ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک!

Snake5
30-03-2011, 02:48
خواهشا یکی راهنمایی کنه

سیستم من بعد از اتصال فلش ویروسی شده . تمام فایل ها به صورت exe در اومدن , مثلا تصویری به نام a به صورت a.jpg نشون داده میشه . در تمام درایو ها پوشه های زیر ایجاد شده :

recycler
system volume information
که این دو hide هستن و هر کاری کردم تیک hideشون برداشته نمیشه . فایل desktop.ini هم به صورت hide ایجاد شده . فایل autorun.inf هم ایجاد شده که این آخری hide نیست . با خیلی از آنتی ویروس ها سیستم رو اسکن کردم ولی اینا رو ویروس تشخیص نمیدن . هیچ کدومشون رو هم نمی تونم پاک کنم به جز autorun.inf . پاکش که می کنم دوباره برمیگرده . سیستمم به شدت کند شده و سرعت بالا اومدنش خیلی کم شده . اگه میشه راهنمایی کنید تا سیستم و فلش رو پاک سازی کنم . ممنون

ArashMiniStar
30-03-2011, 13:51
شما می تونید بسته Rescue آنتی ویروس خودتونو دانلود کرده و سیستم را با اون بوت و سپس با اون اسکن کنید.
همچنین میتونیدوارد محیط Safe mode بشید و با انتی ویروس سیستمتون رو اسکن کنید.بنظر من حالت اول کار ساز تره.چون دیگه به هیچ وجه ویروس نمیتونه جلوی پاک شدن خودشو بگیره.:31:

saeed774
30-03-2011, 23:02
recycler
system volume information
اولی مربوط به سطل بازیافته و دومی مربوط به سیستم ریستور ، هر دو پوشه سیستمی هستند و پاک نمیشن . ولی خیلی از ویروس ها نسخه ای از خودشون رو داخل این پوشه ها مخفی میکنند.

شما نرم افزار زیرو دان کن : برای اجرا ارتباط با نت قطع باشه و به تمام سوالات جواب مثبت بده و صبر کن تا برنامه با نشون دادن لوگی از کارای انجام شده ، کارش تموم بشه.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

از لینکی که روبروش 10:00 نوشته دانلود کن.

Snake5
31-03-2011, 12:07
از روش هایی که گفتید استفاده کردم ولی هنوز سیستم آلوده هستش و سرعتش به شدت کند هست

ArashMiniStar
31-03-2011, 12:35
از روش هایی که گفتید استفاده کردم ولی هنوز سیستم آلوده هستش و سرعتش به شدت کند هست
با Rescue سیسیتم خودتون رو اسکن کردید؟

Snake5
01-04-2011, 13:44
بله .با avg

ArashMiniStar
01-04-2011, 14:08
به هر حال ویروس هنوز تو سیستم هست.اگه با Avira یا Kaspersky اسکن میکردید بهتر بود.ابتدا باید ویروس پاک بشه تا دوباره رو سیستم اثر نذاره.سپس باید ویندوز رو تعمیر کنید.(اشکالاتش)

AlexanderMahone
04-04-2011, 15:25
به هر حال ویروس هنوز تو سیستم هست.اگه با Avira یا Kaspersky اسکن میکردید بهتر بود.ابتدا باید ویروس پاک بشه تا دوباره رو سیستم اثر نذاره.سپس باید ویندوز رو تعمیر کنید.(اشکالاتش)
از TrojanHunter استفاده کن
به این ادرس هم برو 100% کمکت میکنه:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید:11: