مشاهده نسخه کامل
: ضعیف شدن سیگنال ----T پس از روشن شدن سینما خانگی
سلام
مدل دستگاه: 40C6260
مشکل اینکه در حالی که داره یه کانال دیجیتال رو پخش میکنه اگه سینما رو روشن کنم سیگنال بشدت ضعیف میشه و دائم قطع و وصل میشه و با خاموش کردن سینما بحالت قبل بر میگرده.
در کل یعنی در حالی که سینما روشن هست نمیشه کانال دیجیتال دید و بینشون سوئیچ کرد!
t_tanhayam
25-03-2011, 12:57
سلام
مدل دستگاه: 40C6260
مشکل اینکه در حالی که داره یه کانال دیجیتال رو پخش میکنه اگه سینما رو روشن کنم سیگنال بشدت ضعیف میشه و دائم قطع و وصل میشه و با خاموش کردن سینما بحالت قبل بر میگرده.
در کل یعنی در حالی که سینما روشن هست نمیشه کانال دیجیتال دید و بینشون سوئیچ کرد!
-شما كمي سينماي خونگي رو جاش رو تغيير بدين ويا اينكه برق رو مجزا از يك ورودي ديگه بگيرين
-شما كمي سينماي خونگي رو جاش رو تغيير بدين ويا اينكه برق رو مجزا از يك ورودي ديگه بگيرين
ممنون:20:
تقریباً با راهنمایی شما و سعی و خطا متوجه شدم:
ظاهراً بعلت ضعف گیرندگی آنتن آنالوگ در محل، با نزدیک شدن کابل HDMI به آنتن نویز روی آنتن میوفته و روی کیفیتش تاثیر میذاره.
الان کابل ها رو از هم فاصله دادم و بهتر شد.
t_tanhayam
25-03-2011, 19:27
ممنون:20:
تقریباً با راهنمایی شما و سعی و خطا متوجه شدم:
ظاهراً بعلت ضعف گیرندگی آنتن آنالوگ در محل، با نزدیک شدن کابل HDMI به آنتن نویز روی آنتن میوفته و روی کیفیتش تاثیر میذاره.
الان کابل ها رو از هم فاصله دادم و بهتر شد.
-توصيه ميكنم يك انتن بوستر دار تهيه كنيد تا با اينچنين مشكلاتي روبرو نشين
وضعیت آنتن تا حدی طبیعیه چون هنوز توی بالکن گذاشتمش و توی طبقه دوم هستو با کوچکترین تغییر وضعیت سیگنالش میره
اما میخوام ببرمش توی ارتفاع نصبش کنم چون دور تا دورمون آپارتمانه
در هر صورت ممنون
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.