ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل عجیب با ایسر 5742

saeedblack
28-03-2011, 08:07
خواهش می کنم کمک کنید
من دو روزه که یه لپ تاپ ایسر 5742 گرفتم ولی مثل اینکه خراب از اب درامده
وقتی که شارژش خالی میشه وبه اداپتور وصلش می کنم قاطی میکنه یعنی دیگه ویندوز رو بالا نمیاره و یه صدای عجیب فن شروع میشه و با یه صدای تیک مانند خود بهخود خاموش میشه
خیر سرش یه سال گارانتی تعویض داره
ازدوستانی که می تونن کمک کنن خواهش میکنم یه نظری بدن و بگن که باید چی کار کنم؟

mohgold
28-03-2011, 09:12
خواهش می کنم کمک کنید
من دو روزه که یه لپ تاپ ایسر 5742 گرفتم ولی مثل اینکه خراب از اب درامده
وقتی که شارژش خالی میشه وبه اداپتور وصلش می کنم قاطی میکنه یعنی دیگه ویندوز رو بالا نمیاره و یه صدای عجیب فن شروع میشه و با یه صدای تیک مانند خود بهخود خاموش میشه
خیر سرش یه سال گارانتی تعویض داره
ازدوستانی که می تونن کمک کنن خواهش میکنم یه نظری بدن و بگن که باید چی کار کنم؟

آقا اینجوری که شما میگی مشکل داره ، ببرش گارانتی سریع

biostar
29-03-2011, 19:59
صدای تیک برای هارد هست که به دلیل این که به صورت غیر معمول خاموش میشه STOP میشه و هیچ مشکلی نداره

100 درصد باید ببری گارانتی

crazymohamad
30-03-2011, 16:14
اگه گارانتی تعویض 1 ماهه هم داره به نظر من برو سریع عوضش کن

Mr.Mazmamfi
31-03-2011, 09:03
سلام
گرانتی لپ تاپت چیه؟
بردی گارانتی؟
برخورد اونا با شما چجوری بود؟
مشکلتو سریع رفع کردن یا بهونه میاوردن؟(مثلا ضربه خورده و از این جور بهونه ها)
تعویضش کردن یا تعمیر؟
کلا اگه یه توضیحی در مورد چگونگی برطرف کردن مشکلت توسط گارانتی بدی ممنون میشم

saeedblack
04-04-2011, 12:57
من لپ تاپم رو از کرمانشاه و از نمایندگی رسمی شرکت سازگار در کرمانشاه گرفتم
بعد از این که مشکل رو اونا هم متوجه شدند سریعا برام درخواست یه لپ تاپ جدید کردند واون مشکل دار رو ازم تحویل گرفتن
نماینده رسمی محصولات سازگار تو کرمانشاه که تو سایتش هم معرفی شده مشاورین رشد انفورماتیک هست که شخصی که لپ تاپ رو ازش گرفتم بسیار خوش برخورد وبدون هیچ بهانه ای لپ تاپ قرار شد که برام عوض کنه

saeedblack
04-04-2011, 13:08
تقریبا می تونم بگم که الان با این بودجه اقتصادی ترین وبهترین کانفینگ برای این لپ تاپ هستش البته به شرطی که سرم بازی در نمی اورد .اما عیب نداره چون با چند روز تحمل دوباره یه سالم و اکبندش رو تحویل خواهم گرفت.
اگه سالم باشه و کار کنه تنها مشکلش برای من یکی کیبوردش بود که چند تا حرف فارسیش جا به جا بود یکی هم بلوتوثش که هیچ رقمه و با هیچ درایوری برام راه نیافتاد

mohsen_rkh
08-04-2011, 15:18
تقریبا می تونم بگم که الان با این بودجه اقتصادی ترین وبهترین کانفینگ برای این لپ تاپ هستش البته به شرطی که سرم بازی در نمی اورد .اما عیب نداره چون با چند روز تحمل دوباره یه سالم و اکبندش رو تحویل خواهم گرفت.
اگه سالم باشه و کار کنه تنها مشکلش برای من یکی کیبوردش بود که چند تا حرف فارسیش جا به جا بود یکی هم بلوتوثش که هیچ رقمه و با هیچ درایوری برام راه نیافتاد
خوب جا به جا بودن حروف کیبورد به دلیل عربی بودنش هست.
من هم با درایور بلوتوث مشکل داشتم ولی

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
رو دانلود و نصب کردم مشکلم حل شد.

saeedblack
10-04-2011, 23:26
این درایور وبقیه درایورهایی که توسایتش بود تست کردم ولی مشکل هنوز پابرجاست.اون لپ تاپ قبلی هم همینطوربود

saeedblack
12-04-2011, 20:31
مشکل بلوتوثم حل شد. اما الان یه مشکل جدید دارم. مولتی فینگر واسکرول بار برا تاچ پد کار نمیکنه

mohsen_rkh
27-04-2011, 22:29
مشکل بلوتوثم حل شد. اما الان یه مشکل جدید دارم. مولتی فینگر واسکرول بار برا تاچ پد کار نمیکنه
خوب این هم دلیلش نصب نبودن درایور و برنامه رابط تاچ پد هست؛ نصبشون کنید حل میشه.

saeedblack
28-04-2011, 09:40
خوب این هم دلیلش نصب نبودن درایور و برنامه رابط تاچ پد هست؛ نصبشون کنید حل میشه.

set up درایور تاچ پد رو که اجرا می کردم ارور می داد ولی تو دیوایس منیجر درایور رو اپدیت کردم ومسیر اپدیت رو هم به همین درایوری که ست اپش ارور می داد انتخاب کردم و درست شد وحالا دیگه با این لپ تاپ هیچ مشکلی ندارم

rayanak
31-05-2012, 18:57

بلوتوث چی نی خب حالا بگو چطوری حلش کردی من هم مشکل دارم.
اون دنیا نزدیکه قیومت نزدیکتر خدا رو خوش نمیاد به بنده خدا کمک نکنی