مشاهده نسخه کامل
: خواهشا کمک کنید در این مورد
shahramcat
25-03-2011, 12:37
سلام دوستان
من یک کامپیوتر رومیزی دارم با یک مودم معمولی LAN دار و تازگی یک USB Wireless هم گرفتم که بتونم اینترنت رو بصورت بیسیم با گوشی به اشتراک بزارم .... اما هر کاری میکنم نمیشه . Ad-hoc هم از تو ویندوز 7 درست کردم و گوشی وصل میشه اما اینترنت شیر نمیشه !
1- برای اینکه اینترنت شیر بشه همین وسایل کافی هست ؟ مودم معمولی لن دار و یک عدد usb wireless که روی کامپیوتر دسکتاپ هست
2- IP ها هم بصورت DHCP میزارم اما باز گوشی کانکت به اینترنت نمیشه . رنج IP گوشی 164.256 هست .
اگر کمک کنید ممنون میشم
sajadkaboy
25-03-2011, 12:53
دوست عزیز اول باید نوع گوشیتو بگی تا معلوم بشه این گوشی وایرلس دار هست یا نه ؟
shahramcat
25-03-2011, 14:22
دوست عزیز اول باید نوع گوشیتو بگی تا معلوم بشه این گوشی وایرلس دار هست یا نه ؟
بله جناب وایرلس داره مشکلی نیست شبکه رو پیدا میکنه اما ار اینترنت کامپوتر نمیتونه استفاده کنه
sajadkaboy
25-03-2011, 17:36
ببین اگه شبکه رو پیدا میکنه ولی اینترینت کانکت نمیشه اون به فرستنده وایرلس مربوط میشه اگه شما بگی دقیق مدل گوشی و مدل مدم و ... چیه بیشتر میتونم راهنماییت کنم و اگرم میخوای زیاد استفاده کنی از این روش بهت پیشنهاد میکنم مودم وایرلس دار بگیری
وایرلس جدا و موذم جدا یه خورده اذیت میکنه اما مودم های جدید که وایرلس داره خیلی راهت کانکت میشه
shahramcat
25-03-2011, 20:00
ببین اگه شبکه رو پیدا میکنه ولی اینترینت کانکت نمیشه اون به فرستنده وایرلس مربوط میشه اگه شما بگی دقیق مدل گوشی و مدل مدم و ... چیه بیشتر میتونم راهنماییت کنم و اگرم میخوای زیاد استفاده کنی از این روش بهت پیشنهاد میکنم مودم وایرلس دار بگیری
وایرلس جدا و موذم جدا یه خورده اذیت میکنه اما مودم های جدید که وایرلس داره خیلی راهت کانکت میشه
جناب ممنون زحمت میکشی ....
مدل usb wireless dlink 110 G هست . مودم خودم هم Asus am602 هست ...
والا من کانکشن Adsl خودم رو Sharing میکنم . همه چیز هم بصورت obtain هست منظورم IP و ... هست .
sajadkaboy
26-03-2011, 09:42
خوب این مدل با خط ADSL باید آی پی ها رو شر کنید تا بتونی کانکت شی البته بستگی به شرکتی داره که ازاش ADSl گرفتی چون بعضی شرکتها آی پی چند کار بره نمی دهند
شما اول اتصال اینترنت خودتون رو، روی کامپیوتر اصلی share کنید.
حالا میتونه dial-up باشه،DSL و یاهر اتصال دیگه.share کنیدش.
دوم اینکه برید به سیستم مهمان منظور موبایل یا لب تاپ فرقی نداره و در قسمت تنظیمات ip کارت شبکه بیسیم،آدرس ip کامپیوتر اصلی رو به عنوان DNS و Default Gateway وارد کنید.
دقت کنید آدرس ip کامپیوتر اصلی میشه مثال : 192.168.1.1
آدرس ip لپ تاپ یا موبایل در قسمت اینترنت آبشن میشه 192.168.1.2
shahramcat
27-03-2011, 13:52
سلام
جناب من پیدا کردم چجوری باید IP static بدم به گوشی برای adhoc که از PC میگیره ...
به این صورت که :
به usb wireless که روی PC نصب هست ip 192.168.0.1 دادم و به گوشی ip 192.168.0.2 دادم .
gateway گوشی رو هم ip که برای usb wireless هست یعنی 192.168.0.1 دادم .
از pc هم میتونم گوشی رو پینگ کنم.
اما مشکل من DNS هست . وقتی هم به usb wireless و هم به گوشی dns 8.8.8.8 / 8.8.4.4 میدم موقع سورف اینترنت از گوشی ارور DNS میده !
دقیقا کدوم DNS رو باید بدم و به کدوم ؟
ممنون
sajadkaboy
28-03-2011, 18:57
سلام
یه فایل flash برای آموزش دقیقتر درست کردم، به حجم 2.77 مگا بایت روی rapishare گذاشتم.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این روش هم برای شبکه های wireless و هم wirebase یکی هستش.
shahramcat
30-03-2011, 00:21
سلام
یه فایل flash برای آموزش دقیقتر درست کردم، به حجم 2.77 مگا بایت روی rapishare گذاشتم.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این روش هم برای شبکه های wireless و هم wirebase یکی هستش.
سلام جناب
آقا واقعا ممنون که انقدر زحمت کشیدی ..... اما فایل رو سرور رپید نیست میشه زحمتش رو دوباره بکشید ؟
ممنون
shahramcat
11-04-2011, 12:47
آقایون اساتید کسی نیست کمکی بکنه ؟!
Ghalenoy
11-07-2011, 07:19
آقایون اساتید کسی نیست کمکی بکنه ؟!
دوستان منم تمام اینکار ها را انجام دادم ... ولی نشد!
من اینترنت ای دی اس ال دارم
یک یو اس بی وایرلس دار (d-link 125) هم گرفتم که مثلا اینترنت را در خانه شیر کنم
هر کدوم از راه حلها را بکار میگیرم جوابی نمیگیرم
لطفا یکی از اساتید مرحله به مرحله کار را شرح بدن تا ما از بی اطلاعی نجات پیدا کنیم
قربانتان
moeinset
12-07-2011, 10:51
با سلام
ببینید برای این کار بهترین راه استفاده از نرم افزار هست تا بتونه کارت وایرلس رو به یک اکسس پوینت تبدبل کنه
روی برخی از کارت شبکه ها این نرم افزار هست که البته توی اینترنت سرچ کنید پیدا مکنید
اما اگر بتونید به گوشی آیپی و dns بدید باید dns رو همون آی پی بزارید
یعنی 192.168.0.1 و اگر نشد 127.0.0.1 (در هر دو موبایل و کامپوتر)
البته نت بیشتر با روش نرم افزاریش کار کردم
موفق باشید
Ghalenoy
12-07-2011, 13:08
ضمن تشکر از پاسخ ارسالی شما
من لب تاپ را توانستم متصل کنم ولی هیچ رسیو ندارد و فقط سند میکند ضمنا اینترنت هم نشد که شیر کنم !
خواهشا مرحله به مرحله برایم شرح دهید
moeinset
14-07-2011, 12:13
ضمن تشکر از پاسخ ارسالی شما
من لب تاپ را توانستم متصل کنم ولی هیچ رسیو ندارد و فقط سند میکند ضمنا اینترنت هم نشد که شیر کنم !
خواهشا مرحله به مرحله برایم شرح دهید
من دقیقا نمیدونم شما چکار انجام دادید و توضیح من مربوط به موبایل بود
اما شما هم چند نکته رو نادیده نگیریر
1-شر بودن در حالت home network
2-هم کامپیوتر و هم لپ تاپ باید حتما یوزر نیم و پسورد داشته باشند
3-اینترنت اکسس فعال باشه و نوع اتصال رو هم در زیر اینترنت اکسس انتخواب کنید(وایرلس)
4-آی پی کارت وایرلسی که شر میشه حتما باید 192.168.0.1 باشه و یا به صورت اتوماتیک انتخواب بشه
بازم اگه نشد دقیق بیا بنویس چه کارکردی و چی کار میخوای بکنی البته اگه شد با پیغام خصوصی خبر بده چون پیدا کردن تاپیکا یکم سخته/!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.