ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خريد لپتاپ زير 500 كاملا مسافرتي و سبك و كم حجم

aria_electric_fars
25-03-2011, 14:40
سلام دوستان
ببينيد من يه كامپيوتر 1 ميليوني دارم ولي واسه مسافرت و كارهاي تقريبا سبك مثل اينترنت و اين چيزا يه لپتاپ خوب مي خوام با مشخصات كلي زير:

صفحه نمايش زير 14ينچ
باريك و سبك
وايرلس
مودم
كارت شبكه
نگهداري شارژ خيلي زياد
وبكم
كارت ريدر
ترجيحا داراي بلوتوث ولي نداشت هم اشكالي نداره

كلا يه چيزي باشه كه كار راه بنداز باشه و مسافرتي باشه و مهم تر از همه اينكه جواد شده باشه و قطعاتش هميشه تو بازار باشه مخصوصا باطري

با تشكر

kiuq
25-03-2011, 23:45
سلام .. .
پاسخ شما در تاپیکها داده شد . . .
حالا در صورت سوال بیشتر همینجا ادامه بدید تا بی نظمی ایجاد نشه . . .:20:

aria_electric_fars
26-03-2011, 10:57
سلام دوست عزيز
والا اون تاپيك فقط درخواست راهنمايي مي كنيد و جواب درست و حسابي داده نمي شه و فاصله بين سوال و جواب بسيار طولانيه
در ضمن دوستان ديگه هم هستند كه اين جور تاپيكي رو زدن با مشخصات مختلف
بگذريم بريم سر اصل مطلب
لطفا چند مدل لپتاپ معرفي كنيد
اين مشخصات درخواستي رو تو پست اول زدم
فقط واسه مارك هم بهتره msi يا sony يا يه ماركهاي معروف و شناخته شده در زمينه لپتاپ باشه البته مي دونم سوني بالاي يك ميليون هست

با تشكر

mohammadrezag
26-03-2011, 10:59
Netbook بخر کاکو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

aria_electric_fars
26-03-2011, 11:03
سلام دوست عزيز
مي شه بيشتر توضيح بديد كه بدونم اصلا اين چه فرقي با لپتاپ مي كنه
لااقل عكسي يا چيزي مي زاشتيد ما هم بدونيم چيه
لطفا مدل معرفي كنيد

با تشكر

mohammadrezag
26-03-2011, 11:10
خوب عزیزم سرچ که کاری نداره ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif
netbook با لپتاپ فرقش توی کوچیک تر بودنشه !
و کار سنگین نکشیدن ازش !
همینزوری که یو می خوای ...
10 اینچ این ها هم هست ...
قیمتشونم پایین تر از لپ تاپه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

aria_electric_fars
26-03-2011, 15:07
سلام دوست عزيز
واقعا زحمت كشيديد
ببينيد دوست عزيز اينجوري به نتيجه اي نمي رسيم
لطفا مدل معرفي كنيد و لااقل مشخصات چند تا همين نت بوك كه مي گيد و چند تا توپش رو بزاريد

با تشكر

pooriya_hp
26-03-2011, 15:36
Lenovo Ideapad S10

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

cpu : Atom N550@1.5GHz,1MB Cache
RAM : DDR3 2GB 1333MHz
HDD : 250GB SATA

440T

----------------------------
این مدل با رنگ های متفاوت عرضه میشه ...

------------
موفق باشید

aria_electric_fars
26-03-2011, 22:05
سلام دوست عزيز
ممنون ولي آخه به نظر شما سي پي يو 1.5 با 440 تومن پول ارزش داره؟؟؟ خب من ميام 200 تومن روش مي زارم يه لپتاپ پوكيده هم بگيرم بهتره كه !!!
ايني كه شما مي گيد تو دبي از جلو هر مغازه اي رد مي شدم ده تاش رو داشت قيمتش هم حدود 330 تومن بود

سي پي يو ديگه كمتر از 2 نباشه

با تشكر

pooriya_hp
26-03-2011, 22:08
خب بستگی به نیاز داره !!

نت بوک ها همشون همین هستند !! و برای کارهای سبک طراحی شده اند !!

aria_electric_fars
26-03-2011, 22:10
سلام دوست عزيز
ببين اينايي كه من ديدم اتفاقا راست كار من بود و خواستم بخرم با اين وضع سي پي يو ولي متاسفانه تحقيق كه كردم گفتن آشغاله

لطغا لپتاپ معرفي كنيد اين فايده نداره
يعني يه لپتاپ نيست كه جوابگوي من باشه؟؟؟

ببين اينا اندازشون خوب بود و جوابگوي من هست ولي متاسفانه سي پي يو خيلي پائينه و مي گن كيفيت نداره
يه چيزي تو همين مايه ها(منظورم اندازه هست) ولي درست و اوكي با سي پي يو بالاي 2 بهم معرفي كنيد

با تشكر

kiuq
27-03-2011, 10:02
ببين اينا اندازشون خوب بود و جوابگوي من هست ولي متاسفانه سي پي يو خيلي پائينه و مي گن كيفيت نداره
يه چيزي تو همين مايه ها(منظورم اندازه هست) ولي درست و اوكي با سي پي يو بالاي 2 بهم معرفي كنيد
با هزینه شما ممکن نیست . .. !!

aria_electric_fars
30-03-2011, 14:04
خب به نظرتون با چه حداقل قیمتی امکان پذیر هست؟؟

با تشکر

mansia
30-03-2011, 20:09

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددرج این لینک ها فقط به خاطر این بوده که بدونید مدل هایی که مد نظرتون هست زیاده.خیلی زیاد و من فقط یک سرچ الکی کردم اینهارو براتون گلچین کردم.من نه هیچ کدوم از این مدل ها و نه هیچ شرکتی و فروشگاهی رو تبلیغ نمیکنم و هیچ تضمینی هم نمیدم برای هیچ کدومشون. فقط برای آشنایی شما با مدل ها و سخت افزاری که روشون سوار هست لینک کردم که نگاه کنید.به احتمال زیاد این مطلب پاک میشه به عنوان تبلیغ.

aria_electric_fars
01-04-2011, 12:30
سلام دوست عزیز
ببینید منم اگر بخوام سرچ کنم تو گوگل 1000 تا لپتاپ میاد
این تاپیک واسه اینه که از بین اونها بحث و تبادل نظر بشه و بهترین لپتاپی که به کار من میاد انتخاب بشه و بس

لطفا دوستان کمک کنن

با تشکر

ghahremanimehdi
01-04-2011, 12:36
سلام دوست عزيز
ممنون ولي آخه به نظر شما سي پي يو 1.5 با 440 تومن پول ارزش داره؟؟؟ خب من ميام 200 تومن روش مي زارم يه لپتاپ پوكيده هم بگيرم بهتره كه !!!
ايني كه شما مي گيد تو دبي از جلو هر مغازه اي رد مي شدم ده تاش رو داشت قيمتش هم حدود 330 تومن بود

سي پي يو ديگه كمتر از 2 نباشه

با تشكر

عزیز این مدل از CPU اتم ، دوهسته ای هستش.لپتاپهای کوچک اغلبشون پردازنده اتم دارند . اگر قویتر میخوای این بهترین گزینه هست :

Core i3 380UM@1.33GHz,3MB L3
DDR3 4GB 1333MHz+320GB SATA
Windows 7 Home Premium 64-bit
Price: 1,180,000T

Ali-a-W810
25-04-2011, 16:30
سلام دوستان
ببينيد من يه كامپيوتر 1 ميليوني دارم ولي واسه مسافرت و كارهاي تقريبا سبك مثل اينترنت و اين چيزا يه لپتاپ خوب مي خوام با مشخصات كلي زير:

صفحه نمايش زير 14ينچ
باريك و سبك
وايرلس
مودم
كارت شبكه
نگهداري شارژ خيلي زياد
وبكم
كارت ريدر
ترجيحا داراي بلوتوث ولي نداشت هم اشكالي نداره

كلا يه چيزي باشه كه كار راه بنداز باشه و مسافرتي باشه و مهم تر از همه اينكه جواد شده باشه و قطعاتش هميشه تو بازار باشه مخصوصا باطري

با تشكر

با سلام

با توجه به اينكه شما يه لپ تاپ رده بالا داريد و فقط براي سفر اينو مي خواين و با هزينه اي كه اعلام كرديد ،
پيشنهادم لپ تاپ پي سي ايسوس يا لينوو هستش جواد هم نيست و نميشه .

Asus T101mt Tablet pc يا تلبت پي سي لينوو - ايسوس دردو مدل با كانفيگ ضعيف و قوي ( رم 1 گيگ هارد 160 يا رم 2 گيگ هارد 320 ) و لينوو فكر كنم رم 1 هارد 160 ----- اما لينوو با تاچ اسكرين خازني و صفحه شفافتر ولي ايسوس تاچ مقاومتي صفحه كمي تار ( به دليل لايه تاچ )
خب مشخصات فني رو همه جا ميتوني پيدا كني
ولي اطلاعات تجربي رو كه خدمتت عرض ميكنم هيچ جا نميشه پيدا كني

من ايسوس با رم 2 هارد 320 دارم

به دليل دوحالته بودن يا لپ تاپه يا به حالت تبلت ميتوني استفاده كني بارها شده به حالت تبلت روي تخت دراز كشيده مثل كتاب به مطالعه و وب گردي مشغول بودم . خيلي راحت و باحاله
سبك وزن و كم حجمه ( دوستم به قياس لپ تاپ خودش كه 17 اينچيه عاشق اين لپ تابه ميگه از بس اونو اين ور و اونور بردم شانه ام مدتهاست درد ميكنه )
براش لوازم جانبي گرفتم علاوه بر يك كيف كوچك ، يك مودم سيم كارت خور با سيم كارت ايرانسل همه جا اينترنت همراهم هست . يك گيرنده ديجيتال USB تلويزيون هم دارم براي بيرون از خونه .
گاهي هم با چرخاندن مونيتورش 180 درجه روي داشبورت ماشين قرار ميگيره و ميشه مونيتور صفحه لمسي داخل خودرو - اگه با اينترنت و كانتكت كردن يك GPS همراهش كنم ميشه يك مسير ياب 10 اينچي بسيار عالي .

ضمناً براي استفاده از صداي با كيفيتش در حد بلند با يك كاركيت ميتونم از سيستم صوتي ماشين براي پخش صدا استفاده كنم .

خلاصه خيلي برام كارسازه
انشاءالله انتخاب خوب و دلچسبي داشته باشي

ضمناً گارانتي اين مدلها بهترينش سازگار ارقام هستش
موفق باشي

sonkia
25-04-2011, 18:56
دوست عزیز چرا یه تبلت نمیخری؟
فکرکنم با توجه به نیازت بدردت بخوره!

Ascari
25-04-2011, 19:40
D260 ایسر نت بوک خوبی است.

arash_a_k
27-04-2011, 00:34
با سلام
من ميخوام نت بوك Lenovo Idea pad S10-3t با توجه به نيازم بخرم. خواستم نظر بزرگوارانو راجع به اين نت بوك بدونم و همچنين اگه كسي قيمت جديدشو داره لطف كنه.. و آيا با اين قيمت نت بوك بهتر از اين گير مياد (كه هم تبلت باشه هم نت بوك)
ممنون

pooriya_hp
27-04-2011, 15:07
s10 نت بوک فوق العاده ی هست !! در یک کلام : عالی هست !!

قیمتش هم حدود 450 هست

arash_a_k
28-04-2011, 02:46
با سلام
جناب pooriya_hp ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ممنون از راهنماييتون
در كل نت بوك حدود قيمت-500- 400. تو برندهاي مختلف چه مدلي پيشنهاد ميدين؟
آيا همين lenovo بهترين انتخابه؟

pooriya_hp
28-04-2011, 14:35
بهترین انتخاب همین lenovo هست ... که cpu دو هسته ی هم داره !!

arash_a_k
28-04-2011, 22:35
پوریا جان ممنون از راهنماییت
من رفتم این lenovo S10-3t (سری تبلت) رو پرسیدم، فعلا تو بازار نیست اما گفتن که میاد. فقط میدونم حدود قیمتش قبل از عید 550 بوده.
آقا خوشحال میشم نظرتو راجع به DELL Inspiron Mini مدل 1090 با مشخصات زیر بدونم:
CPU: 1.5 N550 Atom
cache: 512 k
RAM: 2G DDR3
Hard: 320+sata
screen: 10 inch LED
weight: 1.2 Kg
حدود قیمت 490

yasin1111
04-05-2011, 20:15
با سلام

با توجه به اينكه شما يه لپ تاپ رده بالا داريد و فقط براي سفر اينو مي خواين و با هزينه اي كه اعلام كرديد ،
پيشنهادم لپ تاپ پي سي ايسوس يا لينوو هستش جواد هم نيست و نميشه .

Asus T101mt Tablet pc يا تلبت پي سي لينوو - ايسوس دردو مدل با كانفيگ ضعيف و قوي ( رم 1 گيگ هارد 160 يا رم 2 گيگ هارد 320 ) و لينوو فكر كنم رم 1 هارد 160 ----- اما لينوو با تاچ اسكرين خازني و صفحه شفافتر ولي ايسوس تاچ مقاومتي صفحه كمي تار ( به دليل لايه تاچ )
خب مشخصات فني رو همه جا ميتوني پيدا كني
ولي اطلاعات تجربي رو كه خدمتت عرض ميكنم هيچ جا نميشه پيدا كني

من ايسوس با رم 2 هارد 320 دارم

به دليل دوحالته بودن يا لپ تاپه يا به حالت تبلت ميتوني استفاده كني بارها شده به حالت تبلت روي تخت دراز كشيده مثل كتاب به مطالعه و وب گردي مشغول بودم . خيلي راحت و باحاله
سبك وزن و كم حجمه ( دوستم به قياس لپ تاپ خودش كه 17 اينچيه عاشق اين لپ تابه ميگه از بس اونو اين ور و اونور بردم شانه ام مدتهاست درد ميكنه )
براش لوازم جانبي گرفتم علاوه بر يك كيف كوچك ، يك مودم سيم كارت خور با سيم كارت ايرانسل همه جا اينترنت همراهم هست . يك گيرنده ديجيتال USB تلويزيون هم دارم براي بيرون از خونه .
گاهي هم با چرخاندن مونيتورش 180 درجه روي داشبورت ماشين قرار ميگيره و ميشه مونيتور صفحه لمسي داخل خودرو - اگه با اينترنت و كانتكت كردن يك GPS همراهش كنم ميشه يك مسير ياب 10 اينچي بسيار عالي .

ضمناً براي استفاده از صداي با كيفيتش در حد بلند با يك كاركيت ميتونم از سيستم صوتي ماشين براي پخش صدا استفاده كنم .

خلاصه خيلي برام كارسازه
انشاءالله انتخاب خوب و دلچسبي داشته باشي

ضمناً گارانتي اين مدلها بهترينش سازگار ارقام هستش
موفق باشي

دوست عزیز قیمت چنده ؟برا دیدن فیلم خوبه ؟ باطری اون چند ساعت کار می کنه ؟

arash_a_k
05-05-2011, 20:57
يه نفر قبول زحمت كنه و با بنده يه كم همفكري كنه

tiyam 01
06-05-2011, 21:01
hp pavilion DM1 بهترین انتخابه ...

نوع پردازشگر: AMD Dual-Core E-350 • 1.6 GHz, 1 MB L2 cache
حافظه استاندارد: 3 GB DDR3
حجم هارد دیسک داخلی: 320 GB
نوع درایو نوری: External: LightScribe SuperMulti DVD±R/RW with Double Layer Support
اندازه صفحه نمایش: 29,4cm (11,6") High-Definition LED HP BrightView Display
کارت گرافیک: AMD Radeon HD 6310M (up to 1.42 GB)
وزن: Starting at 1.6 kg Weight will vary by configuration

tiyam 01
06-05-2011, 21:15
يه نفر قبول زحمت كنه و با بنده يه كم همفكري كنه
فقط نطر پوریا رو خواستی :دی

پوریا جان ممنون از راهنماییت
من رفتم این lenovo S10-3t (سری تبلت) رو پرسیدم، فعلا تو بازار نیست اما گفتن که میاد. فقط میدونم حدود قیمتش قبل از عید 550 بوده.
آقا خوشحال میشم نظرتو راجع به DELL Inspiron Mini مدل 1090 با مشخصات زیر بدونم:
CPU: 1.5 N550 Atom
cache: 512 k
RAM: 2G DDR3
Hard: 320+sata
screen: 10 inch LED
weight: 1.2 Kg
حدود قیمت 490

به نظر من به خاطر پردازنده قویتر و رم DDR3 نسبت به لنوو انتخاب بهتریه
n550 از قویترین اتم ها هست

tiyam 01
06-05-2011, 21:23
lenovo S10-3t هم به نظرم از تبلبتهای دیگه (10 اینچی ها) به صرفه تره
داشتم تبلت ها رو مرور میکردم ..... پردازنده های اتم n455 و z540 و... و تگرا 250 داشتن ... قیمتشون هم بالای 500-600 دلار بود

Ali-a-W810
08-05-2011, 12:21
دوست عزیز قیمت چنده ؟برا دیدن فیلم خوبه ؟ باطری اون چند ساعت کار می کنه ؟

سلام :

من برند ASUS رو كه تبلت پي سي هستش حدود آخر تابستان 889 دقيقاً 590 هزار تومان گرفتم . ( گارانتي سازگارارقام ) كه البته رم 2 و هارد 320 گيگي داره

منتها براي تماشاي فيلم فكر كنم اين رده كه خيلي شبيه به اين مدل ايسوس هستش ميتوني لينوو را بررسي كني

لينوو با تاچ خازني ساخته شده كه داراي لمس بهتري هست و شفافيت تصوير هم بهتر از ايسوس مي باشد .

مدل ايسوس به دليل همين لايه تاچ مقاومتي كه داره كمي كدرت از لينوو به نظر مي رسه .

البته چرا من ايسوس انتخاب كردم بيشتر به خاطر اطمينان بيشتري كه به ساخت اون داشتم قيد كيفيت مونيتورش رو زدم .

موفق باشي