مشاهده نسخه کامل
: بهترین سوپر زوم نسل جدید...
از بین دوربین های سوپر زوم که تو چند ماه گذشته معرفی شده کدوم از همه بهتره؟
Panasonic FZ-100
Panasonic FZ-40
Sony HX-100
Nikon P500
Canon SX30
FUJI HS20
100% دوربین Canon SX30 !!! :31:
HS20 رو یادت رفت :46:
P500 هم نباید در این گروه باشه
من دوست دارم HS20 بهترین باشه اما هنوز نمونه ازش ندیدم
در حال حاضر فقط FZ40 و SX30 :5:
HS20 رو یادت رفت :46:
P500 هم نباید در این گروه باشه
من دوست دارم HS20 بهترین باشه اما هنوز نمونه ازش ندیدم
در حال حاضر فقط FZ40 و SX30 :5:
بله متاسفانه یادم رفته. نمی شه الان اضافه کرد؟
P500 چرا نباید تو لیست باشه؟ دقیقاً با بقیه دوربین ها تو یه گروهه!
HS20 یه نمونه ازش تو سایت فوجی هست ولی نمونه های کاملش مثل اینکه هنوز نیومده
masoud glx
31-03-2011, 15:47
FUJI HS10 یا FUJI HS20 ...
Panasonic FZ100
Canon SX30
هر سه دوربین های خوبی هستند و اختلاف ناچیزی دارند و بیشتر بسته به سلیقه خریدار برای بعضی آپشن ها یا طراحی و جایگیری دوربین توی دست اهمیت داره .
بله متاسفانه یادم رفته. نمی شه الان اضافه کرد؟
P500 چرا نباید تو لیست باشه؟ دقیقاً با بقیه دوربین ها تو یه گروهه!
HS20 یه نمونه ازش تو سایت فوجی هست ولی نمونه های کاملش مثل اینکه هنوز نیومده
بله با استفاده از "ویرایش" کنار تشکر
نه با SX210 توی یک گروه ، P100 نیکون توی این گروه :46:
این [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
FUJI HS10 یا FUJI HS20 ...
Panasonic FZ100
Canon SX30
هر سه دوربین های خوبی هستند و اختلاف ناچیزی دارند و بیشتر بسته به سلیقه خریدار برای بعضی آپشن ها یا طراحی و جایگیری دوربین توی دست اهمیت داره .
HS10 ورژن اوله 2010 ، HS20 بروز شه HS10 که هنوز هم توی بازار نیومده
HS10
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
HS20
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط canon sx30
غیر از مشخصات ذکر شده این دوربین لرزشگیرهای خیلی قوی داره.من تا دیروز واقعا متوجه این قضیه نشده بودم تا اینکه از داخل ماشین در حال حرکت عکس 14 مگا پیکسلی باهاش گرفتم.عکسها به جز یکی همشون واضح واضح افتاده بودن!!!
سوپر زوش هم که واقعا حرف نداره و باز هم میشه باهاش در زوم های بالا عکس بدون لرزش گرفت
100% دوربین Canon SX30 !!! :31:
100% موافقم :10::20:
jvd_petroo
18-04-2011, 19:42
سلام. خوب نیست وقتی در مورد چیزی تحقیق نکردیم نظر بدیم
اولا باید بگم هم HS20 تو بازار هست هم HX100 ولی نه تو ایران.
عکس های SX30 قابل قیاس با HS20 نیست مخصوصا تو ایزو های بالا. HS20EXR تو کلاس خودش از بهترین هاست.
Fuji HS20EXR و Sony HX100
هر 2 عالی هستن ولی بعد از تحقیقاتم در سایت های خارجی به نظر شخصی من HS20EXR بهتره
LX5 یا G12 در ایزو های بالا حرفی برای گفتن در مقابل این دوربین رو ندارند.
من نزدیک 100 تا عکس گرفته شده با این دوربین رو تو سایت های خارجی بررسی کردم.واقعا عالیه
قیمتش حدودا 500 دلار هست که نمیدونم چرا فعلا ایران نمیاد. چون 2 ماه هست به بازار اومده
البته فوجی دوربین نیمه حرفه ای X100 رو معرفی کرده که قابل قیاس با اینا نیست ولی قیمتش حدودا 1350000 هست که حدودا 2 برابر این هاست
ایشالاه یه تاپیک مخصوص واسه HS20EXR میزنم اگه از این تاپیکم استقبال بشود
bille_jean2001
20-04-2011, 08:14
سلام. خوب نیست وقتی در مورد چیزی تحقیق نکردیم نظر بدیم
اولا باید بگم هم HS20 تو بازار هست هم HX100 ولی نه تو ایران.
عکس های SX30 قابل قیاس با HS20 نیست مخصوصا تو ایزو های بالا. HS20EXR تو کلاس خودش از بهترین هاست.
Fuji HS20EXR و Sony HX100
هر 2 عالی هستن ولی بعد از تحقیقاتم در سایت های خارجی به نظر شخصی من HS20EXR بهتره
LX5 یا G12 در ایزو های بالا حرفی برای گفتن در مقابل این دوربین رو ندارند.
من نزدیک 100 تا عکس گرفته شده با این دوربین رو تو سایت های خارجی بررسی کردم.واقعا عالیه
قیمتش حدودا 500 دلار هست که نمیدونم چرا فعلا ایران نمیاد. چون 2 ماه هست به بازار اومده
البته فوجی دوربین نیمه حرفه ای X100 رو معرفی کرده که قابل قیاس با اینا نیست ولی قیمتش حدودا 1350000 هست که حدودا 2 برابر این هاست
ایشالاه یه تاپیک مخصوص واسه HS20EXR میزنم اگه از این تاپیکم استقبال بشود
دوست عزیز منم از مشخصات این دوربین واقعا خوشم اومده فقط نمیدونم چرا فوجی دست از باتری قلمی برنمیداره
من فقط بخاطر نوع باتری hx100 سونی رو انتخاب کردم میشه یه راهنمایی کنید که تفتوت در کیفیت عکس و فیلم این دو دوربین چه جوره با توجه به اطلاعاتی که کسب ایا اختلاف اونقدر فاحش هست مخصوصا در ایزو های بالاتر
jvd_petroo
21-04-2011, 01:18
سلام. من تو ایزوهای بالا HX100 رو دقیق بررسی نکردم ولی HS20 عالیه. من هنوزم میگم باطری قلمی مزیت هست نه عیب. وسط جنگل برق از کجا میاری؟ با 8 تا باطری قلمی شارژی و یه شارژر 4تایی هیچ وقت هیچ مشکلی نخواهین داشت.
در ضمن HX100 محل نصب فلاش اضافی ندارد.
نمایندگی فوجی در ایران اعلام کرد تا 2 هفته دیگه تو ایران HS20EXR پخش میشه
قلمی مزیت هست نه عیب. وسط جنگل برق از کجا میاری؟ با 8 تا باطری قلمی شارژی و یه شارژر 4تایی هیچ وقت هیچ مشکلی نخواهین داشت.
آخه دوست من، وسط جنگل خودت میگی برق نیست، پس شارژر 4تایی هم به کار نمیاد! :46:
ثانیا اینکه آخه مگه وسط جنگل باتری فروشی پیدا میشه که بتونی باتری که تموم کردی بری 4تا بخری؟! :18:
اصلا این درسته که برای بررسی برتری یک دوربین شرایط وسط جنگل رو مقایسه کنیم؟!!!؟! :13:
البته امیدوارم ناراحت نشی! :10:
ثانیا اینکه آخه مگه وسط جنگل باتری فروشی پیدا میشه که بتونی باتری که تموم کردی بری 4تا بخری؟! :18:
اصلا این درسته که برای بررسی برتری یک دوربین شرایط وسط جنگل رو مقایسه کنیم؟!!!؟! :13:
بنظر من اگر وسط جنگل باشیم یه تفنگ دو لول شکاری بهتر بدرد میخوره تا یه دوربین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته مزایا و معایب باطری قلمی و لیتیوم بارها گفته شده :5:
jvd_petroo
26-04-2011, 15:23
قبول دارم داداش که باطری هم نمیشه پیدا کرد ولی میتونی 8 تا باطری اضافی بندازی تو کیفت و ارزونتر از باطری اضافی سایر دوربین هاست. باطری قلمی هم مزیت هست هم عیب. :46:
pesareazad
27-04-2011, 16:06
سلام. من تو ایزوهای بالا HX100 رو دقیق بررسی نکردم ولی HS20 عالیه. من هنوزم میگم باطری قلمی مزیت هست نه عیب. وسط جنگل برق از کجا میاری؟ با 8 تا باطری قلمی شارژی و یه شارژر 4تایی هیچ وقت هیچ مشکلی نخواهین داشت.
در ضمن HX100 محل نصب فلاش اضافی ندارد.
نمایندگی فوجی در ایران اعلام کرد تا 2 هفته دیگه تو ایران HS20EXR پخش میشه
حالا خدائیش چند بار تو جنگل گیر کردی که بدون شارژ مونده باشی؟؟؟؟؟؟؟:27:
منم اول این فکر رو می کردم ولی یادمون نره هر باطری قلمی که تو دکه تو جنگل بخری رو نمی تونی تو دوربینت بندازی .. سولفاته می کنه و زودم شارژش تموم می شه !!!!
Mohandes mamali
01-06-2011, 12:20
امروز که من بازار بودم HX100 بالاخره اومده و نمایندگی سونی با گارانتی بازرگانی ایرانیان 618 تومن قیمت داد.
عجب .... هایی هستند اینا :19:
امازون زده $449.99 :13:
Mohandes mamali
01-06-2011, 19:47
عجب .... هایی هستند اینا :19:
امازون زده $449.99 :13:
این دوربین رو 2جا بیشتر نداشتند فکر میکنم تا 2-3 هفته دیگر وارد بازار بشه و قیمتش شکسته خواهد شد.
راستی نظرتون راجع به این دوربین چیه؟ به نظر من که خیلی بهتر و با کیفیت تر از SX30 کنون باشه
............
03-06-2011, 18:56
نظر بنده روی fz100 هست توی نور عکسهای واقعا شارپ و تمیزی دارد به علاوه اینکه بعد از زوم زیاد گوشه های عکس از نمونه های دیگر کمتر بلوری میشود که انتظار از یک دوربین سوپر زوم را به خوبی برآورده میکند
این دوربین رو 2جا بیشتر نداشتند فکر میکنم تا 2-3 هفته دیگر وارد بازار بشه و قیمتش شکسته خواهد شد.
راستی نظرتون راجع به این دوربین چیه؟ به نظر من که خیلی بهتر و با کیفیت تر از SX30 کنون باشه
کل بازار هم داشته باشند گرونه چون واردکنندش دزده :31:
نظر بنده روی fz100 هست توی نور عکسهای واقعا شارپ و تمیزی دارد به علاوه اینکه بعد از زوم زیاد گوشه های عکس از نمونه های دیگر کمتر بلوری میشود که انتظار از یک دوربین سوپر زوم را به خوبی برآورده میکند
منم میگم پانا بهتر از بقیه عمل کرده :46:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.