مشاهده نسخه کامل
: نظر دوستان در مورد ليفان 620 چيه؟
گرافيكار
28-03-2011, 14:47
سلام خدمت اساتيد بخش خودرو
من ميخوام يه ماشين حتما صفر و حتما زير 20 تومن بگيرم
تا دو سه ماه ديگه هم ميتونم صبر كنم
ماشين رو بيشتر از دو سال نگه نميدارم
نه اهل سرعت بالاي 100 كيلومتر هستم
نه اهل ويراژ رفتن توي شهر
يه ماشين ميخوام كه منو از مبدا به مقصد برسونه كه مهمترين وظيفه يه ماشينه
در عين حال امكانات خوبي هم داشته باشه
مثلا كولر خوب براي تابستان دوستداشتني خوزستان:46:
اولويتهاي اصلي من كم صدا بودن اتاق كه خيلي روش تاكيد دارم هرچي كم صدا تر بهتر
و نرم بودن ماشين كه خيلي برام مهمه هرچي كمتر دست اندازهارو احساس كنم بهتر
قصد خريد سورن يا سمند يا وي8 رو داشتم كه چشمم به اين ليفان 620 افتاد
نظرتون در مورد اين ماشين چيه؟
آيا با خواسته هاي من جور در مياد
هرچند ميدونم توي خيابونا خيلي كم يابه
ولي اميدوارم كسي اينجا تجربه كار كردن باهاش رو داشته باشه
rami_hemi
28-03-2011, 16:38
این رو اول بگم
دلیل نفی هر کس این باشه که چینی هستش پستش پاک میشه
======================
موتور: 1600 سی سی
بنزینی - انژکتوری چند نقطه ای
گشتاور: 149/4000 Nm/RPm
گیربکس: 5 دنده جلو + 1 عقب
مصرف سوخت: 7.5 لیتر در هر 100 کیلومتر
حداکثر سرعت: 200 km/h
ترمز: 4 چهار دیسکی + ABS+EBD
وزن: 1150 کیلوگرم
رینگ و لاستیک: 196/60R15 - رینگ 15 اینچ آلومینیومی
طول و عرض و ارتفاع: 4550 - 1705 - 1495 میلی متر
فاصله دور محور از هم: 2605 میلی متر
حجم صندوق: 650 لیتر
حجم باک بنزین: 60 لیتر
ایربگ راننده و شاگرد
فرمان تلسکوپی
سیستم ضد سرقت + قفل مرکزی + ریموت کنترل
سنسور دنده عقب
تهویه مطبوع اتوماتیک
هشدار اتمام لنت ترمز
مه شکن عقب و جلو
4 شیشه برقی + آینه بغل برقی
صندلی چرمی
پخش mp3 با 6 بلندگو
این مشحصات فنی وبد
ماشین خوبی به نظر میاد
طراحی به روتری از سمند برخورداره ولی آیا ایمنب بدنه و استحکام بدنه درست شده یا بازم مدیریت آشفته کرمان موتور اشتباهی بزرگ رو تکرار کردن
در حالی که میتونستن با تمرکز روی تولید ورنا و نسل جدید اون و توسعه تولید آوانته یاد و خاطره دوو سیلو موفق رو زنده کنن با رو کردن به لیفان برند درجه دو چینی در حالی که شریک قدر چینی مثل چری رو داشتن موجب حراب شدن ذهن مشتری های خودشون شدن
الان هم با وجود محصولی در رده 20 میلیون که نسبتا هم موفق بوده با نام mvm530 و با وام گرفتن از مدل موفق خودشون mvm 110 فروش نسبتا خوبی هم نصیب این محصول شده بود الان یک رقیب داخلی رو برای خودشون وارد میدان کردن
این ماشین در رده 20 میلیون میتونه زیر سایه 530 قرار بگیره
خب من میگم فعلا صبر کنید در مورد کیفیت قطعاتش خبرهای خوبی شنیدم
ولی از نزدیک ندیدم تا قصاوت کنم
کیفیت قطعاتش میتونه نکته مثبتی نسبت به mvm 530 باشه
گرافيكار
28-03-2011, 18:23
خب من میگم فعلا صبر کنید در مورد کیفیت قطعاتش خبرهای خوبی شنیدم
ولی از نزدیک ندیدم تا قصاوت کنم
کیفیت قطعاتش میتونه نکته مثبتی نسبت به mvm 530 باشه
مرسي بابت جوابتون
صبر كردن كه اكثر اوقات نكات مثبتي به همراه داره
يكي از دوستان نزديك يه حواله ليفان 620 نقره اي تحويل تيرماه داره 9 تومنشم پرداخت كرده و ميگه اگه بخوام ميفروشه هر چند به نظر ميرسه زياد براش مهم نيست كه بفروشه يا نگهش داره ميگه موتورش مال BMW هست؟
گفتم اگه شما و دوستان تاييد كنيد ازش بخرم
فكر ميكنيد كلا با توجه به دو اولويت من چه ماشيني زير 20 بهتره البته به غير از پرشيا؟
rami_hemi
28-03-2011, 21:02
مال بی ام و نه ولی با همکاری بی ام و
مثل موتور ef7 سمند
کمی صبر کردن خوبه در مورد این ماشینها تا بازحورد آدما دیده بشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2 تا عکس بالا رو ببینیم متوجه الهام زیاد از bmw میشیم ..
کپی خوشکلی شده از bmw .. فرمون هم که کپی شده از مرسدس بنز هستش ..
-----------------------
در مورد این لیفان 620 فقر اطلاعاتی کامل هست.هرچی گشتم یه شتاب صفر تا صد قابل اعتماد براش پیدا نکردم! سایت کارخونه ش واقعا اسف ناک هست. سایت کرمان خودرو هم که هیچی!!
من خودم به شخصه کیفیت ماشینهای لیفان رو از چری بهتر میدونم در ایران .. شرکتیه که چند ساله پا به عرصه تولید گذاشته و در حال کسب تجربست و انصافا هم بد عمل نکرده .. با شرکتی مثل ریکاردوی انگلیس که ار قویترین تولید کنندگان گیربوکسو موتور جهانه همکاری داره .
تو جایی خونده بودم یه موتور 1800 سی سی طراحی کرده که رو ماشینهای جدیدش به کار برده و تعاریف خوبی هم ازش شده
این فیلم تست تصادف ماشین تو روسیه هستش. این تست با سرعت 56 کیلومتر در ساعته:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وضعیت ایمنی ماشین رو اگه بخوایم با این تست در نظر بگیریم خواب بدنه ماشین آسیب زیادی دیده اما من تو این فیلم نمیبینم به سرنشینا یعنی آدمکهای داخل ماشین صدمه ای وارد شده باشه که نکته مثبتیه اما ولی مشخصه چرخ جلو بیشتر از حد معمول به فنا رفته و چیزی که میشه نتیجه گرفت تخریب قسمت زیر پا از داخل هست. که نمره منفی زیادی برای خودرو به دست میده...
کلا نمیشه واقعا در مورد این ماشین قضاوت خاصی کرد
MehranVB
13-04-2011, 12:55
در مورد این لیفان 620 فقر اطلاعاتی کامل هست.هرچی گشتم یه شتاب صفر تا صد قابل اعتماد براش پیدا نکردم! سایت کارخونه ش واقعا اسف ناک هست. سایت کرمان خودرو هم که هیچی!!
عددی که توی ذهنم هست از قبلاً 13 ثانیه هستش!
Johan lopez
13-04-2011, 13:05
آخه اینم ماشینه با سرعت 56 کیلومتر در ساعت اینجوریه حالا 120 تاشو حساب کن
در ضمن اگه به لاستیک ماشین تو ثانیه ی 7 فیلم توجه کنید میبینید که لاستیک به درون اتاق ماشین رفته و به احتمال 95% پای آدمک شکسته شده
در ضمن اگه به لاستیک ماشین تو ثانیه ی 7 فیلم توجه کنید میبینید که لاستیک به درون اتاق ماشین رفته و به احتمال 95% پای آدمک شکسته شده
منم به همین نکته اشاره کردم در پست خودم:
چیزی که میشه نتیجه گرفت تخریب قسمت زیر پا از داخل هست.
---------- Post added at 11:57 AM ---------- Previous post was at 11:55 AM ----------
عددی که توی ذهنم هست از قبلاً 13 ثانیه هستش!
اگه خودتون تجربه دارید بحثش جداست اما در نت این رقم تایید شده نیست و من تا الان چند عدد متفاوت رو دیدم
گرافيكار
13-04-2011, 18:14
اين كه خيلي آبكي به نظر ميرسه
ليفانهايي كه توي ايران هم هستن همينجورين؟
اي كاش كسي تجربه كار با اين ماشين رو داشت
طراحي داخليش و بيرونيش به دل من نشسته ولي ايمني و دوام قطعاتش و از همه مهم تر سواريش براي من هنوز سواله
نظر دوستان در مورد سورن elx چيه با همين موتور قبلي و داشبورد جديد و امكانات جديد
البته با توجه به دو اولويت پست اول
MehranVB
14-04-2011, 15:57
اگه خودتون تجربه دارید بحثش جداست اما در نت این رقم تایید شده نیست و من تا الان چند عدد متفاوت رو دیدم
نه تجربه ندارم، این عددیه که توی یه مجله ماشین (منظور اون مجله ماشین معروف نیست) نوشته بود که اسم مجله رو یادم نیست. (یه مجله تازه وارده که فکر کنم دو سه سالی هست چاپ میشه)
شما چه اعدادی رو دیدی؟
---------- Post added at 03:57 PM ---------- Previous post was at 03:53 PM ----------
اين كه خيلي آبكي به نظر ميرسه
ليفانهايي كه توي ايران هم هستن همينجورين؟
اي كاش كسي تجربه كار با اين ماشين رو داشت
طراحي داخليش و بيرونيش به دل من نشسته ولي ايمني و دوام قطعاتش و از همه مهم تر سواريش براي من هنوز سواله
نظر دوستان در مورد سورن elx چيه با همين موتور قبلي و داشبورد جديد و امكانات جديد
البته با توجه به دو اولويت پست اول
سورن ELX رو نمیدونم، اما شما اگه کم صدا بودن موتور برات مهمه کلاً روی خانواده سمند و پرشیا (البته به غیر از EF7) خط بکش!
گرافيكار
14-04-2011, 23:33
سورن ELX رو نمیدونم، اما شما اگه کم صدا بودن موتور برات مهمه کلاً روی خانواده سمند و پرشیا (البته به غیر از EF7) خط بکش!
علاوه بر صداي كم موتور نرم بودن ماشين هم برام اهميت داره
كدوم خودرو نرم تره ؟( تا رنج بيست و صفر)
MehranVB
15-04-2011, 09:06
علاوه بر صداي كم موتور نرم بودن ماشين هم برام اهميت داره
كدوم خودرو نرم تره ؟( تا رنج بيست و صفر)
خوب تا 25 تومن ماشینای خیلی بهتر از لیفان و سمند وجود داره، میتونی به گزینه ها Proton Gen2 رو اضافه کنی، و همینطور 206 اتومات (فکر کنم شما صندوقدار مدنظرت باشه) به نظر من 206 کولر خیلی بهتری نسبت به سمند داره، موتورش هم قویتره و اصلاً هم صداش داخل اتاق نمیاد مخصوصاً اگه اتومات باشه.
ELX رو پیشنهاد نمیکنم چون اونم بعد از مدتی موتورش تبدیل به جاروبرقی میشه!
ورنا 1.6 هم هست که در مورد اون اطلاعات زیادی ندارم، اما کلاً از صدای موتور اون هم راضی نیستم!
و همینطور مگان 1600 که فکر کنم قیمتش الان 26 تومن باشه.
اینایی که گفتم به غیر از ELX، همه اون مشخصاتی که گفتید رو دارن، میتونید جزئیات رو بیشتر کنین تا بهتر بشه در موردشون بحث کرد.
AmiRreZA_RAcEr
15-04-2011, 15:17
206 که اصلا نرم نیست ، حالا باز اس دی یکم نرم تره ولی بازم نرم نیست ، صدای موتور هم میاد داخل ولی کمه و قشنگه صدای موتورش ،
از پارس کلا بیا بیرون
توی این رنج واقعا مورد خاصی نیست ... خودروهای داخلی اصلا ارزش خرید ندارن ..
به نظر من شرایطی برو هیوندای آی 20 یا آی 30 وردار ، آی 20 فکر کنم الان باید 10 تومن بدی ، ماهی 990 تومن ، تا بشه سی و یکی دو میلیون ....
گرافيكار
16-04-2011, 12:20
من نميخوام بيشتر از بيست براي ماشين هزينه كنم
چون واقعا احتياج ندارم
من هميشه پيش خودم اينجوري حساب ميكنم كه براي خودرو يا زير 20 بايد هزينه كرد يا اگه بيشتر بخوايم هزينه كنيم بايد بالاتر از 30 خرج كنيم
20 تا 30 قيمتي نيست كه ماشيناي دلخواه من توشون باشه
مثلا از زانتيا به شدت بدم مياد چون عكس ايمنيش رو ديدم
از قيافه مگان و آوانته هم زياد خوشم نمياد
جنتو به نظر من قديمي و پرمصرفه
ورنا و مزدا 323 علاوه بر قيافشون كه به نظر من از اكثر ماشيناي ايران خودرو زشت ترن مثل 206 پرشيا سمند از نظر امكانات هم چيزي بيشتر از اين ماشينا ندارن ميمونه كيفيت ساختشون كه چون من بعد از 2 سال قطعا ماشين رو ميفروشم زياد نگران اين موضوع هم نيستم
مسئله بعدي اينه كه خانمم ميخواد با همين ماشين رانندگي ياد بگيره و تمرين كنه
نميشه كه اول كاري بشينه پشت i20 و مثلا گيربكس رو نابود كنه
فكر ميكنم توضيحاتي كه دادم كافي باشه
من يه ماشين ميخوام براي نهايت 2 سال تا جاي ممكن كم صدا و نرم
arash2002
16-04-2011, 14:51
تو این لینک یک مقایسه ای بین لیفان 620 و شورولت Prisma انجام داده و یه این نتیجه رسیده که لیفان 620 بهتره.این مقایسه تو برزیل انجام شده و به زبان پرتغالی است.میتونی با google translate ترجمه کنی.
MehranVB
16-04-2011, 19:34
من نميخوام بيشتر از بيست براي ماشين هزينه كنم
چون واقعا احتياج ندارم
من هميشه پيش خودم اينجوري حساب ميكنم كه براي خودرو يا زير 20 بايد هزينه كرد يا اگه بيشتر بخوايم هزينه كنيم بايد بالاتر از 30 خرج كنيم
20 تا 30 قيمتي نيست كه ماشيناي دلخواه من توشون باشه
مثلا از زانتيا به شدت بدم مياد چون عكس ايمنيش رو ديدم
از قيافه مگان و آوانته هم زياد خوشم نمياد
جنتو به نظر من قديمي و پرمصرفه
ورنا و مزدا 323 علاوه بر قيافشون كه به نظر من از اكثر ماشيناي ايران خودرو زشت ترن مثل 206 پرشيا سمند از نظر امكانات هم چيزي بيشتر از اين ماشينا ندارن ميمونه كيفيت ساختشون كه چون من بعد از 2 سال قطعا ماشين رو ميفروشم زياد نگران اين موضوع هم نيستم
مسئله بعدي اينه كه خانمم ميخواد با همين ماشين رانندگي ياد بگيره و تمرين كنه
نميشه كه اول كاري بشينه پشت i20 و مثلا گيربكس رو نابود كنه
فكر ميكنم توضيحاتي كه دادم كافي باشه
من يه ماشين ميخوام براي نهايت 2 سال تا جاي ممكن كم صدا و نرم
با این تفاسیر به نظر من 206 صندوقدار اتومات بهترین گزینست.
قیمتش 19 تومنه، موتور کم سر و صدا داره و وقتی شیشه ها بالا باشن اصلاً صداش داخل اتاق نمیاد و به اندازه کافی هم نرم هست.
اتوماته و نیازی نیست نگران گیربکس و تعلیم رانندگی باشی!
کیفیتش از سمند و پرشیا خیلی بیشتره و مطمئناً بیشتر از 2 سال هم کار میکنه.
farshad bugatti
17-04-2011, 22:23
ولي چون خيلي به پي سي علاقه دارم ترجيح دادم اينجا مطرح كنم
من تقريبا كل وسايل زندگيم رو با مشورت دوستان همين فروم خريدم و راضي هستم
5 سال هست که تو تی تی عضو هستم با نام کاربری های مختلف! و تقریبا بیشتره کاربران دوست واشنا هستم!
چون چند تا فروم دیگه فعالیت کردم و اخر پی سی فروم رو ترجیح دادم!
اینجا هم دوستانی که تو اتین تاپیک هستن مثل من و رامین تو تی تی هم هستیم.
من تاپیک رو کامل خونم و پیشنهادم اینه که چون خانومتون هم میخواد با ماشین راننتدگی کنه و با توجه به انتظرات کلی شما 206 SD اتوماتیک (V9) رو براتون پیشنهاد میکنم!
بازم سوالی داشتین در خدمتم.
گرافيكار
18-04-2011, 00:50
ممنونم از دوستان به خاطر راهنماييشون
فكر ميكنم همون sd v9 بهترين انتخاب باشه
فقط كمي نگران فروشش بعد از 2 سال و شايد اگر دوام خوبي داشته باشه بعد از 3سال هستم
قيمتش خيلي پايين مياد؟
راحت فروش ميره؟
AmiRreZA_RAcEr
18-04-2011, 01:48
206 اس دی با دید محدود عقب مناسب برای تمرین نیست اذیت کنندست یکم
2-خانومتون بهتره با دنده ای یاد بگیره چون بعدا ممکنه در موقع نیاز نتونه با ماشین دنده ای کار کنه
3- حالا گیر بکس آی 20 رو داغون کنه چرا 206 اس دی اتومات داغون نمیشه ؟ (سوال شخصی)
در ضمن کیفیت 206 جدید خیلی افتضاح شده ، 206 سال 89 در مقابل این 90 ها خداست ...
گرافيكار
18-04-2011, 11:45
206 اس دی با دید محدود عقب مناسب برای تمرین نیست اذیت کنندست یکم
2-خانومتون بهتره با دنده ای یاد بگیره چون بعدا ممکنه در موقع نیاز نتونه با ماشین دنده ای کار کنه
3- حالا گیر بکس آی 20 رو داغون کنه چرا 206 اس دی اتومات داغون نمیشه ؟ (سوال شخصی)
در ضمن کیفیت 206 جدید خیلی افتضاح شده ، 206 سال 89 در مقابل این 90 ها خداست ...
گفتم كه چون قيمتش نسبت به آي 20 پايينتره آدم كمتر دلش ميسوزه
+
دنده اي رو قبول دارم توي آموزش بهتره ولي خود آموزشگاه هاي رانندگي ماشين دنده اي دارن
دنده اتومات براي يه خانم احتمالا تازه گواهينامه گرفته خيلي راحت تره
+
يعني شما منظورتون اينه كه 206 نگيرم يا اينكه دست دو بگيرم؟
farshad bugatti
18-04-2011, 15:47
کیفیت که روز به روز میاد پایین اما نه اینکه بگیم 206 مدل 89 در کنار 89 خداست!
دست دوم هم جنتو با 18 تومن میتونید بخرید که اون خیلی سخت به فروش میره در مقابل 206 که همیشه استقبال زیادی داره!
kiaelectro
22-04-2011, 13:10
چي خريدي بالاخره
گرافيكار
22-04-2011, 13:47
چي خريدي بالاخره
دوست عزيز
من تا اواخر ارديبهشت صبر و تحقيق ميكنم و انشاالله در هفته اول خرداد اقدام به خريد ميكنم
اما با نظر دوستان در اينجا بيشتر نظرم روي sd هست
حالا يا v8 يا v9
هرچند هنوز نتونستم به طور كامل قيد ليفان 620 رو بزنم و همينطور سورن ELX اما متاسفانه در مورد ليفان اطلاعات خيلي كمي هست و در مورد سورن موتور قديميش كمي اذيت ميكنه
اگر دنا رو آماده فروش داشتن ميخريدم چون هم چهره جديدي داره هم موتور جديدي
و از همه مهمتر يه داشبورد زيبا
اما فكر نميكنم بتونم يك سال صبر كنم
دوستان عزیز
منم دقیقا درگیر انتخاب ماشینی هستم که معیار های انتخابم دیقیقا مشابه آقاری گرافیکار هستش
آخرش چی شد ؟
چی گرفتین با توجه به اینکه االان شهریور ماهه و قرار بود خرداد بخرید ؟
دوستان اینجا رو فراموش نکنید
Mojtabaf
04-09-2011, 22:44
سلام خدمت اساتيد بخش خودرو
من ميخوام يه ماشين حتما صفر و حتما زير 20 تومن بگيرم
تا دو سه ماه ديگه هم ميتونم صبر كنم
ماشين رو بيشتر از دو سال نگه نميدارم
نه اهل سرعت بالاي 100 كيلومتر هستم
نه اهل ويراژ رفتن توي شهر
يه ماشين ميخوام كه منو از مبدا به مقصد برسونه كه مهمترين وظيفه يه ماشينه
در عين حال امكانات خوبي هم داشته باشه
مثلا كولر خوب براي تابستان دوستداشتني خوزستان:46:
اولويتهاي اصلي من كم صدا بودن اتاق كه خيلي روش تاكيد دارم هرچي كم صدا تر بهتر
و نرم بودن ماشين كه خيلي برام مهمه هرچي كمتر دست اندازهارو احساس كنم بهتر
قصد خريد سورن يا سمند يا وي8 رو داشتم كه چشمم به اين ليفان 620 افتاد
نظرتون در مورد اين ماشين چيه؟
آيا با خواسته هاي من جور در مياد
هرچند ميدونم توي خيابونا خيلي كم يابه
ولي اميدوارم كسي اينجا تجربه كار كردن باهاش رو داشته باشه
با توجه به گفته هاي شما در اينجا و پست ها بعديتون كه ذكر كرديد و همچنين نظرات دوستان و به نظر بنده هم SD V8-9 شديدا توصيه ميشه .
بنا به دلايلي : 1 - ماشين شناخته شده اي هست 2 - امتحانش رو پس داده 3 - همه چيزش معلومه 4 - تعميركار داره 5 - مشكل قطعات نداره و ...
بنده ليفان رو نقض نمي كنم .. ماشين خوبي بايد باشه با توجه به مشخصاتش . همين كاپرا كه ساخت چين هستش رو كلي روندم ، خيلي هم ازش راضي بودم .. موتورش ميتسوبيشي بود ( فكر كنم محصول مشترك بود ) و در آخر راضيم كرد ...
اصلا طرف سمند و پرشيا نرو ! خودم پرشيا دارم ، اگر كمي از وضع كاريم كم بشه و راحت بشم همين امروز فردا شايد با يك 206 صندوقدار تاخت زدم و يا يكيش رو خريدم ... چونكه واقعا ماشين عالي هستش .
موفق باشي .
من قصد خرید لیفان 520i رو داشتم و در موردش خیلی تحقیق کردم.
ولی اتفاقی به یک مدل 620 اون برخوردم و وقتی سوارش شدم در مرحله اول از داشبود و امکاناتش خوشم اومد ولی هرچه فکر کردم دیدم این ماشین بیشتر از 10 تومن نمی ارزه!
چرا که هرچی دقت کردم دیدم تمام سیستم داخلیش لاکی هست ، همچنین جلو پنجره ماشین به حدی ظریف و رنگی و لاکی هست که اصلا کل نظرم در موردش عوض شد ، حس کردم پولمو دارم در مورد یک اسباب بازی خرج میکنم.
از خود بنگاه داری که میفروخش هم پرسیدم نظرش در مورد لیفان چیه؟ گفت خیلی ماشین خوبی در نیومده ولی دلیل قانع کننده ای هم برام نیاورد.
ولی نکته ای خیلی مهم هست اینه که این خودرو از نظر خدماتی دردسر محض هست ، وقتی سیستم فروشش رو تا این حد ضعیف دیدم و ساعت های خاصی گزاشته بودن برای فروشش که میخوان پول بگیرن! گفتم خدا به داد مراکز خدمات و تعمیراتش برسه!
در ضمن این ماشین موتور BMW نداره ولی منم شنیدم در طراحیش BMW به لیفان کمک کرده.
در جمع این خودرو در هیچ کدام از تیپ هاش به قیمت هایی که در ایران به فروش میرسه ارزش خرید نداره!
هزار رحمت به 206 V8 ایران خودرو.
dimah2005
23-09-2011, 18:50
دوستان این لیفان 620 صندلی عقبش چقدر جا داره ؟
اندازه پژو 405 و پارس و اینا هستش ؟
یه مقایسه ای با ماشین های داخلی بکنید ممنون میشم
M-I-L-A-D
28-09-2011, 13:50
من یکسال بود میخواستم بفروشم این ماشینو ایتقدر ماشین چرتیه که کسی نمیخریدش اشغال ترین ماشینه که دیدم
ahmad_33
01-10-2011, 20:31
به نظر من ماشین خوبی هستش به قیمت میارزه
wanted.77
02-10-2011, 23:30
یکی از اشناهای ما خریده هر روز باهاش داستان داره. ازش خسته شده میخواد بفروشه کسی هم ازش نمیخره.
بازار نداره مخصوصا دست دومش.
این رو روی تجربه ی واقعی میگم بچه ها. لطفا جبهه نگیرید.
h_starboy
03-10-2011, 12:07
یکی از نماینده های اصلی فروشش از دوستان پدرم بود. صحبت که میکردیم گفت اصلا نیا سراغش و دلیلش کیفیت پایین قطعات اصلی و اورجینالش بودن و اینکه برگشتی لیفان زیاده و اینکه بزور بتونی بفروشیش بعدا .
گرافيكار
07-10-2011, 15:42
بعد از مدتها اومدم دیدم تاپیک اومده بالا
من در نهایت به توصیه دوستان sd v9 گرفتم و حقیقتا به غیر از فضای کم داخلش ازش راضی هستم(که به پیشنهاد یکی از دوستان صندلیهاشو عوض کردم البته نمیدونم دقیقا اسم صندلیاش چیه اما هم کمی نرمترن و هم کمی فضای نشستن بیشتر شده البته 700 تومن سرکی دادم)
رانندگی باهاش واقعا راحت و لذت بخشه و برای من که فقط تا سر کار میرم عالیه
برادرم 206 هاچبک داره میگفت فرقی نداره ولی وقتی نشست پشتش واقعا متوجه شد که نسبت به هاچبک خیلی نرمتره
اون آشنای ما هم که توی پست اول گفتم لیفانش رو گرفت و فعلا هم ازش راضیه
قیافه بدی هم نداره تا حالا دو سه بار ازش سوال کردم گفته مشکلی نداشتم
درکل از همه دوستان که راهنمایی کردن ممنونم:11:
human2011
13-12-2011, 19:53
من هم موافقم ٰ تست تصادف لیفان نسبتاً ضعیفه . من سایت دیگهای رو دیدم که از داخل ماشین بعد تست عکس داشت و دفرمگی در داشبورد جلو و صندلی های جلو و فشار زیاد به پای آدمک رو نشون میداد و در لینک بالا هم جابجا شدن و حمع شدن چرخ جلو رو نشون میده . دوست عزیز به نظر من شما تست تصادف MVM530 رو ببین هیچکدوم از این مشکلات رو ندارند و به نظر شاسی قوی تری دارد من فکر میکنم MVM530 انتخاب بهتر از نظر ایمنی و قدرت ماشین نسبت به لیفان 620 هست بعلاوه لیفان تهویه اتومات هم ندارد.
ali_mohtashami
19-01-2012, 15:44
کسی تست تصادف 206 رو دیده؟ واقعا فکر می کنید 206 از لحاظ تصادف بهتر از لیفان هست؟
من با پراید گلگیر به گلگیر زدم به یه 206 فکر می کنید چی شد؟ چرخهای سمت راننده با هم اصابت کردن (پراید و 206) که بعد از اون 206 قادر به حرکت نبود و حدود 700 تومن خرجش شد و من با زیر 200. من وقتی دیدم چرخ فزرتی پراید، چرخ و جلوبندی 206 رو منهدم کرد دیگه از 206 کلا منصرف شدم (برای همیشه).
من که تا قبل از این می خواستم وی 9 بگیرم، الان به فکر یه ماشین غیر از ایران خودرو و سایپا (مثل لیفان620) هستم و شایدم انشاالله بعد از همین ایام شهادت و وفات (ماه صفر) رفتم یکی خریدم.
از خودم شروع کردم "تحریم خودروسازهای داخلی" برای کاهش قیمت، افزایش کیفیت و تغییرات پایه ای و افزودن خودروهای جدید به سبد خرید
بالاخره این چینیا مگر بتونن شاخ این دو شرکت رو بشکنن
dash_mehdi
20-01-2012, 12:30
کسی تست تصادف 206 رو دیده؟ واقعا فکر می کنید 206 از لحاظ تصادف بهتر از لیفان هست؟
من با پراید گلگیر به گلگیر زدم به یه 206 فکر می کنید چی شد؟ چرخهای سمت راننده با هم اصابت کردن (پراید و 206) که بعد از اون 206 قادر به حرکت نبود و حدود 700 تومن خرجش شد و من با زیر 200. من وقتی دیدم چرخ فزرتی پراید، چرخ و جلوبندی 206 رو منهدم کرد دیگه از 206 کلا منصرف شدم (برای همیشه).
من که تا قبل از این می خواستم وی 9 بگیرم، الان به فکر یه ماشین غیر از ایران خودرو و سایپا (مثل لیفان620) هستم و شایدم انشاالله بعد از همین ایام شهادت و وفات (ماه صفر) رفتم یکی خریدم.
از خودم شروع کردم "تحریم خودروسازهای داخلی" برای کاهش قیمت، افزایش کیفیت و تغییرات پایه ای و افزودن خودروهای جدید به سبد خرید
بالاخره این چینیا مگر بتونن شاخ این دو شرکت رو بشکنن
دوست من حتما یه سر به لینک زیر بزن و ویدئو هایی که گذاشتم رو نگاه کن.
hadi khafan
17-08-2014, 19:42
سلام خودروی لیفان 620 جطوره؟:n01::n13::question:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.