ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک ! مشکل VGA NO SIGNAL برای مانیتور

Omidelf
28-03-2011, 12:11
سلام دوستان من تا دیروز راحت کار میکردم امروز که کامپیوتر رو روشن کردم دیدم رو مانیتور میزنه VGA NO SIGNAL
ولی صدای بوق رو کامپیوتر میده یعنی بالا اومده

من از یک مانیتور Asus 23 اینچ استفاده میکنم که هم از کابل 2 سر HDMI استفاده کردم و هم از یک سر HDMI و یک سر DVI ولی درست نمیشه و من 2 عدد کارت گرافیک دارم که هم به اولی HDMI و DVI رو وصل کردم هم به دومی اما درست نشد !

لطفا کمک کنید ! نه برنامه جدیدی ریختم نه کار خاصی کردم !

1navid
28-03-2011, 12:18
شاید از ram باشه اگه رم ها بد جا بره این جوری می شه یه بار دربیار دوباره جا بزن به طریقه جا زدنش هم دقت کن که کاملا جا بره
یه بار هم رمت رو 3 گیگ کن اونجوری هم امتحان کن
یه بار هم از کراس فایر در بیار با یدونه کارت امتحان کن

EXTREME
30-03-2011, 21:59
vga no signal یعنی ارتباطی بین کارت گرافیک و مانیتور نیست
گرافیک رو دربیارید و دوباره جا بزنید
با یه گرافیکی که مطمئنید سالمه چک کنید و با خروجی dvi وصل کنید به وروردی dvi مانیتور
کابل هم مطمئن بشید که درسته اگه درست نشد ممکنه از سازگارنبودن درایور گرافیک و مانیتور باشه باید بیرد تو safe mode
و از اونجا درایور گرافیک رو پاک کنید و و آخرین ورزن شو نصب کنید و درایور مانیتور رو نصب کنید و فرکانس مانیتور رو کم کنید
این درصورتی قابل انجام هست که صفحه ی بوت قابل مشاهده باشه
این مشکل به رم مربوط نمیشه

IIXFXII
03-04-2011, 10:18
با سلام:
ببخشید دوستان عزیز این مشکل به درایور کارت گرافیک هم ربطی نداره (دقیقا از مرحله ورود به سیستم عامل به بعد به درایور مربوطه) که همنطور که خودتون گفتید no signal یعنی عدم ارتباط بین کارت گرافیک و مانیتور
همانطور که مهرداد عزیز گفتن با یه گرافیک سالم و فقط یه کابل ارتباطی به مانیتور سیگنال بدید (یعنی با یه پورت dvi یا htmi از کارت به مانیتور وصل بشید) اگر مانیتور تنظیماتی هم برای مشخص شدن نوع ورودی داره اونو به کابلی که استفاده میکنید تغییر بدین..
موید باشید