مشاهده نسخه کامل
: *مقایسه AMD HD6990 و Nvidia GTX 590 *
سلام بر همه ی دوستان عزیز P30wolrd.
خب همون طور که اطلاع دارید AMD چندی پیش قویترین کارت خود به نام HD6990 را عرضه کرد. این کارت از 2GPU Cayman تشکیل شده و به نوعی جایگزین کارت 5970 بود.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Nvidia نیز جواب این کارت گرافیک را با Geforce GTX 590 که از 2GPU GF110 تشکیل شده داد.
--------------------------------------------------------------
خب مقایسه رو از مشخصات فنی شروع میکنیم:
پورت ها:
مصرف پاور- دما-صدا:
Tomshardware:
Average Power Consumption (Metro 2033, Three Runs)
Nvidia GeForce GTX 590 -437.18 W
Nvidia GeForce GTX 580 -337.47 W
Nvidia GeForce GTX 480 -338.34 W
AMD Radeon HD 6990 (880 MHz) -432.17 W
AMD Radeon HD 6990 (830 MHz) -396.21 W
AMD Radeon HD 5970 -323.43 W
AMD Radeon HD 6970 -287.26 W
Techspot:
Hardwarecanucks:
خوب دوستان به ادامه ی بررسی میپردازیم:
سیستم تست:
CPU:Intel Core i7-990X (Gulftown)
MB:Asus Rampage III Formula
Memory:Crucial 12 GB (3 x 4 GB) DDR3-1333
Hard Drive:Intel SSDSC2MH250A2 250 GB SATA 6Gb/s
Power Supply:Cooler Master UCP-1000 W
همون طور که میدونید سایت های مختلف از رزولیشن های مختلفی برای تست VGA ها استفاده میکنن... من فقط از رزولیشن 1920X1080 یا 1900X1200 در تست ها استفاده خواهم کرد...
چون فکر میکنم این رزولیشن پرمصرف ترین رزولیشن باشه و اکثر گیمر هایی که از این کارت گرافیک ها استفاده میکنن مانیتور Fullhd دارند.
در مترو GTX 590 برنده میدان است و مخصوصا در حالت AAA تقریبا 8 فریم از رقیب جلو میافتد.
در Lost Planet 2 پیروزی 590 دوباره تکرار میشود و مخصوصا در حالت بدون AA با اختلافی زیاد از رقیب جلو میزند.
Aliens vs Predator عنوانیست که 6990 فریم بیشتری از 590 ارائه میدهد.مخصوصا در حالت 4X AA اختلاف به حدود 10 فریم میرسد.
در Battlefield Bad Company 2 فریم ریت ها به هم نزدیک هست ولی GTX 590 کمی از رقیب قویتر ظاهر شده.
F1 عنوانیست که کارت های AMD به خوبی در آن قدرت خود را نشان میدهند. حتی 5970 از 590 قویتر است.
در Just Cause 2 پیروزی AMD دوباره تکرار میشود و 6990 با اختلاف خوبی برتر از GTX 590 ظاهر میشود.
به هر حال کارت های Nvidia پرفرمنس بهتری در World of Warcraft:Cataclysm دارند و با 8X AA 590 جایگاه اول را داراست.
و اما قدرت Nvidia در عنوان هایی با استفاده از Tessellation قوی رو میشود و این عنوان نشانگر این است... GTX 590 با اختلاف 40 FPS ار رقیب جلو تر است و در این عنوان ها کاری از دست AMD بر نمی آید.
مشخصات سخت افزاری سیستم تست:
Core i7 980X 3.3GHz
Gigabyte EX58-UD5
6GB OCZ DDR3-1333
Western Digital Raptor 150GB
Radeon HD 6970
Radeon HD 6990
GeForce GTX 570
GeForce GTX 580
Asus GeForce GTX 590
EVGA GeForce GTX 590
مشخصات نرم افزاری سیستم تست:
Windows 7 Ultimate x64
DirectX Nov. 2010 Redist
ATI Catalyst v11.1a/11.4b
NVIDIA GeForce Drivers 267.71
Core i7 965 Extreme @ 3750 MHz
GeForce GTX 590 Point of View (SLI)
6144 MB (3x 2048 MB) DDR3 Corsair @ 1500 MHz
Power Supply Unit
1200 Watt
Monitor
Dell 3007WFP - up to 2560x1600
Dirt 2
Bad company 2
Metro 2033 - The Last Refuge
Full load power use
Full load noise level dba
TREASURES
25-03-2011, 16:31
سلام خدمت دوستان و آقا عرفان وتشکر بابت مطلب خوبش
ولی خوشم میاد 6990 پوز 590 رو زد:46:
kourosh4
25-03-2011, 17:09
سلام... عیدتون هم مبارک....
اینم چندتا بنچ از 590 و 6990 .....(چون بنجها زیاد بود نزاشتم و میتونید از اینجا ببینیدشون)
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تستها 75 تا هست که 6990 توی 37 تا از تستها بهتر عمل کرده و تقریبا میشه گفت کاراییه دو کارت مثل همه ....
اما با توجه به اینکه قیمت هر دو یکیه(699 دلار) و 590 از فیزیک و بهتر بودن تسلین برخورداره به نظر من انتخاب بهتریه ....
مصرف 590 بیشتره (یکم) ولی دمای بهتری داره (4 درجه خنکتر) و اندازش هم کوچیکتره .....!
به نظر من amd اینجا کم اورد و باید یه فکری بکنه !!!:13:
Corei7_980X
25-03-2011, 17:46
اما با توجه به اینکه قیمت هر دو یکیه(699 دلار) و 590 از فیزیک و بهتر بودن تسلین برخورداره به نظر من انتخاب بهتریه ....
مصرف 590 بیشتره (یکم) ولی دمای بهتری داره (4 درجه خنکتر) و اندازش هم کوچیکتره .....!
دقیقا ... به نظر من 590 پوز 6990 رو زد ...
---------- Post added at 07:46 PM ---------- Previous post was at 07:44 PM ----------
چون 6990 می شه گفت برتریش زیاد نیست اما شما هاوک رو با کودا و فیزیکس + تری دی ویژن دارید مقایسه می کنید که تو نرم افزار های 3d 590 کارایی داره اما 6990 نه !
alborz_k
25-03-2011, 22:14
برادر من نمیدونم چرا میگی مصرفش کمتر هست انگار چارت هارو ندیدی !
و اینکه قبول دارم کارت 590 به تنهایی درصدی بهتر از 6990 معمولی هست ! اما قیمت رو که در نظر بگیری خیر ! ارزش خرید 6990 بیشتر میشه و در حالت 2 کارت هم که با بنچ مارک هایی که دیدین کاملا معلومه کدوم کارت بهتر عمل میکنه
نمیدونم شما چرا وقتی از چیزی خوشتون نمیاد عمدا نمیرین نگاش کنین ! من حداکثر توان بورد دو کارت رو مد نظر قرار داده بودم ظاهرأ در عمل مصرف 590 بیشتره.. ولی در هر صورت 5 وات اختلاف چیزی نیست که بخواد چیزی رو ثابت کنه...
در مورد اون بخش قرمز، متوجه نشدم که دقیقأ از چی خوشم نمی اد؟! اگه منظورتون 6990 هست ، پیشنهاد می کنم این چارت رو که نویز تولیدی توسط کارت ها رو نشون می ده ، ببینید:
57 دسی بل نویز!!! کی از همچین کارتی خوشش می اد؟!:31:
یادمه اون زمانی که 480 gtx اومده بود ،همین انتقاد رو نسبت بهش داشتم و متهم شده بودم که از اون کارت خوشم نمی اومده و خیلی جانب ATI رو می گیرم.. جالبه حالا بر عکس شده!:31:
در کل عرضم اینه اگه بخوایم دو کارت رو بدون توجه به قیمتشون بررسی کنیم ، gtx590 به دلیل دما و نویز پایین تر ، پشتیبانی از تکنولوژِی cuda, physx و عملکرد tessel... بهتر و همچنین کارایی بالاتر در اکثر بازی ها ( هر چند تفاوت خیلی زیاد نیست) انتخاب بهتری می دونم .
در مورد مقایسه ی کراس فایر و sli هم عرض کنم که تجربه ثایت کرده که در خیلی از موارد ،کارایی کارت های جدید انویدیا ، با عرضه ی forceware جدید افزایش پیدا می کنه ، پس بهتره زود قضاوت نکنیم .
من یه فیلم از انفجار (البته اگه بشه اسمشو انفجار گذاشت:31:)این کارت دیدم.میگن چند تا از این کارتها منفجر شده...البته اخر فیلم نوشته بود از یه درایور خاص نباید برای این گرافیک استفاده کرد.البته این چیزی از ارزش این کارت پر قدرت کم نمیکنه.
alborz_k
26-03-2011, 02:54
من یه فیلم از انفجار (البته اگه بشه اسمشو انفجار گذاشت:31:)این کارت دیدم.میگن چند تا از این کارتها منفجر شده...البته اخر فیلم نوشته بود از یه درایور خاص نباید برای این گرافیک استفاده کرد.البته این چیزی از ارزش این کارت پر قدرت کم نمیکنه.
یاد پژو 405 های خودمون افتادم!! :دی
حساب کن 700-800 تومان پول یک کارت بدی ، با کلی ذوق و شوق مشغول بازی کرایسس 2 باشی ، یهوو بوووووممممممممم :دی کارت بپره که هیچی ، مادربردت رو هم نابود کنه :دی
راستی ، گارانتی این کارت ، شامل انفجار هم می شه؟!:دی
قضیه اینه که GTX 590 با درایور 267.52 این مشکل رو پیدا میکنه و فکر میکنم بیشتر از حد تحملش برق مصرف میکنه که این طوری میشه... مخصوصا در هنگام آورکلاک و استرس های سنگین.
راه حلش هم استفاده از درایور (v267.85) هست.
توضیحات بیشتر:
دوستان عزیز پست 2 Edit شد و بررسی Tomshardware در پرفرمنس اضافه شد.
موفق باشید.
من حداکثر توان بورد دو کارت رو مد نظر قرار داده بودم ظاهرأ در عمل مصرف 590 بیشتره.. ولی در هر صورت 5 وات اختلاف چیزی نیست که بخواد چیزی رو ثابت کنه...
در مورد اون بخش قرمز، متوجه نشدم که دقیقأ از چی خوشم نمی اد؟! اگه منظورتون 6990 هست ، پیشنهاد می کنم این چارت رو که نویز تولیدی توسط کارت ها رو نشون می ده ، ببینید:
57 دسی بل نویز!!! کی از همچین کارتی خوشش می اد؟!:31:
یادمه اون زمانی که 480 gtx اومده بود ،همین انتقاد رو نسبت بهش داشتم و متهم شده بودم که از اون کارت خوشم نمی اومده و خیلی جانب ATI رو می گیرم.. جالبه حالا بر عکس شده!:31:
در کل عرضم اینه اگه بخوایم دو کارت رو بدون توجه به قیمتشون بررسی کنیم ، gtx590 به دلیل دما و نویز پایین تر ، پشتیبانی از تکنولوژِی cuda, physx و عملکرد tessel... بهتر و همچنین کارایی بالاتر در اکثر بازی ها ( هر چند تفاوت خیلی زیاد نیست) انتخاب بهتری می دونم .
در مورد مقایسه ی کراس فایر و sli هم عرض کنم که تجربه ثایت کرده که در خیلی از موارد ،کارایی کارت های جدید انویدیا ، با عرضه ی forceware جدید افزایش پیدا می کنه ، پس بهتره زود قضاوت نکنیم .
برادر این تست نویز زیادی اعداد رو زیاد کردن !! اون بنچ مارک های نویز رو که من گذاشتم یه نگا بنداز . اگه صداش 63dba باشه که اصلا به بازار نمیاد ! 100 رحمت به موتور گازی فکر نکنم 90 dba هم بشه
خب یه نتیجه گیری تا این جا داشته باشیم...
این وضعیت این کارتها نسبت به هم در تست های Hardwarecanucks هست:
همون طور که مشاهده میکنید در Average FPS در میانگین پیشرفت 6990 یک درصد از 590 قویتره.
ولی در رزولیشن 1920X1080 و با 4X AA که من این رو بیشتر از همه قبول دارم GTX 590 به مقدار 3 درصد از 6990 قویتر بوده.
یعنی اختلاف زیاد نیست ولی به نفع Nvidia بوده.
حالا ببینیم در Minimum FPS چی کار کردن:
در میانگین پیشرفت انویدیا 4 درصد و در 1920X1080 +4X AA به مقدار 15 درصد قویتر بوده!!!:8::21:
یعنی یک برتری کامل نسبت به 6990!
----------------------------------------------------------
از دوستان و کاربران عزیز هم تقاضا دارم در بحث شرکت کنن و نظر خودشون رو بیان کنن!:10:
موفق باشید.
15 درصد ! شد جریان تست های رامین که 5970 میومد 2 فریم میداد !
اگه منفجر شدن برتری کامل محسوب میشه که من میگم 590 بهترینه !! :D
ولی اگه منفجر نشه کارت خوبیه
به قول آقا عرفان برتری کامل نسبت به 6990 که هیچ ! برتری 15 درصدی دارن آقای 590 ! و منفجر شدن رو در نظر بگیریم که به 50 درصد میرسه . دیگه واسه 4 شنبه سوری ترقه نخرین . 590 رو اورکلاک کنین تا یکم آتیش بازی ببینین :D
15 درصد ! شد جریان تست های رامین که 5970 میومد 2 فریم میداد !
به نظر شما تمام این سایت ها خالی میبندن و فقط Guru3d درست میگه؟!
5970 هم کاملا درسته ایراد هایی داره که در برخی تست ها بد فریم میده... مخصوصا در MIN FPS که در خیلی جاها افتضاح عمل کرده.:2:
اگه منفجر شدن برتری کامل محسوب میشه که من میگم 590 بهترینه !! :D
در مورد منفجر شدن که مثل این که ایراد از درایور ها و کارت هایی که برای سایت ها فرستاده شده بوده... دیگه این طور نیست که 700 دلار پول کارت بدی و الکی بترکه!:31:
---------- Post added at 01:37 AM ---------- Previous post was at 01:33 AM ----------
به قول آقا عرفان برتری کامل نسبت به 6990 که هیچ ! برتری 15 درصدی دارن آقای 590 ! و منفجر شدن رو در نظر بگیریم که به 50 درصد میرسه . دیگه واسه 4 شنبه سوری ترقه نخرین . 590 رو اورکلاک کنین تا یکم آتیش بازی ببینین :D
دوباره تست مترو ؟!
من نتیجه گیری نهایی Hardwarecanucks رو گذاشتم شما قبول نداری اون موقع به یه تست مترو از guru3d اکتفا میکنی؟! واقعا عجیبه...
نتیجه گیری سایت Xbitlabs:
البته توجه داشته باشید که GTX 590 با 6990 آورکلاک شده مقایسه شده!!!
The first pair of summary diagrams concerns with the main topic of this review. They help compare the AMD Radeon HD 6990 with the new dual-processor Nvidia GeForce GTX 590 card. Since AMD’s flagship came out earlier than Nvidia’s, the performance of the Radeon HD 6990 at a GPU clock rate of 880 MHz is the baseline. The performance of the GeForce GTX 590 is shown relative to it.
با این وجود 590 کمی بهتر عمل کرده:27:
amirchifekkardi
02-04-2011, 00:03
مه که نفهمیدیم چی شد شما چی پیشناهاد میکنید بخرم؟؟؟؟؟
alborz_k
02-04-2011, 01:00
برایند حرف ها این شد که gtx590 ، کارت بهتری هست ، ولی اگه اختلاف قیمت زیاد بود و زیاد به سر و صدای کارت حساس نیستین 6990 گزینه ی عالی و قدرمندیه(البته سر و صداش خیلی هم باند نیست ، فقط ممکنه مثل منتقدر نامزهاردور ، یاد جنگنده ی f/a-18 hornet بیفتین.)
سوال اصلی این هست که همچین کارتی رو می خواین چه کار؟!پیشرفته ترین بازی امروزی کرایسس 2 هست که با یک 6870 هم می شه در بالترین سطح بازیش کرد و فعلأ ها هم بازی سنگین تری نمی اد..(شاید اگه دو هفته پیش می خواستین همچین کارتی بگیرین ، کسی این حرف رو نمی زد...)
در حال حاضر که فکر نمیکنم این کارت ها رو بتونید پیدا کنید...
amirchifekkardi
02-04-2011, 16:47
راستش من برنامه ریزیم واسه تابستون هست و احتمالا ATI میگرم چون مادر بوردم فقط crossfire ساپورت میکنه
قیمت داره کسی؟ 6970 چنده؟ 6870 ؟ 6990؟
راستش من برنامه ریزیم واسه تابستون هست و احتمالا ATI میگرم چون مادر بوردم فقط crossfire ساپورت میکنه
قیمت داره کسی؟ 6970 چنده؟ 6870 ؟ 6990؟
شما بهتره کانفیگ کامل سیستمتون رو بگید تا بهتر بشه گفت... البته این تاپیک جای مناسبی برای این کار نیست و لطفا در انجمن خودش تاپیک جدید ایجاد کنید.
amirchifekkardi
02-04-2011, 19:45
حالا بگذارید همینجا بگم
cpu i5 760
motherboard giga p55-usb3
ram 4
graphic الان 9800
اگه مادربردتون اینه:
CF نیز نمیتونید انجام بدید چون PCI E دومی در 4X کار میکنه!
در ضمن گفتم کانفیگ کلی سیستم! یعنی پاور و مانیتور و ... رو هم بگید!
شما بودجتون رو مشخص کنید تا بشه گفت!
amirchifekkardi
02-04-2011, 21:11
اگه مادربردتون اینه:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدCF نیز نمیتونید انجام بدید چون PCI E دومی در 4X کار میکنه!
در ضمن گفتم کانفیگ کلی سیستم! یعنی پاور و مانیتور و ... رو هم بگید!
شما بودجتون رو مشخص کنید تا بشه گفت!
من لینک شما رو چک کردم مادر بوردم همونه ولی خودش توی همون لینک گفته 16x ساپورت!!!!
پاور و مانیتور باید بخرم واسه همین نگفتم
واسه گرافیک هم 500 تومن نهایتا
مانیتور میخوام LED بخرم
من لینک شما رو چک کردم مادر بوردم همونه ولی خودش توی همون لینک گفته 16x ساپورت!!!!
گفته یک اسلات PCI E 16X Running at 16X , و اسلات بعدی یک PCI E 16X Running at 4X! غیر از اینه؟! یعنی یک PCI E در 16 و یکی در 4X!
واسه گرافیک هم 500 تومن نهایتا
تا 500 تومان GTX 570 میتونید تهیه کنید!
6970 هم همین طور!
6950 هم میتونید تهیه کنید و آنلاکش کنید...
amirchifekkardi
02-04-2011, 22:29
ممنون این گرافیکی که بگیرم تا مدتی طولانی میتونه ساپورت کنه بازی هارو
پس من نمی تونم مثلا 6970 رو crossfire کنم؟؟؟؟؟
ممنون این گرافیکی که بگیرم تا مدتی طولانی میتونه ساپورت کنه بازی هارو
خود من الآن GTX 570 دارم و واقعا عالیه. بازی های خیلی سنگین مانند Crysis 1 و Just Cause2 , Metro 2033 رو نمیشه در بالاترین تنظیمات اجرا کرد.(در رزولیشن 1920X1080) ولی با تنظیمات نسبتا خوب میشه.
گیم های سبکتر هم اکثرا میشه در بالاترین تنظیمات و با AA مناسب اجرا کرد.
پس من نمی تونم مثلا 6970 رو crossfire کنم؟؟؟؟؟
خیر!
Arthas_02
05-04-2011, 21:03
سلام
به نظر من GTX 590 بهتر از 6990 کار کرده مخصوصا در tessellation که واقعا نسبت به amd بهتر بوده اما مگه چند تا game هستن که از tessellation استفاده میکنند و فکر کنم که در حال حاضر Tessellation خیلی به کار نمیاد و در نتیجه هر دو در یک سطح هستند و تقریبا مساوی هستند .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.