ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پخش آهنگ تو یاهو و کم شدن حجم جالبه؟

meysamhaji
24-03-2011, 14:46
سلام دوستان تو یاهو آهنگ آنلانی از طریق استریو میکس میزاری از حجم اینترنت کم می کنه من 2 گیگ و خورده ای داشتم چیزی هم که دانلود نکردم اومدم بیرون و رفتم ببینم چقدر باقی مونده حجم دارم 1 گیگو 960 مگابایت مونده بود آیا کم می کنه از رو حجم برید امتحان کنید متوجه میشید؟

آهنگ هم زیاد برای پخش گذاشتم

alil1369
24-03-2011, 15:13
دوست عزیز درسته
پهنای باند مصرفی شامل تمام چیزهایی میشه که از اینترنت بارگذاری میکنید و فقط شامل دانلود نمیشه !
همین رفتن به سایت های مختلف ، عکس دیدن و اهنگ گوش کردن هم اول باید منابعشون از اینترنت دریافت شه و خودش مصرف و استفاده از پهنای باند داره !
سایت دیدن و عکس و ........ چون حجم کمی از پهنای باند مصرف میکنن شما از مصرف شدن مقدار پهنای باند مطلع نمیشید ولی اهنگ گوش کردن ( رادیو انلاین ) چون از کل پهنای باند استفاده میکنه و تمام مدت دریافت داره حجم بالاتری مصرف میکنه
یه جورایی میشه گفت که دانلود غیر مستقیم حساب میشه
ولی در کل هر کاری که با اینترنت میکنید از پهنای باند کم میکنه ،وب گردی چون حجم کمی ( کیلوبایتی ) مصرف میکنه احساس نمیشه

توصیه میشه برای حل این مشکل سرویس های نامحدود بگیرید تا خیالتون راحت باشه

meysamhaji
25-03-2011, 20:37
دوست عزیز خودم می دونم به اون میگن حجم ترافیکی من منظورم یاهو مسنجره در مورد وب می دونم

saegheh67
25-03-2011, 20:44
دوست عزیز خودم می دونم به اون میگن حجم ترافیکی من منظورم یاهو مسنجره در مورد وب می دونم
nدوست من فرقی نمیکنه هر نرم افزاری از اینترنت استفاده کنه از حجمتون کم میشه

officer
25-03-2011, 20:44
چه فرقی داره ، به هر حال که شما رد و بدل اطلاعات دارین ، حالا چه یاهو چه وب . از حجم کم میشه دیگه :)

meysamhaji
27-03-2011, 23:12
نه موزیک آنلاین صفحه رو عکس رو درست ولی موزیک آنلاین یاهو مسنجر نباید این طور باشه که هست

مهندس الهه
31-03-2011, 03:17
نه موزیک آنلاین صفحه رو عکس رو درست ولی موزیک آنلاین یاهو مسنجر نباید این طور باشه که هست
چرا نباید باشه ؟
مگه یاهو از هارد سیستم خودتون آهنگ پخش میکنه ؟
بالاخره یاهو هم از یه سرور روی نت پخش میکنه دیگه
که میشه همون بارگذاری از نت

meysamhaji
31-03-2011, 14:35
منم موزیک نزارم کسی که می زاره سرور برای پخش صدا تو کامپیوتر من بازم از حجم کم می کنه

joe_satriani
31-03-2011, 14:53
با سلام
پس دوست عزيزم شما درست مشكلتون شرح نكرديد
مجدد كاملتر بگيد

موفق باشيد.

meysamhaji
31-03-2011, 22:18
خیلی واضح بود مشکل نبود سوال بود که معلوم شد با هدفون چه صدات بره چه صدای مقابل بیاد چه از استریو میکس آهنگ بزاری از حجم کم می کنه

joe_satriani
01-04-2011, 10:56
خیلی واضح بود مشکل نبود سوال بود که معلوم شد با هدفون چه صدات بره چه صدای مقابل بیاد چه از استریو میکس آهنگ بزاری از حجم کم می کنه

با سلام
بله همينطوره
مثه اينكه شما با موبايلت شماره يكي رو بگيري و صحبت نكنيد و وصل باشه هست :31:

موفق باشيد.