ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در نصب کارت صدا در ویندوز 7

gigi_alex
26-03-2011, 16:23
سلام.من مادربرد مدل k8n diamond pus شرکت msi رو چند سالی هست که دارم و تا بحال روی سیستم خودم ویندوز 7نصب نکرده بودم .اما الان نصب کردم ولی هرکاری میکنم نمیتونم sound driver ای که براش دانلود کردم رو نصب کنم .....سایت های انگلیسی زبان راجع به این مورد تاپیکهای زیادی داره ما من اصلا سر درنمیارم....شما میتونید کمک بکنید به من؟؟؟

GHAGHALEELEE
26-03-2011, 17:23
ایا درایوری که دانلود کردید برای ویندوز سون و مقدار بیتش هم درست هست.منظورم 64 بیتی و 32 بیتی هست(البته اگه چنین گزینه ای توی سایت msi واسه درایور صدا وجود داره)؟

gigi_alex
26-03-2011, 18:20
بله دوست عزیز. واسه 32 بیتی ویندوز7 دانلود کردم. اما وقتی نصب میکنم کامل نصب میشه و سیستم هم ریست میکنه ولی بازم صدا نداره. توی Divece manager هم نشون میده که کارت صدا نصب نیست.

H.Operator
28-03-2011, 12:01
ســــلام
دوست عزیز اگه کارت صدای شما از نوع Realtek HD هست به نظر من این نسخه رو دانلود کن که آخرین ویرایشش هست و فرقی هم نمی کنه برای هر دو سیستم 32 و 64 بیت هست:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فقط دقت داشته باش که بار اول که اینستال می کنی درایور قبلی رو پاک می کنه و سیستم هم ریست میشه و میاد بالا که شما باید دوباره نصب کنی تا به صورت کامل نصب شه.

gigi_alex
29-03-2011, 07:59
مرسی دوست عزیز. ولی کارت صداش Creativeهست.

shadi0h
08-08-2012, 15:04
من مشكلم اين بود كه وقتي ويندوز 7 نصب مي كردم كارت صدا نصب مي شد و آهنگ اجرا مي شد ولي صدا نداشت بعد كه پاك مي كردم xp مي ريختم درست مي شد! اين باعث شده بود طرف 7 نرم ولي بعدش كه ADSL وصل كردم به فكرم رسيد شايد ويندوز 7 آپديت لازم داشته باشه ويندوز 7 ريختم از طريق اينترنت آپديتش كردم بعد كارت صدا رو از روي سي دي نصبي كه همراه كيس به من داده بودن نصب كردم و مشكل صدا حل شد.