مشاهده نسخه کامل
: احتیاط در خرید ماشین
hashemi29
27-03-2011, 21:00
سلام
مراقب خرید ماشین از نمایندگی ها باشید اون روز رفتم ماشین رو از نمایندگی تحویل بگیرم طرف گفت بریم انبار
ما هم گفتیم بریم گفت صبر کن ماشین هست و با ماشین میریم.وقتی نشستیم پشت ماشین دیدیم ماشین نو هست و هنوز پلاک نشده و خشک خشک هستش
یکم که راه رفت دیدم اینها کیلومتر ماشین رو انداختن و خوب باهاش دور میزنن چند وقتی و کارهاشون رو میکنن بعد هم کیلومترش رو درست میکنن و می فروشند به یکی دیگه به اسم ماشین صفر کیلومتر
اگر میدید چطوری گاز میداد به این ماشین بدبخت حالا نمیگه طرف پول ازجوب که نیورده بلاخره وامی هست اصلا زحمت کشید طرف برای پولش یا نه؟
مراقب خرید ماشین باشید
heinrich_himmler
28-03-2011, 00:20
سلام
مراقب خرید ماشین از نمایندگی ها باشید اون روز رفتم ماشین رو از نمایندگی تحویل بگیرم طرف گفت بریم انبار
ما هم گفتیم بریم گفت صبر کن ماشین هست و با ماشین میریم.وقتی نشستیم پشت ماشین دیدیم ماشین نو هست و هنوز پلاک نشده و خشک خشک هستش
یکم که راه رفت دیدم اینها کیلومتر ماشین رو انداختن و خوب باهاش دور میزنن چند وقتی و کارهاشون رو میکنن بعد هم کیلومترش رو درست میکنن و می فروشند به یکی دیگه به اسم ماشین صفر کیلومتر
اگر میدید چطوری گاز میداد به این ماشین بدبخت حالا نمیگه طرف پول ازجوب که نیورده بلاخره وامی هست اصلا زحمت کشید طرف برای پولش یا نه؟
مراقب خرید ماشین باشید
همینه. کاریشم نمیشه کرد پس بهتره اصلا حرص نخوری. فقط موقع تحویل گرفتن خوب دقت کنید که سالم باشه خودروی تحویلی.
به نظر من یک راه جلوگیری خرید به صورت پیش فروشی هست که از کمپانی سند میخوره به نام.
این هم امکان این موارد توش هست یا نمیشه دیگه؟
heinrich_himmler
28-03-2011, 12:50
به نظر من یک راه جلوگیری خرید به صورت پیش فروشی هست که از کمپانی سند میخوره به نام.
خب الانم همینه اما به هر حال ماشین میاد نمایندگی و باز همین آشو همین کاسست. راهی نداره با تکنولوژی فعلی ماشینای داخلی و وجدان کاری و قوانین ضعیف جز اینکه بی خیال باشی :46:
total_overdose
28-03-2011, 12:54
بابا زیاد حساس نباش.ماشینت یکم سرحال میشه تا برسه دست:31::31:
همشون همینطورین اکثرا!!!
ماشین از تو نمایندگی اصلی و اگه هم شهرستان باشین تا بارگیری بشه سوار یدک کش بشه تا بیاد تو نمایندگی مورد نظر پیاد بشه وووو کلی سرحال میاد:31:
تنها راه حل تو کشور عزیزمون گفتن مساله و لنگش کردن هست:41:
نه منظور این اقا این بوده که ماشین رو کیلومترش رو انداختن و مثلا 2 هفته و یک مدتی باهاش تو شهر میچرخند و بعد به حساب صفر می فروشند.
اما اگر ما به صورت پیش فروش بخریم. دیگه نمیتونن باهاش تو شهر بچرخند و کیلومترش رو بندازند. چون سند از تهران به نام شده/
چون از تهران فاکتور خورده و تاریخ تحویل به بارگیری هم زدن.
و تاریخ داره و تو سایت هم میشه پیگیر کرد که کی ماشین شما آماده تحویل هست. و موارد تقلب کاری به حداقل میرسه.
دیگه فقط فوقش این هست که تو بارگیری و پیاده کردن ماشینت دست نمایندگی هستش.
دیگه نمیتونن باهاش دور بزنن تو شهر و کیلومترش رو بندازن.
حالا شاید باز من اشتباه کنم :13:
از کدوم نمایندگی گرفتی؟ ایران خودرو؟
sina davis
31-03-2011, 16:20
خب چه ميشه کرد.
AmiRreZA_RAcEr
01-04-2011, 22:16
بابا ماشین بدون پلاک رو چجوری 2 هفته باش تو شهر میچرخند ؟؟؟ حرفایی میزنیدا ، اینقدر ها هم بی قانون نیست .... فقط تا جایی که میتونید امانی نخرید بهتره ، همین ....
heinrich_himmler
05-04-2011, 18:02
نه دیگه اینطورام نیست انقدر کول واسه خودشون تو شهر دور بزنن!
گفتم که ماشین در هر صورت میاد نمایندگی و بعد به شما اطلاع میدن که بیاین بگیرین، چه امانی چه پیش فروش چه خرید نقدر و .....
بعدشم ماشینی که راه رفته باشه کاملا مشخصه. شما هم موقع تحویل دقت کنید اگه ماشین نقصی داشت تحویل نگیرید.
mehdi-2009
06-04-2011, 09:58
فقط تا جایی که میتونید امانی نخرید بهتره ، همین ....
تاییدمیشه،فقط ماشینای امانی رو نمایندگی میتونه این بلاهاروسرش بیار پس از اگه امانی نگیرید هیچ مشکلی پیش نمییاد فروش فوری وپیش فروش فرقی نداره فقط اگه فوری می گیرید امانی نگیرین.بیشتر پرایدا امانی هستن ولی ماشینای ایرانخودرو به جز 405و سمند کمتر امانیشون پیدا میشه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.