ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ساخت سایت یا صفحه local و share

maziarb
31-03-2011, 02:24
سلام من میخواستم بدونم چطوری میتونم ، یک صفحه بسازم که توش لینکهام رو بذارم، و لینک شده باشم به فایلهلی توی pc و از طریق مودم توی خونه share باشن، روشهایی واسه share بلدم، اما این میخوام حتماً یک صفحه باشه، که بشه با مرورگر بازش کرد و فایلها رو با downloadmanager از سیستم اصلی کپی کرد؟
:11:

maziarb
31-03-2011, 02:31
صفحه رو هم نمیدونم چطوری باید درست کرد!
باید پروتوکل چطوری باشه؟
لطفاً مبتدی باشه:20:

MrGee
31-03-2011, 06:50
اگه من درست متوجه شده باشم
شما بايد يه صفحه html درست كنيد و توش لينك فايلهايي رو كه مي خواين share بشن رو قرار بديد براي پيدا كردن لينك فايل هاتون هم بهتره كه تو اون يكي كامپیوتر شبكه به پوشه فايلهاتون بريد و به قسمت آدرس بار اسم فايل رو اضافه كنيد حالا شما لينك فايل رو داريد كه بايد اون رو تو فايل html بزاريد و تا اون جايي كه من مي دونم تو مسير فايل نبايد كاراكتر فضاي خالي يا همون space باشه

maziarb
31-03-2011, 12:09
ممنون، ممکنه ساخت صفحه رو هم بگید چطوری باشه و یا صفحه ای آماده؟ مثلاً میشه اون vbulletin که با phpmyadmin لوکال میسازیمش رو اینکار کرد؟ واسه کل شبکه باشه؟ و آدرس فایلها رو چطوری از طریق خود سرور بدست بیارم؟(اگه لازم باشه جای خاصی move بشن فایلها مشکلی ندارم)

Amir Varasteh
31-03-2011, 12:23
سلام.

راه MR Cracker درسته. اینکه یک فایل HTML بسازی و توی یک پوشه بزاری و پوشه رو Share کنی.

راهی که من پیشنهاد میدم نصب XAMP یا WAMP هست که سیستم شما رو مثل Web Server میکنه. بعد میتونی یک وبسایت توش درست کنی و لینکات و هر چی که میخوای چه به زبان PHP و چه HTML میتونی درست کنی. برای دسترسی بقیه هم کافیه اونا توی Browser ، برن و IP تو رو بزنن تا سایتی که براشون ساختی Load شه.

MrGee
31-03-2011, 20:23
اون هم روش خوب و جالبيه اگه تونستي حتما بكن
براي بدست آوردن آدرس از سرور هم چون كامپیوتر پيشم نيست نمي تونم دقيق راهنمايي كنم ولي شما my network places برو و از اونجا به view network comuters برو و وارد كامپیوتر خودت بشو و از اون جا همون كاري رو كه گفتم بكن
در واقع مسير فايل بايد به اين صورت باشه كه اول بايد دوتا اسلش باشه بعد اسم كامپیوتر بعد اسم پوشه شير و آدرس فايل