مشاهده نسخه کامل
: خرید با 10 میلیون ، چه نوع چه کارکرده !
mf.designing
26-03-2011, 02:00
سلام به تمام دوستان گل :10:
دوستان قصد خرید ماشین با یودجه 10 تومنی دارم . به نظرتون گزینه های صفر بهترین یا کار کرده ها ؟!
چنتا اولویت دارم :
1- مصرف سوخت کم
2- دوگانه سوز (که سازگارترین باشه !)
3- ظاهر مناسب (جواد نباشه !:دی)
4- اتاق راحت و مناسب
5- حتما هیدرولیک و اگه باشه ABS
6- کم خرج و کم دردسر
در کل یه ماشین دانشجوئی باشه دیگه !:دی فعلا ریو مد نظرم هست ، دوستانی که تجربش رو داشتن کمکم کنن
مرسی :11:
armin_punisher6
26-03-2011, 09:32
سلام به تمام دوستان گل :10:
دوستان قصد خرید ماشین با یودجه 10 تومنی دارم . به نظرتون گزینه های صفر بهترین یا کار کرده ها ؟!
چنتا اولویت دارم :
1- مصرف سوخت کم
2- دوگانه سوز (که سازگارترین باشه !)
3- ظاهر مناسب (جواد نباشه !:دی)
4- اتاق راحت و مناسب
5- حتما هیدرولیک و اگه باشه ABS
6- کم خرج و کم دردسر
در کل یه ماشین دانشجوئی باشه دیگه !:دی فعلا ریو مد نظرم هست ، دوستانی که تجربش رو داشتن کمکم کنن
مرسی :11:
اگه میخواین جواد نباشه پس منظورتون اینه پراید نمیخواین.
دسته دوم بخواین بگیرین 405 و 206 هر کدوم یه سری از اولویت های شمارو دارن.مثلا 405 مصرف سوختش بالاست خیلی کم خرج نیست و 206 هم دو گانه سوز نیست و خرجش بالاست هر چند مصرفش خیلی پایینه.
به نظر من همون ریو بهترین انتخابه البته قیمتش رو نمیدونم.
mf.designing
28-03-2011, 16:58
دوستان دیگه هیچ نظر دیگه ای ندارن ؟! خودروهای چینی میتونن انتخاب مناسبی باشن ؟!
دوستان دیگه هیچ نظر دیگه ای ندارن ؟! خودروهای چینی میتونن انتخاب مناسبی باشن ؟!
اگر قید گاز سوز رو بزنی ماشین های خوبی گیرت میاد
mf.designing
28-03-2011, 17:09
اگر قید گاز سوز رو بزنی ماشین های خوبی گیرت میاد
خوب اگه میشه با قیمت و مزایا معایب بگید ، ممنون میشم
حقیقتش مثله گاز برای هزینه سوخته ! در هر کیلومتر چقدر فرق میکنه ؟! من دانشجوئم و هزینه رفت و آمدم بالاست و واسه همین میخوام ماشین بخرم! میخوام بدونم کدوم میصرفه! بنزین ، گاز ، یا همون تاکسی ؟!:دی با یه بار گاز زدن حدودا با ماشینهای ایده آل چقدر میشه رفت ؟!
کسی توضیح کاملی در این خصوص داره ؟
mf.designing
30-03-2011, 11:43
کسی نیست کمکی بکنه ؟! :41:
silvesstter
30-03-2011, 11:49
ماشين دانشجويي پرايد ه. درست جواد شده ولي همه اولويتهات رو با هم داره به غير از كلاس.هيدروليك هم هست.اگر موتورت ميزون باشه و دنده سنگين بيخود نري مصرفش اينقدر پايينه كه گازسوز بودنشم لزوم نداره.اگر جاده خارج شهر نميري بهترين گزينه هست.منم زماني دانشجو بودم يه 83 داشتم تو ترافيك شهر هر 100 كيلومتر 7-7.3 مصرف ميكرد.آروم هم نميرفتم.
black_19_night
30-03-2011, 12:03
به گاز فکر نکن
بهترینش 206 هست گاز هم با این قیمت 400 تومن دیگه فایده ای نداره جز خراب کردن موتور در ضمن اگر بتونی تندر90 هم گیر بیاری خوبه..موفق باشی
mf.designing
30-03-2011, 13:44
بهترینش 206 هست گاز هم با این قیمت 400 تومن دیگه فایده ای نداره جز خراب کردن موتور در ضمن اگر بتونی تندر90 هم گیر بیاری خوبه..موفق باشی
من تو اینی که کدوم به صرفه تره موندم ! گفتم چون دانشجو هستم برام خیلی مهمه حتی کمترین هزینه !
میخوام یکی از لحاض هزینه گاز و بنزین رو برام مقایسه کنه ! یعنی هر کیلو گاز رو معادل چقدر بنزین میشه قرار داد ؟! در کل اینجوری بگم که مثلا در 100 کیلومتر هزینه گاز و بنزین چقدر باهم تفاوت خواهد کرد ؟!
در کل اینجوری بگم که مثلا در 100 کیلومتر هزینه گاز و بنزین چقدر باهم تفاوت خواهد کرد ؟!
ببین گاز کمتره ولی در دراز مدت موتور های غیر گاز سوز رو خراب میکنه و باید اون پولی رو که صرفه جوی کردی بدی بابت هزینه تعمیر موتور ....206 1.4 لیتری در هر 100 کلیومتر فکر کنم 6 یا 7 لیتر می سوزونه که خیلی نمیشه باکش که 50 تا میگیره حدود 700 تا میتونی بری خوب هست دیگه..
morteza.m2n
17-04-2011, 20:28
قید دوگانه سوز رو بزن، کلا گاز و بیخیال شو با این افزایش قیمت کزایی، ارزششو نداره+اینکه متور ماشینتم رفته رفته از دست میره
کارکرده میتونی به اینا فک کنی:
405 ، تندر، 206 ، ریو
نو بخوای بخری انتخابای جوادی داری مثل پژو روآ ، پراید، سایپا و بقیه ی جواد ها ...:31:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.