ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نحوه لینک دادن به فایل های فلش

hameche
25-03-2011, 11:46
سلام
من یه فلش تبلیغاتی درست کردم میخوام بهش لیک بدم باید چی کار کنم ضمنا من همه ی بحث هایی که تو انجمن مطرح شده خوندم ولی وقتی که من کد هایی رو که نوشته میزنم تو اکشن اسکریپت وقتی فایل رو اجرا میکنم فوری میره تو سایتی که لینک داده بودم یعنی مثل تبلیغات تو سایت های دیگه نمیشه روش کلیک کرد خودش اتومات میره من کد این رو get url وارد کردم و کد های دیگه لطفا من رو راهنمایی کنید راستی من میخوام وقتی که موس رو تبلیغ میره به صورت دست بشه مثل تبلیغات تو سایت :20:

jsa
01-04-2011, 16:04
فک کنم یه چند سالی میشه که p30world خوابه!!!!!
من یه ماه پیش یه سوال در مورد filezilla پرسیدم، تا الان 108 بار مشاهده شده ولی جواب بی جواب!

jsa
01-04-2011, 16:10
و حالا یه سوال هم تو این مبحث. انشالا که مثه قبلی نمیشه:7:
من با swish max یه بنر فلش ساختم و اونو با فرمت swf ذخیره کردم و داخل یه وبلاگ قرار دادم
الان مشکل اینه که وقتی رو اون کلیک می کنی فایرفاکس اونو pop up در نظر می گیره و اجازه می گیره که آیا باز کنه یا نه
چیکار کنم که مشکل حل شه، البته نمی خوام بصورت gif سیوش کنم چون حجمش خیلی بالا میره؟
:3:

sasquach
19-09-2011, 20:45
باید در قسمت add url برنامه لینک مقصدو وارد کنی . اگه به شکل دست نمیشه موقعی که موس روی فلش میره به خاطر اینه که گزینه add url در برنامه تیک دار نیست ، یعنی خاموشه ، تیک دارش کن و لینک مورد نظرتو بده ، وقتی فایل فلشت آماده شد ، رو اون کلیک کنی ، تو همون برنامه سایتو باز میکنه ، اما وقتی آپلود میکنی رو سایت عمل نمیکنه. حتی در بعضی برنامه ها هم مرورگر pop up میده که اصلا خوب نیست. برا حل این مشکل وهمچنین حل مشکل لینک دادن از این کد استفاده کنین ، یادتون باشه فایل فلشی که در کد می ذارین حتما لینک دار باشه ، یعنی تو خود برنامه وقتی کلیک میکنی عمل کنه . اگه فلش بدون لینک بزاری کار نمیکنه هر چند تو کد دوباره باید همون لینک کپی پست کنی.

کد:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

prince2mobile
06-01-2012, 13:17
منم این مشکلو داشتم ولی راه حلشو بعد از دو روز کار کردن با نرم افزار و امتحان همه را ها فهمیدم

شما وقتی میخوایید به بنر لینک بدید بهتره به این شکل لینک بدید تا وقتی روی اون کلیک میکنید صفحه باز شه.

و حتما دقت کنید هنگام کپی کردن کدها کد لینک دار نشه یعنی زیر کدها خط کشیده نشه

نحوه لینک دهی به بنر : Daily=[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] adrees

توجه کنید به جای your adrees آدر سایت مورد نظر خودتون رو بدید . مررورگر با دیدن کلمه daily متوجه میشه که یک لینک مستقله و در نتیجه pop up نمیکنه و کد اجرا میشه من کامل تست کردم و جواب گرفتم. اگه بازم کمکی خواستید به سایت من سری بزنید تا کمکتون کنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

saeed_azsh
13-06-2013, 16:54
من تو swfeasy کار میکنم همه چی درسته ولی وقتی رو فلش کلیک میکنم آدرس روی فلش بعد از آدرس وبلاگم قرار میگیره و بالطبع چنین سایتی موجود نیست. درواقع به آدرس متفاوتی میره. برای اطلاع بیشتر به تاپیک من برید. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

1w2w3w4w
15-06-2013, 23:02
سلام دوست من شما که میخواید برای بنرتون لینک بزارید
یه راهش اینه که از HidenButton استفاده کنید

یک button درست کنید وقتی دابل کیک کنید و وارد دکمه بشید 4 حالت داره روی وضعیت hit یه مربع به اندازه تمام کارتون بکشید 3حالت Up,Over,Down رو خالی بزار حالا برگرد و برای دکمت یه instanceName بده من UrlButton رو گذاشتم حالا کد زیر رو بنویس

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------------------------------------------------------------------------------------------
تاریخ شروع تاپیک رو ندیده بودم:n30:

m_karimi2044
22-06-2013, 14:20
سلام.
من یه فیل فلش درست کردم می خوام تو یه صفه newدیگه یک مستطیل بزارم که یه لینک باشه برای فایل فلشم؟؟؟؟کسی هست راهنماییم کنه؟؟؟؟؟؟//

m_karimi2044
22-06-2013, 14:39
instance name کجاست؟
کد رو کجا بنویسم؟

1w2w3w4w
22-06-2013, 14:44
سلام کار عجیب غریبی میخوای بکنی...!

صفحه new منظورت یه keyFrame جدیده یا یه فایل فلش جدید بعد قبلی رو لود کنی؟