مشاهده نسخه کامل
: Win32/TrojanDownloader.VB.OXW
excessive
24-03-2011, 10:13
سلام به دوستان حراست و امنیت:31:
من چطور از شر Win32/TrojanDownloader.VB.OXW trojan خلاص شم.
آنتی ویروسم نود32 هست و به روزه ولی نمیتونه Clean کنه!!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
excessive
26-03-2011, 00:17
کسی نیست به ما راهنمایی کنه؟؟؟
AlexanderMahone
26-03-2011, 11:50
سلام به دوستان حراست و امنیت:31:
من چطور از شر Win32/TrojanDownloader.VB.OXW trojan خلاص شم.
آنتی ویروسم نود32 هست و به روزه ولی نمیتونه Clean کنه!!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز شما با اخرین ورژن کاسپرسکی-پاندا-اسپایوردکتر-نورتون -مالویربایت میتونی اینو از بین ببری البته بعد از نصب یکی از محصولاتی که گفتم بعد از ورود به Safemode یه فول اسکن انجام بدید تا مشکل حل بشه:11:
حتی میتونید با این اسکنر به صورت انلاین سیستم رو اسکن کنید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
david.kianfar
30-03-2011, 19:07
دوستان عزيز
سلام
من تازه وارد هستم و دقيقا به خاطر همين ويروس بود كه در جستجوي گوگل اين فوروم را پيدا كردم. ولي متاسفانه باز هم نتوانستم ويروس را پاك كنم
من مالويربايت را دانلود و اپديت كردم و در سيف مود فول اسكن كردم 7 8 تايي تهديد پيدا كرد و با موفقيت قرنطينه كرد ولي باز اين ويروس پاك نشد. چطور مي شود مستر بوت ركورد را پاك كرد چون در سيف مود فايل علي در شاخه ويندوز را توانستم پاك كنم و در دفعه اول كه ريستارت شد هم نبود ولي از مستر بوت ركورد دوباره برگشت
تقريبا تمامي سيستم هاي بر مبناي اس كيو ال سرور را هم از كار انداخت و حتي جلوي نصب انها را هم گرفته. اگر راهنمايي كنيد ممنون مي شوم
AlexanderMahone
02-04-2011, 14:09
دوستان عزيز
سلام
من تازه وارد هستم و دقيقا به خاطر همين ويروس بود كه در جستجوي گوگل اين فوروم را پيدا كردم. ولي متاسفانه باز هم نتوانستم ويروس را پاك كنم
من مالويربايت را دانلود و اپديت كردم و در سيف مود فول اسكن كردم 7 8 تايي تهديد پيدا كرد و با موفقيت قرنطينه كرد ولي باز اين ويروس پاك نشد. چطور مي شود مستر بوت ركورد را پاك كرد چون در سيف مود فايل علي در شاخه ويندوز را توانستم پاك كنم و در دفعه اول كه ريستارت شد هم نبود ولي از مستر بوت ركورد دوباره برگشت
تقريبا تمامي سيستم هاي بر مبناي اس كيو ال سرور را هم از كار انداخت و حتي جلوي نصب انها را هم گرفته. اگر راهنمايي كنيد ممنون مي شوم
از اویرا استفاده کن تا بوت سکتور رو پاک کنه اگر مشکل حل نشد ویندوز رو دوباره نصب کن:11:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.