ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال:PHP & Joomla

H A M A S
28-03-2011, 20:43
سلام
شاید مقایسه این دو تا اشتباه باشه!
ولی آیا با اومدن نرم افزاریی مدیریت محتوا مثل جوملا بازم یاد گرفتن PHP لازمه؟؟
چون مهمترین ویژه گی PHP دسترسی به بانک های اطلاعاتی هست که جوملا هم این قابلیت رو داره!

eAmin
28-03-2011, 21:30
سوال بسیار عجیبی مطرح کردید! سوالتون مثل این می مونه که بگید:"من راننده برای ماشینم دارم، دیگه نیاز نیست خودم رانندگی یاد بگیرم!"
در ضمن ارتباط با دیتابیس تنها یکی از بینهایت کارهایی که میشه با php انجام داد. همه چیز که در کار با دیتابیس ها ختم نمیشه دوست عزیز.

موفق باشید.

H A M A S
29-03-2011, 13:48
سوال بسیار عجیبی مطرح کردید! سوالتون مثل این می مونه که بگید:"من راننده برای ماشینم دارم، دیگه نیاز نیست خودم رانندگی یاد بگیرم!"
در ضمن ارتباط با دیتابیس تنها یکی از بینهایت کارهایی که میشه با php انجام داد. همه چیز که در کار با دیتابیس ها ختم نمیشه دوست عزیز.

موفق باشید.

درسته مقایسه اش اشتباه است ولی چون من بشتر روی win app کار کردم موندم برنامه نویس web برام همواره خیلی عجیب و گاها پیچیده و بسیار سخت بوده.
وجود و تعدد فراوان نرم افزارها هم به این پیچیدگی ها افزوده!!
به همین خاطر شنیدم با اومدن جوملا و کلا سیستم های مدیریت محتوا که میشه به راحتی باهاش یه سایت داینامیک ساخت دیگه کسی سراغ PHP و ASP.NET نمیره کلی زحمت بده به خودش
چوم مثلا شنیدم برای php برای ساخت فرم باید چند خط کد بنویسی و...
========================================
ولی کلا من میخوام زبان برنامه نویسی برای وب میخوام
1-IDE قوی داشته باشه مثل ASP.NET
2-ساده و سلیس مثل جوملا...(البته جوملا زبان برنامه نویسی محسوب نمیشه)
3-بازار کار خوبی داشته باشه مثل PHP چون سرور های لینوکس از ویندوز ارزونترن به همین خاطر PHP بازارش فکر میکنم بهتر باشه

کدوم زبان یا برنامه بیشترین شباهت به اینها رو داره؟؟

eAmin
02-04-2011, 22:23
درسته مقایسه اش اشتباه است ولی چون من بشتر روی win app کار کردم موندم برنامه نویس web برام همواره خیلی عجیب و گاها پیچیده و بسیار سخت بوده.
وجود و تعدد فراوان نرم افزارها هم به این پیچیدگی ها افزوده!!
به همین خاطر شنیدم با اومدن جوملا و کلا سیستم های مدیریت محتوا که میشه به راحتی باهاش یه سایت داینامیک ساخت دیگه کسی سراغ PHP و ASP.NET نمیره کلی زحمت بده به خودش
========================================
ولی کلا من میخوام زبان برنامه نویسی برای وب میخوام
1-IDE قوی داشته باشه مثل ASP.NET
2-ساده و سلیس مثل جوملا...(البته جوملا زبان برنامه نویسی محسوب نمیشه)
3-بازار کار خوبی داشته باشه مثل PHP چون سرور های لینوکس از ویندوز ارزونترن به همین خاطر PHP بازارش فکر میکنم بهتر باشه

کدوم زبان یا برنامه بیشترین شباهت به اینها رو داره؟؟
پیچیده نیست، شما دارید خودتون موضوع رو بیش از حد پیچیده می کنید. فعلا وجود این نرم افزارها رو فاکتور بگیرید!
این یک ذهنیت بدی هست که از طریق دوست و آشنا و یا از طریق اینترنت بین تمامی ایرانی ها شیوع پیدا کرده، بالاخره شما برای یک تغییر کوچک هم که شده باید با اصول برنامه نویسی وب آشنا باشید. شاید شما بتونید با یک cms یک سایت داینامیک ایجاد کنید ولی در طول دوران فعالیت بعضا ممکنه با پروژه هایی رو به رو بشید که نشه با استفاده از cms ها پیاده سازیش کرد.

چیز غیر عادی ای نیست! شما اگر بخواید با c/c++ بدون استفاده از IDE ها و فقط با استفاده از notepad در ویندوز یک فرم ایجاد کنید، چند برابر بیشتر از php باید کد بنویسید.

بهتره انتخاب خودتون رو بین این دو محدود کنید.
تقریبا خودتون جواب خودتون رو دادید، حالا این شمائید که باید نیازهاتون رو مشخص کنید و ببینید دقیقا چی می خواید. Asp.Net ویرایشگر قوی داره، ولی برای php می تونید از ide های قدرتمند دیگه استفاده کنید. در انتخاب بین این دو باید بعضی چیزها رو بزارید کنار.
من دقیق نمی تونم شما رو راهنمایی کنم، این شمائید که باید تصمیم بگیرید. ولی نظر من رو اگر می خواید بدونید اینکه، اونی رو انتخاب کنید که از قبل باهاش آشنایی نسبی داشته باشید. نگران بازار کار هم نباشید بالاخره برای هردو بازار کار وجود داره.

DaRiOuShJh
12-04-2011, 13:23
ممنون امین جان
منم به این نکته اشاره کنم که php کلا resource خوبی در هر زمینه ای تو وب داره که اکثرا هم رایگان و open source هستند همین موضوع باعثه محبوبیت زیادش و استفاده بیشترش شده و میشه