ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : علت ارور 651

mafiasos
25-03-2011, 01:11
سلام
من یه مدتی هست که موقعی که می خوام به اینترنت وصل بشم با ارور 651 مواجه میشم . بعضی وقت ها 3 تا 4 ساعت میمونه و درست میشه ، بعضی وقتا هم 1 روز این ارور طول میکشه .
به نظر شما علتش چیه ؟ ممنون میشم کسی جواب بده .
من اشتراک وایرلس دارم و از مودم Nano Station 5 استفاده میکنم .

pirlo62
20-06-2011, 17:16
من هم همین مشکل را دارم.لطفا کمک کنید.

Amir Varasteh
20-06-2011, 18:03
سلام.

اولا مودم رو یه روشن خاموش بکنین.

بعدشم به پشتیبانی زنگ بزنین چون به احتمال زیاد ایراد از شبکه ISP هست که بیش از حد شلوغه.

hossein_xxxx
20-06-2011, 18:06
من هم قبلا با این مشکل روبرو بودم
راه حل شما اینجاست دوست عزیز

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

pirlo62
20-06-2011, 21:18
اخه در شاخه درایور نمیشه فایلی را جابجا یا تغییر نام داد.لطفا بگویید چگونه میشه فایل rasssppoe را جاگزین کرد.ویندوز هم عوض کردم بعد از چند روز دوباره با این خطاا مواجه شدم.احتمال مشکل سخت افزاری هست؟چون دیروز ویندوز عوض کردم.ولی باز با این مشکل مواجه شدم.ممکن اشکال از طرف isp باشد؟

mojtabaiyan
22-06-2011, 12:01
سلام دوست عزیز من هم همین مشکل را دارم آنتن را دوباره کانفینگ کردم اما جواب نداده شرکت هم میگه یوزرهای سمت شما دارن کار میکنند اونم پیگیری کردم دیدم بله درسته اما من تا یک ماه کارکردم مشکلی نداشتم همین که شارژم تمام شد دوباره شارژکردم دچار این ارور شدم

Amir Varasteh
22-06-2011, 12:39
ببینن منم این مشکل رو قبلا داشتم.

این مشکل به خاطر اینه که کابرانی که با شما از یک اینترنت استفاده میکنن همه آنلاین هستن و شبکه دچار کمبود پهنای باند شده.

برای همین تو ساعتهایی که معمولا همه آنلاین میشن این مشکل برای شما پیش میاد و شبکه فول هست و شما رو راه نمیده.

من پیشنهاد میدم ISP تونو عوض کنید و از یه جای معتبر اینترنت بگیرین.

mojtabaiyan
23-06-2011, 06:46
ببینن منم این مشکل رو قبلا داشتم.

این مشکل به خاطر اینه که کابرانی که با شما از یک اینترنت استفاده میکنن همه آنلاین هستن و شبکه دچار کمبود پهنای باند شده.

برای همین تو ساعتهایی که معمولا همه آنلاین میشن این مشکل برای شما پیش میاد و شبکه فول هست و شما رو راه نمیده.

من پیشنهاد میدم ISP تونو عوض کنید و از یه جای معتبر اینترنت بگیرین.

نه دوست عزیز مشکل پهنای باند نیست چون نظارت دارم روی پهنای باند موضوع اینکه هیچ ساعتی از شبانه روز وصل نمیشه چون اینجوری که شما میفرمایید بازم باید کانکت بشه اما چنین نمی شه

ali320m
20-07-2011, 18:48
سلام
من این مشکلرو هنگام اتصال "وییی پیی انن"دارم واقعا کلافم کرده هرکاری بگید کردم اما درست نشده هم با کانکشن هم بی کانکشن هم بی فایروال هم.....:19: