد سیستم میاد بالا ولی مشکل حل نشده. ضمنا توو ون چند دقیقه bad sectorی پیدا نشد.
ضمنا در مورد ضعف پاور، من قطعه ی جدیدی رو نصب نکردم.

m.s.f
31-03-2011, 18:08
اینم با برنامه ی HD Tune Pro عکس گرفتم
لطفا کمک کنید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

jorj
31-03-2011, 18:43
سلام .
ممکنه هم هست سخت افزاری باشه . سوکت ها را چک کنید.(من یک سیستم داشتم ، پاورش مشکل داشت ، دقیقا همین مشکل براش به وجود می آمد)

EXTREME
31-03-2011, 20:16
بهر حال این مشکل یا از هارده یا از پاور علت دیگه ای نمیتونه داشته باشه

m.s.f
31-03-2011, 21:14
ممنون
چک میکنم خبرشو میدم ... تا درس عبرتی بشه برای سایرین ( منظورم اینه که اگه بقیه هم این مشکلو داشتن مفید باشه )