ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : افکت گذاری روی یولید مدیا استودیو؟؟؟؟؟

yeegane
27-03-2011, 22:35
سلام دوستان عزیز
من میخوام توی برنامه یولید مدیا استودیو
خوب دقت کنید برنامه یولید ویدئو نیستاااااااااا
منظورم ویدئو مدیا استودیو هستش
بین یه فیلم و یه عکس افکت بزارم اما هر چی طبق هلپ برنامه کار میکنم فایده نداره
یعنی هیچ تغییری نمیکنه نمیدونم چرا:13:
لطف کنید و بزرگی کنید و اگه کسی میدونه و بلده راهنمایی کنه
یه دنیا ممنون از شما:11:

kourosh_sos
28-03-2011, 00:21
یادمه با Drag&Drop میتونستیم افکت رو بین Object ها قرار بدیم.

yeegane
28-03-2011, 00:25
یادمه با Drag&Drop میتونستیم افکت رو بین Object ها قرار بدیم.

الان هر کاری میکنم میشه فیلتر ها رو اعمال کرد اما افکت ها اصلا اعمال نمیشن نمیدونم چرا
یعنی هیچ تغییری نمیبینم داشته باشه
من هم پریمیر هم ویدیو استدیو کار کردم هر دوشون مشکلی نداشتم با یه درک کردن درست میشد اما اینجا نمیدونم چرا نمیشه
گفتم شاید تنظیمات خاصی بخواد تا نشون بده یا اینکه کلیدی رو باید بزنم که توی تایم لاین نمایش بده
اگه کسی میدونه بهم بگید ممنون میشم:11:

---------- Post added at 01:25 AM ---------- Previous post was at 01:24 AM ----------

majid0307
28-03-2011, 13:32
الان هر کاری میکنم میشه فیلتر ها رو اعمال کرد اما افکت ها اصلا اعمال نمیشن نمیدونم چرا
یعنی هیچ تغییری نمیبینم داشته باشه
من هم پریمیر هم ویدیو استدیو کار کردم هر دوشون مشکلی نداشتم با یه درک کردن درست میشد اما اینجا نمیدونم چرا نمیشه
گفتم شاید تنظیمات خاصی بخواد تا نشون بده یا اینکه کلیدی رو باید بزنم که توی تایم لاین نمایش بده
اگه کسی میدونه بهم بگید ممنون میشم:11:

---------- Post added at 01:25 AM ---------- Previous post was at 01:24 AM ----------

افکت را باید مابین دوتا عکس یا فیلم قرار بدی روی افکت کلیک کن ان را بکش و ما بین عکس یا فیلم قرار بده

yeegane
28-03-2011, 22:01
افکت را باید مابین دوتا عکس یا فیلم قرار بدی روی افکت کلیک کن ان را بکش و ما بین عکس یا فیلم قرار بده

خیلی ممنون
اما منم دقیقا همین کارو انجام دادم
میگم که مثل پریمیر یا ویدئو استدیو دقیقا مثل اون باید عمل کرد میدونم باید درک بشه بین فیلم و عکس
اما هیچ تغییری نمیکنه یعنی هیچ افکتی من روی فیلم یا عکس نمیبینم
نمیدونم چرا..............:41: