مشاهده نسخه کامل
: مشکل نصب دو ویندوز یکسان در یک سیستم!
سلام
مدتها پیش دوتا ویندوز xp یکسان رو سیستمم به اشتباه نصب کردم . بعدش مجدد ویندوز رو نصب کردم اما درایوهارو فرمت نکردم . الان در یکی از درایوها همون پوشه های ویندوز دوم هست . الان میخوام اون درایو رو فرمت کنم آیا مشکلی برای این ویندوز در حال استفاده پیش میاد یا نه ؟
آخه پوشه های ویندوز . پروگرم فایل . document و ........ همه رو داره .
احیانا مشکلی برای این ویندوزم پیش نمیاد ؟!
meysamhaji
27-03-2011, 23:48
نه اگه ویندوز دوم رو تو یه درایو دیگه نصب کردی و ربطی به درایو سی نداره که ویندوز اول توشه می تونی فرمت کنی ویندوز اول سره جاشه فقط باید از بوت آی کنش رو پاک کنی چون اون حالت دو ویندوز روش هست و باید انتخاب کنی ویندوز اول رو تا بره به همون ویندوز
نه اون حالت دو ویندوز ندارم .
آره درایوهاش جداست .
و البته شاید برنامه هایی باشه که ریشه اصلی ش رو اون درایو باشه . چه جوری بفهمم آخه یادم نیست .
meysamhaji
27-03-2011, 23:59
شما الان نمی دونی کدوم ویندوز در حال کاره اگه ویندوز جدید باشه برنامه جدید تو فایل پروگرمش هست دیگه
ببینید من خواستم پاک کنم پوشه های ویندوز قبلی رو اما ارور داد
این ارور یعنی چی ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Ship Storm
04-05-2011, 21:07
ببینید من خواستم پاک کنم پوشه های ویندوز قبلی رو اما ارور داد
این ارور یعنی چی ؟
شما نرم افزار زیر رو نصب و هنگام پاک کردن ازش بهره بگیرید
Unlocker براي حذف کردن فایلهای غیر قابل حذف / تمام ورژنها در این تاپیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))
jafarian
06-05-2011, 09:46
سلام
مدتها پیش دوتا ویندوز xp یکسان رو سیستمم به اشتباه نصب کردم . بعدش مجدد ویندوز رو نصب کردم اما درایوهارو فرمت نکردم . الان در یکی از درایوها همون پوشه های ویندوز دوم هست . الان میخوام اون درایو رو فرمت کنم آیا مشکلی برای این ویندوز در حال استفاده پیش میاد یا نه ؟
آخه پوشه های ویندوز . پروگرم فایل . document و ........ همه رو داره .
احیانا مشکلی برای این ویندوزم پیش نمیاد ؟!
شمارویکی ازبرنامه هایی که نصب کردین کلیک راست کنیدبعدش Properties انتخاب کنید ازپنجره جدید Open File Location انتخاب کنیدتو اون مسیری که میرین مسیر نصب ویندوز اصلی که این درایوی که نمایش داده میشه نباید اطلاعت داخلش پاک بشه واسه پاک کردن درایو ویندوزقبلی هم دوراه دارین یک ازطریق ویندوزکه روی my computer کلیک راست میکنید بعدش گزینه Manage راانتخاب میکنیدبعدش برطبق عکسی که پایین قراردادم ازصفحه بازشده جدیدروی گزینه Disk Management کلیک میکنیدبعدش ازسمت راست ازقسمت نمایش درایوها رو درایوی که میخواین ویندوز قبلی پاک بشه کلیک راست میکنید و اول گزینه Delete Volume انتخاب میکنیدبعدش ازنوع میسازین روش دیگشم به این صورت که ازبوت xp کمک بگیرین درایو دیلیت کنید ازاون طریق بعد ازنوع بسازین بعد ازداخل ویندوزفرمت کنید یا با بوت ویندوز 7 بالابیاین ازداخل همونجا درایو ی که ویندوز فبلی نصب داخلش فرمت کنیدالبته قبل ازاینکه دلیت کنیدازنوع بسازین یا فرمت به غیرازویندوزاطلاعات دیگه داخل درایو موجودنباشه:20:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.