ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ویروسی شدن ویندوز و اضافه شدن درایو های جدید

sabz_abi
26-03-2011, 20:32
سلام
کامپیوتر من یه ویروسی گرفته که با ویندوز عوض کردن ( درصورتی که به درایو های دیگه دست نزنم و البته نمی تونم دست بزنم!!!!!!!!!!)پاک نمیشه .
1. از مزایای اون اینه که بعد از عوض شدن ویندوز دو تا درایو کنا دی وی دی رایترم دریت میکنه که البته نه شبیه درایو های ویندوز ( یکیشون شبیه مموری اس دی یه). البته از طریق منیج مای کامپیوتر میشه پاکشون کرد ولی هر بار که ویندوز و عوض می کنم دوباره ظاهر میشن
2. دیگه انکه توی مای داکیومنتم هم هر فایلی که وجود داشته باشه ازش یه فولدر به صورت هاید میسازه و یک کپی از اون فایل رو تو خودش کپی می کنه .( من همه فایل ها هیدن رو از تو پابلیک داکیومنت پاک کردم که بعد از اون فقط تو مای پیکچر این اتفاق می افته)
3. سرعت بالا اومدن کامپیوترم هم خیلی پایین اومده
با کسپر 2011و مک آفی هم شناسایی نمیشه
فقط زودتر کمک کنید از دست این ویروس دفعه قبل حواسم پرت شدو کل سیستمم رو پاک کردم :18:و مجبور شدم کلی هزینه کنم تا اطلاعاتم رو برگردونم:41: .نمی خوام دیگه این اتفاق برام بیفته. دیگه داره حالم بد میشه انگار نمیشه از شرش راحت شد:37:

Masоud
27-03-2011, 18:43
سلام

اول اینکه باید عنوان تاپیک رو متناسب با سؤالتون انتخاب کنید :

برای انتخاب عنوان تاپیک از کلمات کلیدی سؤال خود استفاده کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

عنوان ویرایش شد

-------------------------------------

Rescue Disk آنتی ویروس کسپر رو آخرین ورژنش از اینجا دانلود و روی CD رایت کنید . سپس سیستم رو باهاش بالا بیارید و در محیط بوت سیستم رو کامل اسکن کنید :

دیسک بوت ضروری کاسپرسکی ||| Kaspersky Rescue Boot Disk ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

موفق باشید :40:

sabz_abi
29-03-2011, 13:23
سلام
ممـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــنون:11:
امتحان می کنم