PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست آموزش کنترل یک کامپیوتر از راه دور توسط کامپیوتر خونه!!

Amin.M.1986
27-03-2011, 14:46
سلام
من جایی کارهای آی تی و پشتیبانی سایت یک موسسه رو انجام میدم که اونجا یک کامپیوتر دارم و همیشه به اینترنت نامحدود وصله .. چطور میشه از طریق کامپیوتر خونه اونو کنترل کنم و دانلود هام رو بفرستم اونجا انجام شه .
کسی قبلا این کار رو کرده؟؟؟ ممنون

Netw0rks
27-03-2011, 17:09
به نظرم بهترین کار استفاده از Remote Desktop هست !

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

a6l3i
28-03-2011, 00:14
Teamweaver هم فوق العادست. من هفته ای چند بار سیستمم رو از اینجا شخم میزنم.:31: (فقط کافیه یکی روشنش کنه) دیگه انگار پشتش نشستم. واسه کاربران خانگی رایگانه.

Amin.M.1986
28-03-2011, 07:59
Teamweaver هم فوق العادست. من هفته ای چند بار سیستمم رو از اینجا شخم میزنم.:31: (فقط کافیه یکی روشنش کنه) دیگه انگار پشتش نشستم. واسه کاربران خانگی رایگانه.

اون کامپیوتر بیچاره اصلا خاموش نمیشه که .. ماهی یه بار ریستارت میشه:27: .. پس این جواب کارم رو میده؟؟ میشه یکم بیشتر توضیح بدی؟؟؟ ببین من فقط میخوام لینک های دانلود تورنت و گاهی هم یکم توی اون کامپیوتر فیال ها رو از یک درایو توی یه درایو دیگه ی اون کامپیوتر بریزم..

a6l3i
28-03-2011, 14:13
Teamviewer شما رو کلا میبره پشت اون سیستم و اصصصلا محدودیتی نیست و دقیقا احساس میکنی داری با موس و کیبورد همون سیستم کار میکنی. این رو هم اضافه کنم که این برنامه اصلا مخفی نیست و هر کاری که شما از خونه انجام بدین ، هر شخصی در شرکت باشه اون رو میبینه ، انگار یه روح داره با سیستم کار میکنه. (بلا نسبت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) . حتی به راحتی میتونی تنظیمات مودمش رو عوض کنی و دستور پرینت بدی و برنامه نصب کنی و فایرفاکس اون رو باز کنی و .... .
یکی از بهترین امکاناتش هم File Transferringهستش که هر فایلی رو که خواستی بصورت p-2-p برات میفرسته.

برنامه ی خیلی سبک و راحتیه.
این برنامه رو باید در هر دو سیستم اجرا کنی. (که هم میشه Install کردن و هم از نسخه ی Portable اش استفاده کرد). این برنامه به هر سیستمی یه ID و Password منحصر بفرد میده و کسی که میخواد سیستم مقابل رو کنترل کنه (شما از خونه) باید ID مربطو به سیستم شرکت رو بهش بدین و وقتی پیداش کرد ، پسورد رو وارد کنین.
برای امنیت بیشتر هر بار بطور شانسی پسورد عوض میشه که باید اون رو ثابت کنین. این کارها رو در سیستم شرکت بعد از نصب برنامه انجام بدین .
تو تنظیمات (Extras در بالای صفحه) و دز زیر شاخه ی Security
1- اول طول پسورد رو در قسمت Password Strength ، ده رقمی کنین.
2- تو قسمت Permanent Password یه پسورد ده رقمی تعیین کنی.
3- تو قسمت لیست سیاه و سفید (Black and Wightlist) روی دکمه ی Configure کلیک کنین و ID سیستم خونه رو وارد کنین و دکمه ADDرو بزنی تا که کس دیگه ای با IP دیگه ای نتونه وارد سیستم شرکت شه. (البته این رو هم درنظر داشته باشین که با فعال کردن این قسمت خودتون هم فقط میتونین با سیستم خونه وارد اون شید و نه سیستم دیگه ای)

آخرین نکته این که ،
موفق باشی

Amin.M.1986
29-03-2011, 11:36
فقط یه سوالی دارم .. من آی پی کامپیوتر خونمون استاتیک نیست .. مشکلی پیش نمیاد؟؟

Amir Varasteh
31-03-2011, 12:36
نه. فقط باید سیستم مقصد Static باشه. البته اگه از Team Viewer استفاده کنی که نیازی به IP Static کلا نداری.

h-y2009
31-03-2011, 14:05
نرم افزار Radmin هم واقعا خوبه
البته Teamviewe در نحوه متصل شدن آسونتر هستش ولی فکر میکنم Radmin بهتر باشه
پیشنهاد میکنم یکبار تست کنید

saeed pm
12-04-2011, 22:14
سلام دوستان
ازدوستان هرکس نرم افزارTeamViewer 6 ورژن جدیدش رو کامل بلده لطف کنه وآموزش دقیق وکاملش رو توضیح بده
ممنون میشم

saeed pm
14-04-2011, 19:18
دوستان کسی نیست جواب بده؟

Netw0rks
27-04-2011, 08:48
سلام دوستان
ازدوستان هرکس نرم افزارTeamViewer 6 ورژن جدیدش رو کامل بلده لطف کنه وآموزش دقیق وکاملش رو توضیح بده
ممنون میشم

به نظرم کار کردن با این برنامه به حدی ساده س که آموزش نمیخواد !
مشکل یا سوال موردی دارین ، توضیح بدم !

امین101
30-04-2011, 18:53

برای تیم ...
نیازی نیست هیچ کدوم ا ip ها استاتیک باشه

یه سرچ بن اموزشش تو نت هست