مشاهده نسخه کامل
: ◄ ساخت مجله با فرمت PDF ( مشاوره و راهنمایی )
با درود
دوستان عزیز ، من در حال حاضر تلاش دارم مجله ای با فرمت PDF و با کیفیت بصری خوب ترتیب بدم.
تا به حال تمامی مراحل کار و با فتوشاپ انجام میدادم .
می خواستم بدونم ، مجلاتی که به صورت PDF در سطح نت هست و با چه نرم افزاری می سازن و خروجی PDF میگیرند.
ممنون :40:
boy_kochak
01-04-2011, 19:20
دوست عزیز نگاه کن .... مهم طراحیه مجله هست ، اما محیط و تکنیک های خواصی داره که باید رعایت بشه .....
حال اگه نخوای اون رو چاپ کنی بحث کمی از پیچیدگیش کاسته میشه اما غیر این باید ماهر باشی ....
توی فتوشاپ یا هر برنامه دیگه تو word و ..... کارت که تموم شد .... فایل ها رو با نرم افزار های خواص خودش که بستگی به محیط کاریت داره تبدیل میکنی به یه فایل pdf .....
راهنمایی های بیشتر خواستی ، بگو تا مشخصات کارت رو را شیوه بهترش رو بگیم ....
دوست عزیز نگاه کن .... مهم طراحیه مجله هست ، اما محیط و تکنیک های خواصی داره که باید رعایت بشه .....
حال اگه نخوای اون رو چاپ کنی بحث کمی از پیچیدگیش کاسته میشه اما غیر این باید ماهر باشی ....
توی فتوشاپ یا هر برنامه دیگه تو word و ..... کارت که تموم شد .... فایل ها رو با نرم افزار های خواص خودش که بستگی به محیط کاریت داره تبدیل میکنی به یه فایل pdf .....
راهنمایی های بیشتر خواستی ، بگو تا مشخصات کارت رو را شیوه بهترش رو بگیم ....
منظورم همون برنامه آخر بود که برای من فتوشاپ هست .
البته کار مجله رو انجام دادم . ممنون ازشما
:: کلا کارش و با فتوشاپ انجام دادم : #1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
boy_kochak
02-04-2011, 07:55
منظورم همون برنامه آخر بود که برای من فتوشاپ هست .
البته کار مجله رو انجام دادم . ممنون ازشما
:: کلا کارش و با فتوشاپ انجام دادم : #1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ممنون عزیز .... کارت خوب بود ، خوب شما این کارت رو pdf کردی .................!!!!!!!؟؟؟؟؟
چندتا مورد داشت که بگم بد نباشه اول اینکه صفحات PDF نا مرتب هست ، دوم اینکه رنگ زرد داخل صفحات زیاد چشم رو اذیت میکنه ، چون مجله هست باید مطالعه کرد و چشم زیاد خیره به صفحات میشه بهتر از رنگ سرد تر استفاده کنی مثلا سفید هم بزاری خوبه و .....
اولین شیوه ای که شما میتونید انجام بدید بعد از تعریف layout توی فتوشاپ ، طرح هاتون رو با پسوند tif با dpi تصاویر حداقل 300 سیو کرده و به ترتیب صفحات شماره گذاری کن سپس با استفاده از نرم افزار adobe acrobat pro تمام فایل ها رو باهم combine کن و تنظیمات PDF رو به حالت high quality تنظیم کن سپس شروع به pdf کردن کن و در pdf هم میتونی تنظیمات خواص خودش رو انجام بدی مثلا box و ... بزاری از زبان action script استفاده کنی و کارهای قشنگی رو برای صفحات ایجاد کنی و .....
دومین کار چیدمان در Indesign هست اگه بلد هست بگو اینم بگم .:10:
ممنون عزیز .... کارت خوب بود ، خوب شما این کارت رو pdf کردی .................!!!!!!!؟؟؟؟؟
چندتا مورد داشت که بگم بد نباشه اول اینکه صفحات PDF نا مرتب هست ، دوم اینکه رنگ زرد داخل صفحات زیاد چشم رو اذیت میکنه ، چون مجله هست باید مطالعه کرد و چشم زیاد خیره به صفحات میشه بهتر از رنگ سرد تر استفاده کنی مثلا سفید هم بزاری خوبه و .....
اولین شیوه ای که شما میتونید انجام بدید بعد از تعریف layout توی فتوشاپ ، طرح هاتون رو با پسوند tif با dpi تصاویر حداقل 300 سیو کرده و به ترتیب صفحات شماره گذاری کن سپس با استفاده از نرم افزار adobe acrobat pro تمام فایل ها رو باهم combine کن و تنظیمات PDF رو به حالت high quality تنظیم کن سپس شروع به pdf کردن کن و در pdf هم میتونی تنظیمات خواص خودش رو انجام بدی مثلا box و ... بزاری از زبان action script استفاده کنی و کارهای قشنگی رو برای صفحات ایجاد کنی و .....
دومین کار چیدمان در Indesign هست اگه بلد هست بگو اینم بگم .:10:
ممنون دوست عزیز
رنگ بندی زرد و مشکی یه جور هایی امضام هست ! مثلا نمونه اش همین آواتارم .
ولی حق با شماست سفید بهتره ، ابتدا سفید بود ولی تو نگاه اول مخاطب و نمی گرفت .
نا مرتبی هم به این دلیل شد با نرم افزار نیترو نشد که همه صفحه هات PDF و ردیف combine کنم . ( ارور میداد ) پس دو بخشش کردم و بعد اون دو بخش کلی رو combine کردم.
.......... سوال:
اگه با فرمت TIF هر صفحه سیو بشه و در نهایت تمامی این TIF ها ( تک تک صفحات ) با adobe acrobat pro کمباین بشه . اون وقت متون داخل PDF SElect میشن یا کل صفحه به صورت تصویر در میاد ؟؟؟؟
الان این مجله متون داخلیش قابلیت Select شدن رو دارن .
............سوال دوم :
چطور میشه لینک فعال تو PDF قرار دادن یعنی با کلیک کردن روی یک تصویر که دارای لینک به وب سایتی در نت هست پنجره مرورگر به اون لینک باز بشه ؟
:: از طرفی نگرانی این و دارم که حجم کلی مجله بالا نره ، چون اون وقت دانلود هاش کم میشه !!
متاسفانه ایندیزاین بلد نیستم .
خیلی از شما سپاس گزارم
برقرار باشید :40:
boy_kochak
05-04-2011, 00:11
ممنون دوست عزیز
رنگ بندی زرد و مشکی یه جور هایی امضام هست ! مثلا نمونه اش همین آواتارم .
ولی حق با شماست سفید بهتره ، ابتدا سفید بود ولی تو نگاه اول مخاطب و نمی گرفت .
نا مرتبی هم به این دلیل شد با نرم افزار نیترو نشد که همه صفحه هات PDF و ردیف combine کنم . ( ارور میداد ) پس دو بخشش کردم و بعد اون دو بخش کلی رو combine کردم.
.......... سوال:
اگه با فرمت TIF هر صفحه سیو بشه و در نهایت تمامی این TIF ها ( تک تک صفحات ) با adobe acrobat pro کمباین بشه . اون وقت متون داخل PDF SElect میشن یا کل صفحه به صورت تصویر در میاد ؟؟؟؟
الان این مجله متون داخلیش قابلیت Select شدن رو دارن .
............سوال دوم :
چطور میشه لینک فعال تو PDF قرار دادن یعنی با کلیک کردن روی یک تصویر که دارای لینک به وب سایتی در نت هست پنجره مرورگر به اون لینک باز بشه ؟
:: از طرفی نگرانی این و دارم که حجم کلی مجله بالا نره ، چون اون وقت دانلود هاش کم میشه !!
متاسفانه ایندیزاین بلد نیستم .
خیلی از شما سپاس گزارم
برقرار باشید :40:
جواب 1 - وقتی در فتوشاپ کار میکنید تمام فایل ها به صورت raster خواهد بود در تنیجه درنهایت هنگام pdf به صورت Bitmap ظاهر خواهد شد . چنانچه بخواهید نوشته ها سلکت شوند باید به صورت vector کار شود .
2 - نگرانی در مورد حجم هم باید بگم اگه به صورت vector کار کنی حجم پایین تر میاد و چند تا طرفند هست که حجم کل کار پایین تر میاد .
برای لینک کردن یه موضوع یا ... میتونید از منوی زیر ااقدام کنید :
tools ---- > advance editing ---> link tools
و انواع لینک ها رو میتوند به موضوع خودتون بدید .
خوب من فایل pdf شما رو به عنوان نمونه حجمش رو کم کردم و بر روی عنوان user نیز لینک وبلاگ تون رو دادم و شماره صفحات رو اصلاح کردم .
از لینک زیر دانلود کن ....
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون از شما دوست عزیز
لینک کردن از شما آموختیم و بسیار سپاس گذارم . :11:
در مورد ، سلکت شدن ( بعد از کار در فتوشاپ ، خروجی PDF میگیرم و بعد با آکروبات همه صفحات PDF و یکی میکنم ) در نتیجه نوشته ها سلکت میشن . از طرفی تو تنظیمات فتوشاپ بگونه ای عمل میکنم که حجم ها پایین بیان الان روی شماره اول به همین شکل کار کردم . فقط کمی تصاویر افت پیدا میکنند . اون هم به دلیل کم شدن حجم هست .
1. به نظر شما کیفیت تصاویر مناسب بوده برای مجله اینترنتی . ؟ ؟ ؟
2. رنگ زردی که فرموده بودین از کادر وسط حذف کردم و فقط حاشیه رو نگه داشتم .
..........
باسپاس فراوان از شما
MicrosoftH
08-04-2011, 19:21
Adobe InDesign هم بد نیست
Adobe InDesign هم بد نیست
متاسفانه کار با این دیزاین و هیچ وقت پی گیر نشدم یاد بگیرم .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.