ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خرید لپ تاپ با کیفیت ساخت فوق العاده!بودجه ماکزیمم 1میلیون و 200

Prince_Amin
28-03-2011, 00:37
سلام دوستان!خیلی وقته دارم اینترنت رو بالا و پایین میکنم ولی باور کنید گیج شدم!وقتی یه مدل مثلا ایسوس پیدا میکنم میرم سایت اچ پی میبینم وای این همه مدل جدید زده!از اینور میرم توی سایت دل گیج میشم از اونور برند msi لپتاپهاش دلبر هستن!!نمیدونم چیکار کنم!توشیبا و سونی رو هم هنوز نگشتم!فقط بگم چی میخوام از لپ تاپم!
طراحی زیبا و کیفیت ساخت فوق العاده!همچنین کیفیت ال سی دی یا ال ای دی فوق العاده داشته باشه!(در مورد سایز صفحه نمایش بین 11 تا 15 باشه!من همونطور که گفتم کیفیت صفحه نمایش و خود لپ تاپ برام مهمه!پس یه لپ تاپ 11 اینچی با کیفیت بیشتر رو ترجیح میدم به یه لپ تاپ هم قیمت ولی 15 اینچی رو!)
کیفیت کلیدها و کیبوردش بالا باشه!همچنین توی گرافیک کم نیاره همچین متعادل باشه یعنی!مثلا الان من 1520 دل دارم خداییش گرافیکش بعد 3 سال هنوز کم نیاورده با اینکه این مدل جز تاپ مدلهای اون موقع نبود ولی گرافیکش چون توی کانفیگش دقت کردم چیز خوبی در اومد!
در مورد سی پی یو هم عجالتا نسل دوم سری 7 اینتل باشه!این کف خواسته هامه دیگه!!:31:
بودجه هم نهایتا توی حدودای 1 میلیون و 200 دیگه!یه جوری جورش میکنم!حالا 1 و 250 هم شد عیب نداره!:21:
ببینم چی پیشنهاد میدید!خواهشا از روی تعصب خاصی(که میدونم بچه ها تعصب ندارن!:11:) راهنمایی نکنید!واقعا اون چیزی که میدونید بهترینه رو پیشنهاد کنید!همچین قیمت با کیفیت و قدرت لپ تاپ جور باشه!تشکککککرررر:11::40::8::10:

---------- Post added at 02:37 AM ---------- Previous post was at 02:33 AM ----------

دوستان یکی از نزدیکانم ای لپ تاپ دل سری استودیو خریده بود ولی واقعا کیفیت دل مثل اینکه افت کرده!من خودم الان دل 1520 دارم ولی از کیفیتش راضی هستم ولی این دلهای جدید مثل اینکه خیلی مشکل دارن!باور کنید تا الان این دوست من 3 قطعه از لپتاپش رو عوض کرده با استفاده از گارانتی!حالا شاید روش استفاده اش غلط بوده باشه ولی باز هم این دلیل نمیشه!ایشون تا الان که 6 ماه میشه اینو خریده مادربورد و کیت بلوتوث و وای فای لپ تاپشو عوض کرده!!دیگه دوستان با تجربه خودشون نظر بدن که واقعا ایا دل کیفیتش افت کرده یا این مشکل دوست من از خودش بوده و یا شانس بدش!مرسی

Dr_King
28-03-2011, 09:13
سلام به نظر من asus‌بگير مدل N53SV .

قيمتش 1.250 هست . البته 1.350 مي گن كه بگردي قيمت مناسب مي توني گير بياري

فقط حواست باشه كه سري جديد باشه

فقط كيبوردش جالب نيست وگرنه همه چيزش عاليه

Prince_Amin
28-03-2011, 12:29
منظورتون از سری جدید پروسسور سری جدید هستش دیگه؟؟همون 2nd generation ??در ضمن دوست عزیز من از اونجایی که در هند هستم اینجا سری n53sn کانفیگ بهتری نسبت به sv داره!و سی پی یوی سری 7 بر روی sn قرار داره!!!