ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چندتاسوال از سی شارپ

aliaghaaaaa
26-03-2011, 17:25
سلام.
خسته نباشید.
من چندتا سوال داشتم:
1- می خوام برنامه ای بنویسم که یه فایل متنی بسازه و یه سری اطلاعات توش بریزه.
2- وقتی برنامه ای که نوشتیم رو uninstall می کنیم، اون فایل متنی که برنامه ساخته هم از بین میره؟
3- اگه بخوام برنامه یه فولدر تو یه درایو بسازه و بعدش از بانک اطلاعاتی برنامه تو اون فولدر یه کپی بگیره باید چه کدی بنویسم؟ ( در اصل می خوام از بانک اطلاعاتی برنامه، نسخه پشتیبان بگیرم )
یه اشکال هم تو دیتابیس داشتم:
یه جدول دارم که چندتا مقدار مختلف تو خودش ذخیره می کنه. موقع insert و select تو بانک اطلاعاتی مشکلی ندارم.
ولی وقتی می خوام توش update کنم یا delete کنم اشکال میگیره. البته یه نوع فیلد (varBinary(Max هم توش دارم که عکس ذخیره می کنه. وقتی دستورات رو طوری می نویسم که به این فیلد کاری ندارن مثل دستور update، مشکلی ندارم. ولی وقتی می خوام اطلاعات این فیلد رو پاک کنم یا آپدیت کنم به اشکال بر می خورم.
4-لطفا اگه ممکنه روش درست آپدیت کردن و حذف کردن فیلدی که عکس توش ذخیره میشه رو بنویسید.
ممنون.

Msba
27-03-2011, 00:03
فايلي كه شما ساختيد حذف نميشه
ولي مي تونيد با تنظيمش در uninstaller‏ حذفش كنيد؛
براي copy ‎از بانك با فرض فايلي بودن db ‎مي تونيد از

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
استفاده كنيد،
اكر هم مي خواهيد بخشي از db ‎را داشته باشيد مي تونيد يك الكو خالي ساخته سبس در برنامه از اون كبي و بعد اون رو مقدار دهي كنيد.
احتمالا شما فيلد رو با ديتاي invalid ‎مقدار دهي مي كنيد
نوع هاي مختلف رو بررسي كنيد
من براي update، يك ديتاست كه ويرايش شده رو با tableadapter در ديتابيس update ‎مي كنم و مشكلي هم ندارم.
موفق باشيد

aliaghaaaaa
27-03-2011, 09:17
سلام.
ممنون از جواب هایی که دادید.
اگه بازم مشکلی بود مزاحم میشم.

aliaghaaaaa
27-03-2011, 10:54
سلام.
اگه بخواهیم یه رشته رو تو یه فایل متنی ذخیره کنیم چطوری میشه؟
ممنون.

MicrosoftH
27-03-2011, 13:24
سلام.
اگه بخواهیم یه رشته رو تو یه فایل متنی ذخیره کنیم چطوری میشه؟
ممنون.
دوست عزیز شما فکر کنم مقدمات سی شارپ رو زیاد خوب فرانگرفتین پیشنهاد من اینکه به لینک های زیر سری بزنید

دانلود کتاب آموزش زبان سی شار= محمد هاشمیان

موفق و سربلند باشید

aliaghaaaaa
28-03-2011, 09:44
سلام.

دوست عزیز شما فکر کنم مقدمات سی شارپ رو زیاد خوب فرانگرفتین پیشنهاد من اینکه به لینک های زیر سری بزنید
درسته. من بنا به احتیاجات، مطالب مختلف رو یاد گرفتم و برنامه نویسی رو اساسی یاد نگرفتم.
از اینکه لینک آموزشی گذاشتین تشکر می کنم.

MicrosoftH
28-03-2011, 10:56
اگر اینطوری بخوایی مطلبی رو فرابگیری 100% با مشکل روبرو میشی باید یکبار برای همیشه اصولی برنامه نویسی رو فرابگیری
وگرنه نمیتونی اسم خودت رو برنامه نویس بزاری من پیشنهاد میکنم کتابی تهیه کنی و شروع کنی به یادگیری
اینطوری زمان رو هم از دست نمیدی

aliaghaaaaa
29-03-2011, 17:28
سلام.
ممنون.
میشه لطف کنید و یه کتاب آموزش سی شارپ که البته پی دی اف هم نباشه ( چاپی باشه ) و به زبون فارسی معرفی کنید؟
کتاب های آموزش گام به گام چطورن؟
ممنون.

MicrosoftH
29-03-2011, 18:34
کتاب deitel & deitel ترجمه شده به فارسی توسط مهندس پروین صفاحی
انتشارات ناقوس در منابع انگلیسی هم این کتاب deitel & deitel تکه
مرجع کامل هست