مشاهده نسخه کامل
: بهترین سریال ایرانی تلوزیون در نوروز 1390 ؟
mehdi30nema
25-03-2011, 18:04
سلام
امروز 5 فروردین ماه 1390 می باشد و تقریبا تمام سریال هایی که برای نوروز تدارک دیده اند حدودا 5 یا 6 قسمتی پخش شده است . با این اوصاف میشه یه ارزیابی کلی از اونها داشت ، پس گفتم این تاپیک را بزنم تا بهترین سریال نوروز 90 شناسایی بشه .
با تشکر
piremard
25-03-2011, 22:45
کلاه قرمزی رو ندیدم هنوز
باقیشون که شگفت انگیز بودن .
سریال پایتخت که ماجرای یک خانومی هست که با کامیون به تهران آمده . البته چند نفر هم دور و برش هستن که نقش خدمه کامیون رو بازی می کنند جهت این سیر ملوکانه . پول بیت المال هم خرج کرایه این ماشین شده .
اونچه که من از این سریال فهمیدم اینکه : چه با صفایی ای روستایی . مردم دیو صفت تهران . استفاده از تمام مظلوم نمایی های فکاهی زایده ی عقل کارگردان + از همه جالبتر موسیقی فلوت با غلظت 101% بطور بی وقفه حتی در شلوغ ترین سکانسها تا دل آدم ریش بشه !
اون سریال "راه در رو" همین بس که خلاصه داستانش نوشته : یک پسر که با وجود سن زیادش هنوز مجرده ... !
کل سریال یک مراسم خواستگاری طولانی مدته :38:
یه چیزی که متوجه نشدم اینکه این سریالهایی که مجردها توش ازدواج می کنند اگر اپیسوود دیگری هم می داشت چی می شد ؟ مثلا 2 ماه بعد از عروسی . من به امید دیدن این اپیسوود هنوز سریال ایرانی می بینم . شاید یه روزی ساختن . در مورد تکامل شخصیتها و پیشرفت قصه توضیح دادن . چون هر چه می بینم مرگ شخصیت پس از حادثه ی ازدواج در سریال بوده !
Open-Source
25-03-2011, 23:47
سخت نگیرید دیگه:10:
من دلم روشنه:31:
به نظر من سریال پایتخت قابل تحمل هستش ، مابقی دیگه...
والا دیگه تکراری شده موضوعات !
من که خدا رو شکر معتاد هیچ کدوم نشدن !
فقط یکی برام جالب بود خمسه بازی کرده اون خیلی باحاله ! نقشی که خمسه بازیگرش هست منظورمه.
شبکه 3 هم یکی داره جالبه آهنگ بارو بارون رو گذاشته برای تیتراژ جالبه !
mehdi30nema
26-03-2011, 13:40
من خودم فقط راه در رو را دنبال کردم با یه قسمت از پایتخت که توضیحات جناب پیر مرد در مورد هر دو کافیه .
دیروز هم فرصتی شد تا یه قسمت از موج و صخره را ببینم و کلی غبطه خوردم به وقت و هزینه ایی که هم صرف ساخت سریال شده و هم وقتی که من صرف دیدنش کردم .
واقعا حیف از رضا ناجی که تو یه همچین اثر نازلی بازی کرد .
من با نظر جناب پیرمرد راجب سریلا پایتخت مخالفم سریال پایتخت رو خیلی منجسم میبینم با فیلمنامه خوب و شخصیت پردازی خیلی قوی
و همینطور بازی های خیلی خوب از تنابنده و مهران فر و آقای خمسه
شاید فیلم ایراد های سطحی هم داشته باشه ولی یکی از کارهای طنز قوی سالیان اخیر
در مورد راه درو هم که چیز خاصی نداره و همانند کار های قبلی آقا خانی مثل زن بابا و خوش نشین هاست و حرفی برای گفتن ندارد
موج و صخره هم که یه عده بازیگر جمع شدن رفتن کیش بهشون خوش گذشته یه فیلم هم ساختن و خیلی افتضاحه
mansoooooooor
29-03-2011, 18:05
پایتخت امسال واقعا قشنگه _ حد اقل تا حالاش که اینطور بوده !! :8:
MusicManiac
29-03-2011, 20:07
من کلاه قرمزی رو انتخاب کردم.
راستش روز اول فروردین قسمتهایی از سریال های دیگه رو دیدم ولی هیچکدام برای من اینقدر کشش و جذابیت نداشتند که بخوام قسمتهای بعدی رو دنبال کنم. فقط به نظرم سریال پایتخت بازی های فوق العادهای داشت.
Leon-117
29-03-2011, 20:19
به نظرم پايتخت بهترين سريال امساله.بازي هاي فوق العاده ي بازيگرا،نحوه ي روايت داستان و يك سري موارد ديگه اين سريال رو بهترين ميكنه ........
كلاه قرمزي هم خوبه،بد نيست ولي بقيه سريال ها اصلا جالب نيستن...
همه ی مجموعه ها بطور کامل پخش شدن و میشه الآن نظر نهایی رو داد . این نظر من هست :
۱- پایتخت
۲- کلاه قرمزی ۹۰
۳- موج و صخره
---- به نظر من بقیش ارزش دیدن نداشت .
خوشحال میشم لیست سایر دوستان رو بدونم :11:.
فقط پایتخــــــــــــــــــــ ــــــت
یکی دوقسمتی که دیدم واقعا از پایتخت خوشم اومد.
Leon-117
03-04-2011, 19:03
به نظر من:
1.پايتخت
2.كلاه قرمزي 90
بقيشم بدرد نميخورد....
بی باک بی بال
03-04-2011, 19:03
شبکه دو - بچه ها نگاه میکنند
این دیگه چی بود کی گذاشت
Behroooz
03-04-2011, 19:20
دیدید در سریال کلاه قرمزی وقتی اقای مجری 5 هزار تومن به پسر عمه زا پول داد
پسر عمه زا چکار کرد؟
واقعا حال و روز خیلی از ما ها همینه
clickestan
03-04-2011, 19:21
نهار نخوردیم :27:
پ.ن:پایتخت
Nocturne
03-04-2011, 19:31
از بین تمام برنامه های تلویزیون اعم از فیلم و سریال و ... در عید، تنها برنامه ای که مشتاقش بودم و میدیدم کلاه قرمزی 90 بود. شاید به کلاه قرمزی 88 نمیرسید اما بازم خوب بود. اگرم فقط از بین اون 4 تا سریال بپرسین باید گفت پایتخت. هرچند که هیچ کدومشون رو نگاه نمیکردم و فقط همینطوری گذری میدیدم.
kkkaktoos
03-04-2011, 19:33
فقط پایتخت و کلاه قرمزی ارزش دیدن داشتن .
بقیه فقط باید گذری میدیدی یا اینکه گوش می دادیشون :31: شاید یه تکه ای تو رو بخندونه
MoH_@_MaD
03-04-2011, 19:51
بهترين پايتخت بود بعدش هم كلاه قرمزي:40::40:
مزخرف ترين هم سريال شبكه 3 بود:2:
به قول يكي از بچه ها يه عده ريخته بودن وسط هي جيغ جيغ ميكردن :13:
pcforlife
03-04-2011, 21:52
همه ی مجموعه ها بطور کامل پخش شدن و میشه الآن نظر نهایی رو داد . این نظر من هست :
۱- پایتخت
۲- کلاه قرمزی ۹۰
۳- موج و صخره
---- به نظر من بقیش ارزش دیدن نداشت .
خوشحال میشم لیست سایر دوستان رو بدونم :11:.
پایتخت عالی بود! موج و صخره هم خیلی خوب بود... کلاه قرمزی رو هم نمیرسیدم دنبال کنم... ولی تو اون چند قسمتی که ازش دیدم واقعا لذت بردم!!:31:
مرسی بابت تاپیک محسن جان...:11:
H A M A S
04-04-2011, 15:35
پایتخت بیش از حد جالب بود!!
AMIR REZAs
04-04-2011, 21:01
اول پایتخت ! با اینکه داستان پایتخت یه کم غیر عقلانی بود !! با اون همه بی پولی میرن مشهد! :31:
بعد راه در رو .
موج و صخره هم آخر...
elahe_n12345
05-04-2011, 15:42
سلام. ممنون برای تاپیک خوبتون. قطعاً فقط "پایتخت":40: از همه نطر فوق العاده بود؛ داستان، بازی ها، کارگردانی و...
البته "کلاه قرمزی 90" رو هم خیلی دوست داشتم.
بقیهء سریال ها هم که نا امید کننده:41:
Lady parisa
05-04-2011, 16:01
والا خیلی موضوعات جذاب نبود که مجبور شم آن تایم ببینم.
فقر بیش از حد و به قول دوستان مسافرت تامشهد بی پول خیلی جالب نبود
طنز 3 هم بیشتر شبیه هجو شده
(یعنی توی سریالای ایرانی جا افتاده حتما باید پای یه پولدار یه فقیر و قطعا پای پلیس به میون بیاد)
یک کارکتر مضحک هم که به قول سن پطرزبورگ ول دادن توی صحنه
شبکه 5 هم که نیست خیلی سریال اکشن و توپی بود سه بار هم تکرار می داد
---------
تورو خدا حداقل یکی نیست بگه اینا رو دیگه جام جم پخش نکنین.
آبرو ریزی والا
mehdi30nema
05-04-2011, 19:58
مرسی بابت تاپیک محسن جان...:11:
خواهش میکنم ولی من مهدی هستم نه محسن . :31:
Hamid Hamid
05-04-2011, 20:15
سلام دوستان...
خيلي ممنون از آقا مهدي...
قضيه از نظرم من قطعا به اين صورته كه بهترين سريال پايتخت بود ... به اين ايمان دارم ... اگه دليل هم خواسته باشيد به طور خلاصه يه 20-30 خطي تو تاپيكش نظرم رو گفتم ... ولي بازم ميگم... طنز خوب+ حفظ فرهنگ ها + احترام به بزرگتر + صبر در برابر مشكلات
از دلايل من هست...
و اينكه از سريال كلاه قرمزي 90 هم بي نهايت راضي بودم و به جرات بگم بهترين كار طنز بود كه تو اين چند ساله ديده بودم به وسيله ي چند تا شخصيت غير حقيقي ايجاد شده بود و ... دلايل مفصلم رو براي اين عقيده تو خود تاپيك كلاه قرمزي كامل گفتم ...
در مورد سريال راه درو نظري ندارم ... متوسط بود ... يه جاهاييش خوب و يه جاهاييش ضعيف ...
2 سريال ديگه رو هم خيلي به ندرت ديدم ... موج و صخره و بچه ها نگاه ميكنند و نظري ندارم ...
موفق باشيد.
ali_agha1981
05-04-2011, 20:20
تشکر از اینکه نظرسنجی گزینه هیچکدام هم دارد ..!:43::whistle: ..( البته اگه نوستالژی کلاه قرمزی رو فاکتور بگیرید ..! :46:)
کلاه قرمزی. پایتخت. با چند بخش از خنده بازار
هیجکدام.
از همرکدوم یکی دوقسمت رو دیدم.
اما
متاسفانه داریم با همون سرعت نور به سمت ضعیف وضعیف وضعیف شدن آثار از این نوع میریم.
AMIR.KIK
22-05-2011, 09:57
پایتخت از همشون بهتر بود
Mehran-King
29-05-2011, 12:31
من راه در رو ، رو تماشا میکردم اما پایتخت هم خوب و جالب بود!
omid.pari
15-06-2011, 13:03
سلام
من میخوام به هیچکدوم رای بدم ولی تا حدودی پایتخت رو دیدم و ازش خوشم اومد چون که فضایه شادی داشت مخصوصا با بازیهای تقریبا خوب بازیگراش مثل محسن طنابنده (تنابنده)؟؟؟ و ... و فعلا تو این ندانم کاری موندم و نمیتونم تصمیم بگیرم.
Nocturne
16-06-2011, 21:54
الان اواخر خرداده
این تاپیک دیگه منقضی شده
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.