مشاهده نسخه کامل
: hp pavilion dv6000
TATU_TATY
30-03-2011, 15:25
مدل لپ تاپ من hp pavilion dv6000 هست اومدم قطعاتش رو باز و بست کردم..اخه فنش از کار افتاده بود...دل و رودشو ریختم بیرون..بعدشم بستمش اومد بالا صحیح و سالم و بعدش از نیم ساعت در لب تاب رو بستم رفت رو حالت استد بای دیگه نیومد بالا بعدش با استفاده از دکمه ی پاور خاموشش کردم دیگه نتونستم روشنش کنم...حتی لوگو هم نمیاد..صفحه سیاه میاد بالا و هارد هم کار نمیکنه..چند بار دوباره باز و بستش کردم بازم درست شد..... يعني صفحه كاملا سياه (و يه بوق طولاني بعد 2 تا بوق كوتاه حالا اينكه ميگم بوق طولاني خيلي هم طولاني نيستا نسبت به دو بوق ديگه گفتم )ميزنه و به همون حالت باقي ميمونه تا مجبور شم با دكمه پاور خاموشش كنم.
چند نكته رو بايد ذكر كنم
اول اينكه اين لپ تاپ از قبل باطري اش مشكل داشت من فقط با استفاده از منبع تغذيه از اون استفاده مي كردم اما الان با استفاده از منبع تغذيه وقتي باطري رو در ميارم روشن نميشه
Biiiiib Bib bib
اینجوری....
مشکلش کجاست..؟؟؟یشاپیش ممنون از راهنمایی
mehran gorji
31-03-2011, 10:33
مدل لپ تاپ من hp pavilion dv6000 هست اومدم قطعاتش رو باز و بست کردم..اخه فنش از کار افتاده بود...دل و رودشو ریختم بیرون..بعدشم بستمش اومد بالا صحیح و سالم و بعدش از نیم ساعت در لب تاب رو بستم رفت رو حالت استد بای دیگه نیومد بالا بعدش با استفاده از دکمه ی پاور خاموشش کردم دیگه نتونستم روشنش کنم...حتی لوگو هم نمیاد..صفحه سیاه میاد بالا و هارد هم کار نمیکنه..چند بار دوباره باز و بستش کردم بازم درست شد..... يعني صفحه كاملا سياه (و يه بوق طولاني بعد 2 تا بوق كوتاه حالا اينكه ميگم بوق طولاني خيلي هم طولاني نيستا نسبت به دو بوق ديگه گفتم )ميزنه و به همون حالت باقي ميمونه تا مجبور شم با دكمه پاور خاموشش كنم.
چند نكته رو بايد ذكر كنم
اول اينكه اين لپ تاپ از قبل باطري اش مشكل داشت من فقط با استفاده از منبع تغذيه از اون استفاده مي كردم اما الان با استفاده از منبع تغذيه وقتي باطري رو در ميارم روشن نميشه
Biiiiib Bib bib
اینجوری....
مشکلش کجاست..؟؟؟یشاپیش ممنون از راهنمایی
مربوط به گرافیک میشه این بوق 3 تایی.
teknosys
31-03-2011, 11:53
سلام
معروفترین مشکل این سری. دوستمون کاملا درست میگن. بوق گرافیک هست. متاسفم!
موفق باشین.
TATU_TATY
01-04-2011, 13:13
ممنون از شما ولی خوب باید چیکارش کنم ..راه حلش .چیه..باید بره نمایندگی..چقدر خرجش میشه...؟؟؟ارزونترین راه درست کردنش چیه؟؟تشکر
pooriya_hp
01-04-2011, 13:26
باید ببرید تعمیرگاه
خرجش بین 100 - 300 تومن میشه
از نظر من ارزش تعمیر نداره !!
TATU_TATY
01-04-2011, 18:48
اخه سالم بود هااا.اولش که خودم بازو بستش کردم بعدش روشنش کردم حدود 30 دقیقه ای کار میکرد قشنگ بعدش در لب تاب رو بستم در حالت روشن و لب تاب به حالت خلسه رفت و دیگه بالا نیومد ...با دکمه ی پاور خاموشش کردم دیگه هم بعد از اون بالا نیومد..احتمال نمیشه داد فیشی چیزی بد بسته شده یا وقتی که در رو باز و بسته کردم چیزی از جایی در اومده..تشکر..چه گلی به سرم بگیرم..؟؟
pooriya_hp
01-04-2011, 20:59
1. باتری رو در بیارید ، 15 دستتون رو روی کلید پاور نگه دارید
2. بدون باتری روشن کنید
3. اتصالات رو چک کنید
4. بهتره به تعمبرگاه ببرید
5. موفق باشی
TATU_TATY
02-04-2011, 00:38
ممنون 1 تا 3 رو انجام دادم نتیجه نداد..باید مثه اینکه بفرستمش گارانتی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.