مشاهده نسخه کامل
: حذف شدن کلیه فایلها پس از قفل کردن با نرم افزار فولدر لوک
kamikkcom
29-03-2011, 20:29
با سلام
یکی از درایوهام رو با نرم افزار فولدر لوک یا چیزی مشابه پروتکتش کردم بعد دیدم کلیه فایلهای داخلش قابل مشاهده نیست( شاید هیدن ) هرکاری هم میکنم قابل مشاهده یا کپی کردن نمیشه ، نرم افزار رو ریمو کردم ولی نشد باز نصب کرم و پاک کردم ولی فایلهای اون درایو رو نشون نمیده ولی حجم درایو همون قدر اول هست یعنی فایلهای داخلش هنوز حذف نشده ، لطفا کمک کنید که خیلی از فایلهای داخلش برام مهمه / ویندوزم سون و لپ تاب دل 5010
متشکرم
دقیق متوجه نشدم با کدو برنامه؟
با folder lock یا Hide Folders ؟
اگر با Hide Folders این کارو کردی یعنی مسیری رو هییدن کردی
وارد برنامه شو و disable رو بزن یا مسیر رو حذف کن
برنامه فولدر لاک هم فایلها رو داخل فرمت flk قرار میده و قفل میکنه.دقیقا" مثل گاوصندوق باید پسورد بدی.
ebicross
30-03-2011, 11:15
Folder Lock علیرغم گزارشهای زیاد کاربران در ویندوز 7 درست عمل نمیکنه.
شما اوندرایو رو Encrypt کردین و تا توسط همون نرم افزاری که Encrypt کرده تا Decrypt نکنید اطلاعات برنمیگرده.
شما دوباره نرم افزار رو در مسیر قبلی با رمز عبور قبلی نصب کنید و بعد درایو رو Decrypt کنید.
من هم با فولدر لاک مشکل دارم.پسورد که میزنم تا وارد برنامه بشم یه صفحه آبی میاد سیستم رستور میشه.
ویندوزم 7 64بیتی 7600 آلتیمیت.
چرا اینجوری میشه خیلی ضد حاله
ebicross
30-03-2011, 15:54
من هم با فولدر لاک مشکل دارم.پسورد که میزنم تا وارد برنامه بشم یه صفحه آبی میاد سیستم رستور میشه.
ویندوزم 7 64بیتی 7600 آلتیمیت.
چرا اینجوری میشه خیلی ضد حاله
برای رفع این مشکل فکر میکنم یک پروفایل دیگه ایجاد میکردیم و با اون وارد میشدیم و بعد اولی و دومی رو حذف میکردیم.
دقیق یادم نیست.
باید نصب کنم و شرایطش رو برای خودم بوجود بیارم و خبر بدم.
فقط بگم این نرم افزار مشکل داره. اگر فایلهاتون قفب شده و گیر افتاده بگین تا من نصب و تست کنم. در غیر این صورت که ازش استفاده نکنید.
satrianism
03-04-2011, 18:21
شاید با سیستم ریستور تنظیماتش برگرده:20:
nikyar1997
07-09-2011, 21:05
سلام من یک مشکل بزرگ دارم فولدر لاک رو نصب کردم بعد حواسم نبود همون جایی که فولدر لاک نصب بود رو قفل کردم و دیگه فولدر لاک رفت چگونه می تونم دوباری فولدر لاک رو برگردونم؟
navid_6711
12-02-2012, 12:15
من بافولدرلاك فايلامو قفل كردم حالانميتونم بازش كنم ميگه رمزت اشتباه.خواهش ميكنم راشوپيداكنين خيلي واسم حياتيه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟تورومرگ من
به همه دوستان پیشنهاد می کنم قبل از رمز گذاری با این طور نرم افزارها، قبلش حتما نرم افزار رو در شرایط مختلف تست کنید. مثلا یک فولدر رو قفل کنید و شرایط مختلف رو که احتمال میدین پیش میاد رو بوجود بیارین تا با خیال راحت استفاده کنید این طور مشکلات پیش نیاد.
این نرم افزارها هم به نظر من برای شرایط مخصوص خوبه و برای کارهای معمولی با winrar میشه راحت رمز گذاشت روی اطلاعات. اطلاعات با winrar رمزی شده دیر بیان بهتر از اینه که اصلا دیگه نیان.
saeed774
12-02-2012, 12:47
فولدرلاک برای انکریپت کردن ، یه فایل به شکل گاو صندوق عمدتا بصورت پیش فرض در مسیر My Document ایجاد میکنه که تمام مشخصات و پسورد و ... رو داخل اون فایل ذخیره میکنه و حجم کمی هم داره در حد kb .
اگه این فایل آسیب ببینه و یا پاک بشه ، عملیات بازگردانی فایل ها تقریبا غیرممکن هست .
یکی از درایوهام رو با نرم افزار فولدر لوک یا چیزی مشابه پروتکتش کردم بعد دیدم کلیه فایلهای داخلش قابل مشاهده نیست( شاید هیدن ) هرکاری هم میکنم قابل مشاهده یا کپی کردن نمیشه ، نرم افزار رو ریمو کردم ولی نشد باز نصب کرم و پاک کردم ولی فایلهای اون درایو رو نشون نمیده ولی حجم درایو همون قدر اول هست یعنی فایلهای داخلش هنوز حذف نشده ،
دوست عزیز شما اشتباه بزرگی که انجام دادید اینه که نرم افزار رو پاک و دوباره نصب کردید !! چون قبل پاک کردن باید توسط خود برنامه یا دستی از فایلی که ذکر کردم بکاپ میگرفتید !! ولی چون شما دوباره نرم افزار رو نصب کردید مطمئنا همون فایل گاو صندوق ، در همون مسیر ایجاد شده و گاوصندوق قبلی رو بدلیل همنام بودن ، با فایل جدید جایگزین کرده ! شما وقتی نرم افزار رو نصب کردی ، پیغامی ظاهر نشد که بپرسه آیا میخواهید با فایل موردنظر یه فایلی جایگزین بشه ؟!
متاسفانه بدلیل همنام بودن و جایگزین شدن ای فایل با فایل قبلی ، برگردوندنه اطلاعات شما در حد صفر هست .
سلام من یک مشکل بزرگ دارم فولدر لاک رو نصب کردم بعد حواسم نبود همون جایی که فولدر لاک نصب بود رو قفل کردم و دیگه فولدر لاک رفت چگونه می تونم دوباری فولدر لاک رو برگردونم؟
شما قابلیت Steals mode رو فعال کرده بودید ؟ همزمان کلیدهای Ctrl+alt+shift+F رو با هم فشار بده ببین ظاهر میشه ؟
من بافولدرلاك فايلامو قفل كردم حالانميتونم بازش كنم ميگه رمزت اشتباه.خواهش ميكنم راشوپيداكنين خيلي واسم حياتيه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟تورومرگ من
چنین چیزی کم پیش میاد یا در حد صفر هست . شما مطمئنی رمز رو درست میزنی ؟ شما در حالت حروف بزرگ هم رمز رو امتحان کن ، یا برای منم یکبار پیش اومده که ندونسته در حالت فارسی فعال ، رمز رو وارد میکردم که فارسی تایپ میشد ! یا اصلا ممکنه رمز رو در این حالت فارسی داده باشید .
در حالت کل اگه اون فایلی که گفتم بصورت پیش فرض در مسیر My Document ذخیره میشه از بین نره خیلی راحت میشه اطلاعات رو برگردوند . دوستانی که هم این فایل رو از دست دادن میتونن با برنامه های ریکاوری شانس خودشو امتحان کنن به شرطی کرده دوباره فولدرلاک رو نصب نکرده باشن ! چون فایل جایگزین میشه و احتمال بازیافت صفر .
نکته : قبل نصب نرم افزارهای قفل گذار یا امنیتی حتما باید توافقنامه این نرم افزار ها رو خوند که خود نرم افزار هم به این مورد اشاره کرده که حتما قبل از تعویض ویندوز یا انیستال نرم افزار ، از فایل قفل ایجاد شده بکاپ بگیرید یا اطلاعات رو از حالت قفل دربیارید .
saeed774
12-02-2012, 12:55
راستی یکی از نرم افزارهایی که من خودم هم ازش استفاده میکنم نرم افزار Folder Protect هست که کارشو فقط با عملیات attribute یعنی هاید کردن یا فقط خواندنی کردن یا ... انجام میده ، نه مثل فولدرلاک که بصورت پیش فرض با انکریپت کردن و تغییر دادن در ذات و ساختار فایل ها .
این برنامه حتی قادره عملیات قفل گذاری رو در حالت Safe Mode انجام بده که هیچکدوم از نرم افزارهای قفل گذاری چنین امکانی ندارند .
مزیت این برنامه اینه که نیازی نیست برنامه رو آنیستال یا ... کنین . ویندوز رو پاک کنی ، اطلاعات آزاد میشن !
zeynab.jahani
11-03-2013, 00:14
salam:-(
koliiii az axamo ba narm afzare folder lock professional ghoofl kardam win avaz kardam vaghti pasamo mizanam baz nemikone mige pasword eshtebaheeee akhe cheraa???? :n28:
rasti khode poshee k narmafzare toosh bodam ghofl shode b khatere hamin nemishe k pasesho avaz konam chand bari in etefagh oftade bod vasam to khode fil pasesho avaz kardam shood vali alan khode filesham ghoofl shodee man chikaar konam hameye axaam parideeeee:n28::n03::((
zeynab.jahani
11-03-2013, 00:56
salam:-(
koliiii az axamo ba narm afzare folder lock professional ghoofl kardam win avaz kardam vaghti pasamo mizanam baz nemikone mige pasword eshtebaheeee akhe cheraa????
rasti khode filam ghofl shodde ghablan k injori shode bood miraftam posheye aslii paswordo avaz mikardam dorost mishod vali khode poshasham ghoofl shodee hala man chikar konam :n28::n03:... :n28:
Dew Drop
11-03-2013, 08:07
سلام
ضمن تبریک برای ورودتون به انجمن ...
دوست عزیز لطفاً فارسی بنویسید و برای سوال های خودتون تاپیک جدید ایجاد کنید.
ممنون
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.