مشاهده نسخه کامل
: تصویرندادن سیستم
یه سیستم قدیمی دارم چند وقت پیش خورد زمین کارت گرافیکش خراب شد.
یه کارت گرافیک دیگه خریدیم.حالا وقتی سیستم رو روشن میکنم بعضی وقتها تصویر میده وقتی تصویر نمیده خاموش میکنم و فن سی پی یو رو تکون میدم یا اتصال پاور مادربورد رو تکون میدم یا...دوباره روشن میکنم تا تصویر بده
خلاصه معلوم نیست عیبش چیه.
شما می دونید؟
pooria_googooli
28-03-2011, 02:30
مادر بوردم عوض کردی؟ اگه عوض نکردی اون جایی که گرافیک نصب میشه را به نگاه بکن شاید آسیب دیده . خود کابلی که به مانیتور وصل میشه ابتدا و انتهاش را چک کن ببین سالمه یا نه حتی اگر میتونی اون مونیتور را با یه کیس دیگه امتحان کن ببین راحت تصویر میده یا نه .
مانیتور که سالمه.
کلا اشکال از گرافیک و سیمش نیست.
به احتمل زیاد مشکل از مادربورده.
میخوام ببینم کسی میدونه علتش ممکنه کجای مادربورد باشه؟
pooria_googooli
28-03-2011, 11:44
گفتم که ممکنه اون موقع که کیس از دیت افتاده کارت گرافیک بهش ضربه خورده باشه اون چیپست یا جایی که گرافیک توش قرار میگیره آسیب دیده باشه .
کارت گرافیک رو کاملا چک کردیم.خراب بود.
مطمین نیستم اشکال از مادربورد باشه؟اخه از چیه پس؟
pooria_googooli
28-03-2011, 16:41
حرف من رو متوجه میشی ؟ میگم هنگام افتادن کیس مادر بورد آسیب دیده . علاوه بر مارت گرافک او قیمتی که گرافیکم توش قرار میگیره آسیب دیده . به یه تعمیر کار نشون بده تا رو خود مادربورد برات توضیح بده .
بابا اونقدام نفهم نیستیم!
کارت گرافیک قبلی خراب دشده بود!
یکی دیگه خریدیم درسته!
میگم باید فن سی پی یو رو تکون بدم تصویر بده شما میگی گرافیکت خرابه؟!
یا از مادربورده یا از سی پی یو!!!!!!!!!!!!!!!!
pooria_googooli
30-03-2011, 10:29
من کی گفتم گرافیکت خرابه مرد حسابی؟ میگم مشکل از مادربورده.
اون چیپست یا جایی که گرافیک توش قرار میگیره آسیب دیده باشه . این جا که من گفتم مادر بورد میشه نه کارت گرافیک . تصویر ندادن سیستم ربطی به فن cpu نداره . شما اونو که تکون میدی این اسلات گرافیک روی مادر بورد تکون میخوره اتصال برقرار میشه سیگنال میده . حالا هی من میگم مادر بورد تو سمت اسلات گرافیک ایراد داره تو هی بیا بگو گرافیکم نو هستش.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.