مشاهده نسخه کامل
: ویندوز سرور 2003
سلام
دوستان لطف کنن تو این موضوع من رو راهنمایی کنن:
اشتراک گذاری فایل، چاپگر و اینترنت در ویندوز سرور 2003 و quanta , maping , ipset...
joe_satriani
29-03-2011, 21:23
با سلام
دوست عزيزم ابتدا شما بايد شبكه رو ايجاد كنيد و داشته باشيد
لذا در انجمن زير مطرح كنيد
شبكه هاي كامپيوتري
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشيد.
ArashMiniStar
29-03-2011, 21:57
پیشنهاد می کنم یک کتاب بگیرید بخونید نه اینکه از اعضا این همه مطلب کلی بخواهید ! ... :rambo:
بله ارش جان شما درست میگید، اخه من وقت ندارم و ....
اشتراک گذاری در ویندوز سرور مثل ویندوز xp هستش؟
quata و maping یعنی چی؟
اگه کسی میدونه لطف کنه راهنماییم کنه، ممنون
ArashMiniStar
30-03-2011, 12:29
بله ارش جان شما درست میگید، اخه من وقت ندارم و ....
اشتراک گذاری در ویندوز سرور مثل ویندوز xp هستش؟
quata و maping یعنی چی؟
اگه کسی میدونه لطف کنه راهنماییم کنه، ممنون
ای.شرمنده! نمیدونستم وقت ندارید.جناب اگه بلد بودم حتما کمکتون میکردم ولی خودم زیاد سر در نمیارم!:31:
الان فکر کنم چونتو عیدهستیم همه رفتن مسافرت! چون کسی جواب نمیده سوالهامونو! :17:
ArashMiniStar
30-03-2011, 12:34
در مورد MAPING اگه درست فهمیده باشم برای اینه که از فولدر ها یا درایو های به اشتراک گذاشته شده یک درایو مجازی بسازی و بتونی سریع تر به اون چیزی که میخوای برسی.همچنین میتونی رو حالت Offline قرار بدی تا در زمانی که اون درایو یا فولدر وجودخارجی در شبکه ندارد به اطلاعات دسترسی داشته باشی.:40:
ArashMiniStar
30-03-2011, 12:39
منظورتون از IpSet تنظیم آی پی استاتیک برای سیستم زمانی که به اینترنت وصل است هست ، یا تنظیم آی پی برای سیستم های شبکه؟
منظورتون از IpSet تنظیم آی پی استاتیک برای سیستم زمانی که به اینترنت وصل است هست ، یا تنظیم آی پی برای سیستم های شبکه؟
والا استادمون که این موضوع رو داد توضیحی در موردش نداد:
به اشتراک گذاری فایل، چاپگر و اینترنت. خاصیتی مثل quata, maping , ipset
دو روشی که گفتید، از مسیر tcp/ip باید ip رو برای هر سیستم تنظیم کنم؟ یا اینکه با هم خیلی فرق میکنن؟
ArashMiniStar
30-03-2011, 21:32
دو روشی که گفتید، از مسیر tcp/ip باید ip رو برای هر سیستم تنظیم کنم؟ یا اینکه با هم خیلی فرق میکنن؟
یکی هستن.البته فکر کنم.در سرور که میخواستم آی پی رو ست کنم رفتم توProperties لوکال اریا کانکشن.همون جا اطلاعاتی مثلgateway address و Broadcast address و Subnetmask و آی پی استاتیکم رو دادم.:20:
بله باید از Properties TCP/IP برید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.