مشاهده نسخه کامل
: نظر سنجی : مسابقه
Reza Azimy_RW
27-03-2011, 13:25
سلام دوستان
میخوام یه مسابقه ترتیب بدم که جایزش هم مشخص شده :31:
به ذهنم نرسید چه جور مسابقه ای میتونه بهتر کمک کنه گفتم قبل از اون یه نظر سنجی راه بندازم نظراتون رو بگید برایه مسابقه . به چند نفر هم پی ام میدم اگه قبول کردند مسابقه رو داوری کنن که خودمم جزو داورا میشم :27:
جایزه یه مجموعه از انجینهایه بازی سازی + اموزش انجینهاست . به شرح زیر :
3D Game Studio
==========
Quest 3D 4 + Quest 3D 4.3.2
+
PDF Tutorials
+
Shaders And ...
==========
UDK
+
3DBuzz Video Tutorials
==========
Unity 2.6 + Unity3D 3.1
+
PDF Tutorials
==========
Unreal Engine 2
==========
Game Editor
+
PDF Tutorials
==========
GameMaker7.0.5
+
PDF Tutorials
==========
خوب فک کنم هم مسابقه خیلی به بازیسازی کمک میکنه هم جایزه هاش !
تا 4 یا 5 روزه دیگه نظرسنجی پا بر جاست و بعد از اون مسابقه شروع میشه . کسایی که میتونن شرکت کنن امادگیشو اعلام کنن .
موفق باشید
من هرچی خوندم نفهمیدم مسابقش درباره چیه
Reza Azimy_RW
27-03-2011, 14:26
من هرچی خوندم نفهمیدم مسابقش درباره چیه
:31:
خوب تایپیکو زدم برایه اینکه بفهمیم درباره چیه ! :31:
فک کنم تایپیک نظر سنجی باشه واسه مسابقه !:31::11:
honestbud
27-03-2011, 15:37
خوب به نظر من اگه بخواهیم بازی بسازیم که نمیشه چون هم وقت گیره و هم اینکه هر کسی با هر موتوری که میخواد میتونه بسازه و اون وقت تصمیم گیری برای برنده سخت میشه.
به نظر من باید چیزی رو به مسابقه بزارید که توی تمام موتور های بازی سازی یا حداقل توی همه سبک ها یکسان باشه.
مثلا سبک اکشن رو ثابت فرض کنید و بعد موتور دلخواه باشه یا مثلا اصول بازی سازی رو به مسابقه بزارید و یا مثلا قسمتی از بازی سازی مثل مدل کردن، طراحی کاراکتر، برنامه نویسی، نور پردازی یا چنین چیزایی!
البته به نظر من موضوعش تازه باشه بهتره چون اونوقت همه یه چیز جدید یاد میگیرن.
Reza Azimy_RW
28-03-2011, 13:01
خوب دوستان نظرتون در اين 2 مورد چيه كه يكي رو انتخواب كنيد:
- فيزيك ماشين
- يه سري مدل اماده كه ببينيم كي ميتونه بهترين نورپردازي و ... رو روش پياده كنه
من خودم با دومي بهتر موافقم چون بالا بودنه گرافيك تويه همه بازيها لازمه ولي ماشين تو همه بازيا نيس !
یه چیز خاص باشه خیلی بهتره مثلا همین قیزیک ماشین رو من می تونم با یو دی کی طوری بسازم که شاخ در بیاری .
Reza Azimy_RW
28-03-2011, 19:30
خوب دوستان با فیزیک ماشین موافقین دیگه ؟
اگه موافقین امادگی خودتونو همینجا اعلام کنید تا تایپیکه مسابقه رو بزنم . به حده اعقل 5 نفر نیازمندیم !
تا حالا حسن ( silsin ( جان امادگی خودشو اعلام کرده .
اگه هم چیزایه دیگه بیشتر طرفدار داره قربون دستتون زدتر اعلام کنید تا بریم تو کاره مسابقه و پیدا کردنه داور !:31:
الو . من کی گفتم مو.افقم گفتم اگه قرار بر این باشه خیلی نامردیه چون کاری که من می تونم با فیزیک یو دی کی بکنم عمرا دیگران نمی تونن بکنن.
نظر من اینه
ساخت یه میی نی گیم خیلی کوچیک . مثلا بردن توپ به یه منطقه یا بازی دوز و از این چیزا . مدلهاش رو اماده می دید دست بچه ها اونا میسازن اینطوری هم تمامی موارد رعایت میشه هم مهارت بچه ها محک زده میشه . خوبه ؟
Reza Azimy_RW
28-03-2011, 23:05
هه ! :31:
ساخت یه میی نی گیم خیلی کوچیک . مثلا بردن توپ به یه منطقه یا بازی دوز و از این چیزا . مدلهاش رو اماده می دید دست بچه ها اونا میسازن اینطوری هم تمامی موارد رعایت میشه هم مهارت بچه ها محک زده میشه . خوبه ؟
خوب خوبه ! ولی یه چیزی :
- اگه قرار بر یه بازی ساده باشه بهتر نیست موضوع ازاد باشه ؟
تا هر کسی هر ایده ای داره پیاده کنه ؟
گرفیک و فیزیک و همه موارد رو هم امتیاز براش میزاریم تا تو همه چیز همه تلاششونو بکنن ؟
NINJA0098
29-03-2011, 08:47
به به بالاخره رضا يه پست داد اينجا.
من ميگم مسابقه هر چي كه ميخواد باشه باشه منتها بيشتر تمركز رو روي گرافيك بازي و طراحي هنري و اين چيزا باشه . به جون خودم خيلي تو اين قضيه مشكل داريم از يه طرفي هم خيلي از گيمراي ايراني به غير گرافيك چيز ديگه اي رو نميبينن.
درمورد فيزيك فكر نميكنم تو انجيناي ديگه مثل udk بشه پياده كرد بنا بر اين همون طراحي هنري بهتره.با ساخت بازي ساده هم موافقم منتها با طراحي هنري خالص بيشتر موافقم مخصوصا اگه بعدش باهم بحث كنيم چطور بهتر اين كارو (طراحي هنري) انجام بديم.
honestbud
29-03-2011, 17:25
من هم با نظر نینجا موافقم.
متونیم یه موضوعی رو که به طراحی گرافیکی مرحله ربط داره
ولی بهتره که مسابقه رو دسته بندی کنیم مثلا سطح مبتدی یا پیشرفته.(البته اگه تعداد بچه ها 7-8 تا بیشتر شد.)
مثلا خودم با مکس خیلی کار نکردم و حرفه ای نیستم. با udk هم که تازه شروع کردم.بیشتر تو فاز 2 بعدی بودم اونم مبتدی.
در ضمن بهتره ساخت بازی نباشه چون این طور که من تو این چند وقت فهمیدم، udk بهترین موتوره یا حداقل توی مجانی ها بهترینه.در این صورت بچه هایی که udk کار میکنن کارشون تمیزتر در میاد.
Reza Azimy_RW
30-03-2011, 21:52
متونیم یه موضوعی رو که به طراحی گرافیکی مرحله ربط داره
ولی بهتره که مسابقه رو دسته بندی کنیم مثلا سطح مبتدی یا پیشرفته.(البته اگه تعداد بچه ها 7-8 تا بیشتر شد.)
مثلا خودم با مکس خیلی کار نکردم و حرفه ای نیستم. با udk هم که تازه شروع کردم.بیشتر تو فاز 2 بعدی بودم اونم مبتدی.
در ضمن بهتره ساخت بازی نباشه چون این طور که من تو این چند وقت فهمیدم، udk بهترین موتوره یا حداقل توی مجانی ها بهترینه.در این صورت بچه هایی که udk کار میکنن کارشون تمیزتر در میاد.
خوب چه تو طراحی بازی چه تو صحنه ریل تایم بالاخره یو دی کی سر تر عمل میکنه .
مسابقه هم همون ساخت یه طرحه گرافیکی ( منظورم یه صحنه ریل تایم با گرافیک بالا ! ) تایید شد . شرکت کنندگان اعلام کنن به 5 نفر که رسید شروع کنیم .
راستی برایه استفاده کنندگان از UDK اگه موافق باشید یه امتیاز منفی در نظر بگیریم تا در حقه کسایی که با یو دی کی کار نمیکنن نامردی نشه ! ( پارتی بازیه دیگه ! :31: )
شرکت کنندگان سریع بیان اعلام کنن ! :27:
NINJA0098
31-03-2011, 12:00
من هستم منتها اگه از 15 به بعد باشه.
AMIR REZAs
31-03-2011, 12:23
سلام
منم هستم.
راستی برایه استفاده کنندگان از UDK اگه موافق باشید یه امتیاز منفی در نظر بگیریم تا در حقه کسایی که با یو دی کی کار نمیکنن نامردی نشه ! ( پارتی بازیه دیگه ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
حق استفاده از udk رایگان است :31:
honestbud
31-03-2011, 12:37
من هم دوست دارم باشم ولی تازه کار با UDK رو شروع کردم و نمیدونم آیا میتونم تو مسابقه باشم یا نه!
به هر حال من آمادگیم رو اعلام میکنم
Reza Azimy_RW
31-03-2011, 12:54
ممنون از همکاریتون
تا حالا hadi665
امادگی خودشو برایه داوری اعلام کرده .
به Ehsan_WWE
و Moh3en_DDD ( حال میکنید یه اصفهانی اولین مدیر بخش ساخت و ویرایش بوده ؟! :31: )
هم پی ام دادم هنوز جواب ندادن !
اگه لطف کنن چند نفر بهم پی ام بدن برایه داوری ممنون میشم .
Reza Azimy_RW
03-04-2011, 21:39
دوستان 2 نفر دیگه نیاز داریم واسه شروع . بیاید دیگه بساطشو جمع کنیم ! قرار بود این تایپیک 4 روز بمونه ها !
Silsin جان شما مگه قرار نبود بیای !؟ ( حرف میزارم تو دهنت ! )
ممنون از همکاریتون
تا حالا hadi665
امادگی خودشو برایه داوری اعلام کرده .
به Ehsan_WWE
و Moh3en_DDD ( حال میکنید یه اصفهانی اولین مدیر بخش ساخت و ویرایش بوده ؟! :31: )
هم پی ام دادم هنوز جواب ندادن !
اگه لطف کنن چند نفر بهم پی ام بدن برایه داوری ممنون میشم .
خواهش میکنم
اینجا دوستان خیلی بم کمک میکنند ، من هم اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم
امید وارم مسابقه خوب برگزار بشه
;)
دوستان 2 نفر دیگه نیاز داریم واسه شروع . بیاید دیگه بساطشو جمع کنیم ! قرار بود این تایپیک 4 روز بمونه ها !
Silsin جان شما مگه قرار نبود بیای !؟ ( حرف میزارم تو دهنت ! )
پروسه ای بنام وقت این وسط برقراره . نمی دونم چه جوریه جدیدا سرم شلوغ شده. ولی چون که حرف انداختی توی دهنم و روت رو زمین نمی خوام بندازم باشه منم هستم
Reza Azimy_RW
04-04-2011, 19:43
خوب اگه دیگه کسی نیست با همین 4 نفر کار رو شروع کنیم . کسی نبود ؟!:31:
NINJA0098 = استاد حسین
AMIR REZAs = استاد امیر ضا
Hunestbud= اسمتو بگو بشناسیمت !
Silsin = استاد حسن
فعلا فقط با داوری Hadi665 :11:
موفق باشید :20:
honestbud
05-04-2011, 00:20
خوب اگه دیگه کسی نیست با همین 4 نفر کار رو شروع کنیم . کسی نبود ؟!:31:
NINJA0098 = استاد حسین
AMIR REZAs = استاد امیر ضا
Hunestbud= اسمتو بگو بشناسیمت !
Silsin = استاد حسن
فعلا فقط با داوری Hadi665 :11:
موفق باشید :20:
اولا honest هستش و نه Hunest و معنیش هم صادق میشه که اسم من باشه.
البته من تا حالا کسی رو ندیدم این آی دی ر و داشته باشه و اکثرا اشتباه میخونن.
دوست دارم شما درست بخونید :
آنست باد
نوکر همه بچه های بامرام پی سی ورلد، صادق هستم
بله .بله. :31:
اقا توجیه نمی کنی؟ من یه چند روزی نبودم خبر ندارم بلاخره درباره چیه یه توجیح بکن.
Reza Azimy_RW
05-04-2011, 12:19
بله .بله. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا توجیه نمی کنی؟ من یه چند روزی نبودم خبر ندارم بلاخره درباره چیه یه توجیح بکن.
تو تایپیکه خودش نوشتم . دیگه این تایپیک باید خاک بخوره !
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.