ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : فرق green & black هارد WD

madopak
24-03-2011, 14:07
سری بلک وگرین هاردهای وسترن چه تفاوتهایی دارن.مثلا یه هارد 1 ترا بایتی با مشخصات یکسان حدود 30 تومن با هم اختلاف قیمت دارن.

alborz_k
24-03-2011, 14:13
سری بلک وگرین هاردهای وسترن چه تفاوتهایی دارن.مثلا یه هارد 1 ترا بایتی با مشخصات یکسان حدود 30 تومن با هم اختلاف قیمت دارن.
سلام.
هارد سری گرین از وسترن ، نوع کم مصرف و کم صدا تر هستن . این هارد ها در زمان بیکاری ، دور چرحششون کم می شه که باعث کاهش صدا و مصرف میشه و بالبطبع طوب عمر هارد رو بیشتر می کنه . به خاطر این خصوصیات ، برای استفاده ی خانگی و همچنین آرشیو فیلم و موسیقی بهترین گزینه هستند .
هارد های سری بلک ، نوع پر سرعت هستند که همواره در بالاترین دور در حال کارند و سرعت بیشتر و زمان دسترسی کمتری نسبت به سری گرین دارند ( حتی می شه سرعتشون رو با samsung spinpoint f3 103sj مقایسه کرد) . ولی نویز و مصرف بالاتری هم دارند . برای کار های حرفه ای و همچنین بازی مناسب هستند .

safoora_ps
05-04-2014, 16:10
سلام خسته نباشید .من یه سوال دارم میخواستم یه هارد بخرم. دوستای من به من پیشنهاد کرد یه هارد اینترنال 500 . یه اکسترنال 1 ترا بگیرم.
کارم باسیستم طوری هست که با نرم افزار های زیادی کار میکنم. میخوام بدونم اینطوری به صرفه هست یا نه؟
هارد اکسترنال برای ارشیو کردن و هارد اینترنال هم برای اجرای برنامه ها و فایل ای که با اونها سرو کار دارم.:n13:
البته میخواستم لپ تاپ بگیرم اما فعلا این راهو به من پیشنهاد دادن... چون برای لپ تا پول کم دارم به نظر شما این کار درسته که انجام بدم؟؟؟:n13::n18::n18:

ata.royalfalcon
05-04-2014, 18:10
سلام خسته نباشید .من یه سوال دارم میخواستم یه هارد بخرم. دوستای من به من پیشنهاد کرد یه هارد اینترنال 500 . یه اکسترنال 1 ترا بگیرم.
کارم باسیستم طوری هست که با نرم افزار های زیادی کار میکنم. میخوام بدونم اینطوری به صرفه هست یا نه؟
هارد اکسترنال برای ارشیو کردن و هارد اینترنال هم برای اجرای برنامه ها و فایل ای که با اونها سرو کار دارم.:n13:
البته میخواستم لپ تاپ بگیرم اما فعلا این راهو به من پیشنهاد دادن... چون برای لپ تا پول کم دارم به نظر شما این کار درسته که انجام بدم؟؟؟:n13::n18::n18:

سلام .

اگر از آرشیوها زیاد استفاده میکنید و میخواهید همیشه در دسترس باشند و اگر اصلاً جابجایی ندارید پس نیازی به هارد اکسترنال ندارید ؛ توصیه میکنم هارد اینترنال بخرید که در مقایسه با هاردهای اکسترنال معمولاً امنیت بیشتری دارند . در غیر اینصورت اگر به ندرت از آرشیوها استفاده میکنید و یا برای جابجایی دیتا هارد دیسک میخواهید میتونید هارد اکسترنال بخرید .