ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خرید نوکیا N8

A.N.A.P
28-03-2011, 02:13
سلام دوستان !

من این گوشی رو کمتر از یک ماه دیگه میخوام بخرم پولم هم آماده هست ! ولی میترسم وقتی که گرفتمش

پشیمون بشم ! به هر کی هم گفتم بهم گفته پولتو هدر نده و این چیزا ! واسه همین مردد هستم واسه

خرید این گوشی ! اصلا 600 تومن ارزش داره ؟

fire159
28-03-2011, 09:06
اونهایی که گفتن پشیمون میشی 100% راست گفتن بهت . این گوشی هیچ چیز بدرد بخوری نداره . حتی دوربینش هم اونقدر ها خوب نیست که میگفتن .
برنامه و بازی هم که براش نایاب هست

اگر میگفتی چه خواسته ای از گوشی آینده ات داری بهتر میشد کمکت کرد .
به هر حال تو این رنج قیمت گزینه های خیلی خوبی وجود داره .

A.N.A.P
28-03-2011, 10:04
ممنون دوست عزیز !

کسی نظر دیگه ای هم داره ؟

Mig33
28-03-2011, 11:23
دوست عزیز آقا هادی گفتن نیازتونو بگید ... تا نیازتون رو نگید کسی نمی تونه بدرستی کمکتون کنه، مگه میشه آدم بدون نیاز سنجی خرید کنه؟!!!! از یه گوشی چه توقعی دارید ؟
( نظر شخصی من اینه که N8 با این قیمت نمی ارزه ... قیمت واقعیش که ارزش داره 380 تا 420 تومن )

P I R A N H A
28-03-2011, 12:54
تواین رنج گوشی های بهتری هست مثل گلکسی اس ودیزایراچ دی

Scud_MD2
28-03-2011, 20:53
به نظر من صبر كن گوشي هاي جديد بيان
ويا اگر عجله داري ديزاير اچ دي بگير.

mansoooooooor
29-03-2011, 03:41
سلام دوستان !

من این گوشی رو کمتر از یک ماه دیگه میخوام بخرم پولم هم آماده هست ! ولی میترسم وقتی که گرفتمش

پشیمون بشم ! به هر کی هم گفتم بهم گفته پولتو هدر نده و این چیزا ! واسه همین مردد هستم واسه

خرید این گوشی ! اصلا 600 تومن ارزش داره ؟
درسته اصلا ارزشش رو نداره _ بهتره صبر کرد _ گوشی های خوبی مثل سونی اریکسون آرک و نئو و اکسپریا پلی به ایران وارد میشن _ اگر هم صبر نداری بهتره گالاکسی اس رو بگیری که قابلیت آپیدت به آخرین نسخه ی آندروید هم رو داره !!:10:

kamy_R
30-03-2011, 00:25
اونهایی که گفتن پشیمون میشی 100% راست گفتن بهت . این گوشی هیچ چیز بدرد بخوری نداره . حتی دوربینش هم اونقدر ها خوب نیست که میگفتن .
برنامه و بازی هم که براش نایاب هست

اگر میگفتی چه خواسته ای از گوشی آینده ات داری بهتر میشد کمکت کرد .
به هر حال تو این رنج قیمت گزینه های خیلی خوبی وجود داره .

البته این دوستمون یکم اغراق میکنن
چون کیفیت دوربین واقعا عالی و خیره کنندس
من خودم با این پول n8 نمیگیرم
اما دلیلم اول سیستم عاملشه که منو یاد n70 خدا بیامرزم میندازه
دومیشم قیافشه که با سلیقه من جور نیست
البته نباید فراموش کرد که زیبایی نسبیه و معیارهاش هم نسبین

.:PAR3A:.
30-03-2011, 10:37
گوشی بسیار چرتیه :دی
منم با اون دوستمون موافقم که صبر کن گوشیای جدید بیان... اگه عجله داری ، من دیزایر اچ دی رو توصیه می کنم...

total_overdose
30-03-2011, 11:01
سلام
والا من حقیقتش نمیدونم شما برایه چی روی این گوشی شک میکنی البته اگه میخوای بخریش حتما!
چون مثلا این گوشی در مقایسه با گوشی های مثل دیزایر اچ دی و گالاکسی و... دو فاز کاملا مخالفند!
ان8= یه گوشی مالتی مدیا عالی و دوربین بسیار عالی + اسمارت فون متوسط
دیزایر اچ دی و گالاکسی ...=یه اسمارت فون عالی + دوربین متوسط مالتی مدیا
این بالارا برات مثال زدم که بفهمی بین اینا تفاوت زیاده پس چیزی نیست که بخواد به شک بندازتت موقع خرید!
اگر به برنامه های زیاد و متنوع و ور رفتن زیاد و تعویض هر از مدتی رام های کوک شده ... میگردی = یک گوشی آندروید خوب(با توجه به تست های خودم اول هم گالاکسی پیشنهاد میدم بعد دیزایر اچ دی/گالاکسی 8 گیگ هم دور بر 570 اگه میخوای بخری هم زودتر چون داره کم یاب میشه)
اگر به فکر یه گوشی راحت و بی دردسر فارسی ساپورت راحت و بی دنگو فنگ دوربین عالی موزیک پلیر خوب برنامه در حد متوسط و کار راه انداز و بازی هم در حد متوسط میگردی=گوشی مثل ان8 سی 7 ویو 2 ویو 1 هستن که گوشی های خوبین.
به حرف های بعضی از دوستان به ویژه fire عزیز زیاد توجه نکن:31: چون ایشون شما بگو بودجه 100 تومن میگه موتورولا بگی 1 میلیون هم میگه موتورولا!
ببین از گوشی چه انتظاری داری دوست عزیز!
ان8 بهترین دوربین بین موبایل ها داره (توی عکسبرداری) توی فیلمبرداری هم یکی از بهترین هاست!
از نظر صدا و تصویر اینها هم که خوبه! باتری خوب!
برنامه هم خوبه درسته در حد آندروید و ios نیست خودم همیشه دنباله 4تا برنامه مفیدم که همیشه کارم راه افتاده با سیمبین.بازی هم زیاد براش پورت میشه بازم میگم نه در حد آندروید و ios!
قیمت این گوشی تو شیراز بدون گارانتی حدود 500 تومنه!
در آخر زیاد عجله نکن برا خرید گوشی بخر که مناسب با نیاز هات باشه:46:

گرافيكار
30-03-2011, 11:27
ان8= یه گوشی مالتی مدیا عالی و دوربین بسیار عالی + اسمارت فون متوسط
دیزایر اچ دی و گالاکسی ...=یه اسمارت فون عالی + دوربین متوسط مالتی مدیا
اگه ان 8 رو فقط براي mp3 بخواين بد نيست ولي از نظر ديدن مثلا فيلم ان 8 در برابر گالكسي و ديزاير و ويو و ويو2 و ديزاير اچ دي با رزوليشن صفحه بالاتر طبيعتا حرفي براي گفتن نداره

total_overdose
30-03-2011, 11:58
ویرایش........

ali gamma
30-03-2011, 15:50
با این پول انخاب های فوق العاده ای میتونی داشته باشی که n8 جزوشون نیس. بهترین کار اینه که تا 2 سه ماه دیگه صبر کنی. در ضن طبق شایعات ممکنه اپل هم یه ایفون انلاک شده ی ارزون قیمت بده بیرون که اگه این کارو کنه بهترین انتخابت میتونه همون باشه.

A.N.A.P
03-04-2011, 21:03
متشکر از همه دوستان ! من هم از یکی شنیده بودم این گوشی به اندازه پولش نمی ارزه !

باز هم ممنونم از همه کسانی که قصد کمک کردن منو داشتن !:10::31:

maziarzar
04-04-2011, 17:35
نوکیا ان8
صدای خوب دوربین عالی
سیستم عامل جدید
چیپست تری دی
و
.
.

A.N.A.P
04-04-2011, 19:43
نوکیا ان8
صدای خوب دوربین عالی
سیستم عامل جدید
چیپست تری دی
و
.
.
ممنون دوست عزیز به خدا گیج شدم اگه شما جای من بودی این پست ها رو نگاه میکردی خیلی عذر میخوام گیج

نمیشدین ؟:19:

به نظر خودتون این گوشی بهتره یا یک گوشی آندرویدی تو همین قیمت ؟

---------- Post added at 08:43 PM ---------- Previous post was at 08:41 PM ----------

با این پول انخاب های فوق العاده ای میتونی داشته باشی که n8 جزوشون نیس. بهترین کار اینه که تا 2 سه ماه دیگه صبر کنی. در ضن طبق شایعات ممکنه اپل هم یه ایفون انلاک شده ی ارزون قیمت بده بیرون که اگه این کارو کنه بهترین انتخابت میتونه همون باشه.

منبع این خبرو داری ؟

khelane
04-04-2011, 21:49
دوست عزیز نخر والا ضرر میکنی من دوستم یه فته پیش خرید هی هنگ میکرد امروز تو مغازه خدا شاهد به حرف دوستان تو انجمن مبنی بر خماوش شدن شک میکردم گوشیش امروز بالا نمیومد من یکی از دوستانم همین امروز بهم پیشنهاد داد یه ان 8 صفر تو شهر خودمون با قیمت باور نکردنی 490 بهم داد نخریدمش واقعا میترسیدم و میخوام با پولم یه دیزایر اچ دی یا یه ارک بخرم دیگه از این مفتر نمیشد که ان 8 رو پلکپ بخرم مستقیم از مرز به دستم میاره ولی نخواستم
خود دانی هر چی خریدی مبارکت باشه

Facon_Archi
04-04-2011, 21:53
اگه با سیستم عامل نوکیا مشکل ندارید بهتره E7 بگیرید
خیلی بهتر از N8 هست

maziarzar
04-04-2011, 22:04
بین10000تا گوشی بلاخره چندتاشم خراب درمیاد
امکان داره همشونم مال کاربرای انجمن باشه یا هیچی نباشه
کلا گوشی های نوکیا بعد اپدیت درست میشن
قضیه ان8 مثل انتن دهی ایفون4 همه میگفتن انتن نمیده و.. ولی پرفروشترین هم شد وهنوز هم هست
اگه دنبال یه گوشی کامل با رابط کاربری ساده وجذاب وکامل هستی ان8 یا ای7بگیر

khelane
04-04-2011, 22:17
من نمیگم که همشون خرابه یهو دیدی دوستمون خرید و خدای نکرده خاموش شد از من میشنوی برویه اندروید بخر که واقعا عالیه سیمبیان هم خیلی خوبه ولی اندروید متیونید ورژنشو رو ارتقا بدید میتونید یه گزینه خوب داشته باشید

maziarzar
04-04-2011, 22:26
خب ازکجا معلوم گوشی اندرویدیش هم خاموش نشه

khelane
04-04-2011, 22:37
خب از اون روزی که ان هشت اومده حرفها روایت شده من هم باور نداشتم همین امروز با چشای خودم دیدم منم نمیگم هیچ گوشی خاموش نمیشه من که ان 8 ندارم و نخواهم داشت فقط به دوستمون اینو میگم که تو انجمن که من دیدم و تو سایت های دیگر همه به این موضوع اشاره کردند من هم برای این به این بنده خدا میگم که پولش خروم نشه شاید خوب هم از اب درومد ولی در این مواقع با یه کم اضافه تر هزینه کردن{گارانتی} مطمئن شه در مورد اندروید الان که از سیمبیان یقینا سرتره و میتونه حرفهای واسه گفتن داشته باشه

maziarzar
07-04-2011, 17:30
ماکه از هرکی پرسیدیم راضی بوده