مشاهده نسخه کامل
: روش کپی کردن یک dll در system32
major_magic_majid
25-03-2011, 21:26
سلام
دوستان من یک مشکلی دارم که هر از گاهی یک برنامه رو که نصب میکنم با مشکل dll ربرو میشم dll مورد نظر رو گیر میارم اما نمیتونم اون رو داخل system32 کپی کنم
قبلش این رو هم بگم خیلی داخل فروم سرچ کردم در این باره ولی بیشتر برنامه نویس ها سئوال کردن بودن که اصلاً ربطی به مشکل من نداره و من یه مبتدی هستم
صمیمانه متشکر میشم اگر دوستان تو این زمینه من رو راهنمائی کنن که به چه شکلی یک فایل dll رو داخل system32 کپی کنم فقط من یک مبتدی هستم ممنون میشم با زبان ساده کمکم کنید
با تشکر و با آرزوی داشتن سالی پر از پیروزی و موفقیت برای همه شما عزیزان
major_magic_majid
26-03-2011, 18:17
از اساتید محترم کسی نیست یه راهنمائی به من مستمند بکنه؟
کل نت رو گشتم آخرین امید جواب گرفتنم اینجاست
ممنون میشم راهنمائی کنید
saeed_136915
26-03-2011, 18:23
سلام یکم سوالتون مبهمه . همه ی برنامه ها فایل های dll رو توی system32 کپی نمی کنن با ید مسیر درست اون فایل dll رو بدونید. ولی اگه مطمئن هستین که تو پوشه system32 هست به این مسر برین :
D:\Windows\system32
major_magic_majid
27-03-2011, 13:16
سلام آقا سعید مسیرش رو میدونم اما بعضی از نرم افزار ها با بعضی از dll ها مشکل دارن که باید یه dll دیگه جایگزین کرد با dll موجود توی system32 مشکل من اینجاست که ویندوز این اجازه رو نمیده که من dll مورد نظر رو کپی کنم داخل system32
سلام آقا سعید مسیرش رو میدونم اما بعضی از نرم افزار ها با بعضی از dll ها مشکل دارن که باید یه dll دیگه جایگزین کرد با dll موجود توی system32 مشکل من اینجاست که ویندوز این اجازه رو نمیده که من dll مورد نظر رو کپی کنم داخل system32
سلام
میتونید یک عکس از ارور مربوطه قرار بدید اینجا ؟ حدس میزنم بدونم مشکل از کجاس.
موفق باشید :40:
major_magic_majid
28-03-2011, 15:04
عکس اینکه کپی نمیشه؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از kernel32 ایراد میگیره من فقط میخوام بدون چجوری یه dll رو توی system32 میشه کپی کرد
ماشالا این همه مهندسی که تو این فروم هست کسی پیدا نمیشه یه راهنمائی بکنه!
saeed_136915
28-03-2011, 15:40
عکس اینکه کپی نمیشه؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از kernel32 ایراد میگیره من فقط میخوام بدون چجوری یه dll رو توی system32 میشه کپی کرد
ماشالا این همه مهندسی که تو این فروم هست کسی پیدا نمیشه یه راهنمائی بکنه!
آقا خسته نباشی میخوای kernel32.dll رو جایگزین اصلی کنی؟ !!!!!!!!! :18:
major_magic_majid
28-03-2011, 16:01
آقا خسته نباشی میخوای kernel32.dll رو جایگزین اصلی کنی؟ !!!!!!!!! :18:
آره دیگه قربون شکل ماهت اگه کاری نداشت که سئوال نمیکردم
جائی خوندم که میشه این کارو کرد تو فروم برنامه نویس یه سری dll هارو جایگزین میکردن حتی اونهائی که به قولی هسته خیلی اصلی ویندوز هستن منتهی اونجا همه برنامه نویسن من از مطلباشون هیچی سر در نیوردم
مهندس الهه
30-03-2011, 14:51
آره دیگه قربون شکل ماهت اگه کاری نداشت که سئوال نمیکردم
جائی خوندم که میشه این کارو کرد تو فروم برنامه نویس یه سری dll هارو جایگزین میکردن حتی اونهائی که به قولی هسته خیلی اصلی ویندوز هستن منتهی اونجا همه برنامه نویسن من از مطلباشون هیچی سر در نیوردم
این فایل dll که میخواید جایگزین کنید ماژول مرکزی ویندوز هست
هسته پردازش مرکزی ویندوز رو این فایله !
میتونید جایگزین کنید در صورتی که از یه سیستم عامل دیگه استفاده کنید
یعنی مثلا از تو لینوکس
البته میشه قبل از بوت سیستم عامل هم توی این فایها دستکاری کرد
مثل روت کیتها که این فایل رو آلوده میکنند و از دید نرم افزارهای امنیتی هم مخفی میمونند
major_magic_majid
01-04-2011, 01:08
این فایل dll که میخواید جایگزین کنید ماژول مرکزی ویندوز هست
هسته پردازش مرکزی ویندوز رو این فایله !
میتونید جایگزین کنید در صورتی که از یه سیستم عامل دیگه استفاده کنید
یعنی مثلا از تو لینوکس
البته میشه قبل از بوت سیستم عامل هم توی این فایها دستکاری کرد
مثل روت کیتها که این فایل رو آلوده میکنند و از دید نرم افزارهای امنیتی هم مخفی میمونند
سلام ممنون مهندس
مشکل من اینجاس که با هر دفعه ریختن لینوکس کل پارتیشن به فنا میره با سیستم عامل های دیگه میکروسافت هم نمیشه روی kernel32 کاری کرد
اگه روش قبل از بوت سیستم عامل رو در حد یه مبتدی بفرمائید یه دنیا ممنون میشم
mf.designing
01-04-2011, 01:12
بهترین راه استفاده از win live هست یا لینوکس (که بعضی موارد اجازه نمیده !) یا استفاده از HDD explorer های بوت ! اما مطمئنا جایگزینی این فایل توصیه نمیشه !:دی
مهندس الهه
01-04-2011, 19:17
سلام ممنون مهندس
مشکل من اینجاس که با هر دفعه ریختن لینوکس کل پارتیشن به فنا میره با سیستم عامل های دیگه میکروسافت هم نمیشه روی kernel32 کاری کرد
اگه روش قبل از بوت سیستم عامل رو در حد یه مبتدی بفرمائید یه دنیا ممنون میشم
مثلا برنامه نویسی با زبانهایی مثل سی یا سی پلاس پلاس یا اسمبلی
زبانهایی که بتونید باهاشون برنامه های سیستمی بنویسید !
major_magic_majid
03-04-2011, 02:47
مثلا برنامه نویسی با زبانهایی مثل سی یا سی پلاس پلاس یا اسمبلی
زبانهایی که بتونید باهاشون برنامه های سیستمی بنویسید !
مهندس جان با هر روشی که بشه kernel32 رو جایگزین کرد ، اگه نیاز به دونستن برنامه نویسی هست من c++ رو در حد مبتدی فقط یه سری کتاب هاش رو خوندم ، جائی آموزش ندیدم
در هر صورت اگه در حد حرفه ائی نیاز به آشنائی نداره مهندس جان ممنون میشم راهنمائی کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.