مشاهده نسخه کامل
: یک ویروس جدید چرت ... راهنمایی لطفا"
سلام به همه
این سیستم ما یه ویروسی گرفته که کل درایوهای سی دی و دی وی دی از my computer حذف شده
ریستور کردم نشد
چجوری برشون گردونم ؟
وقتی اسم قبلی درایو سی دی رو میدم مثلا تو آدرس بار میزنم h: درایوی تشخیص نمیده میگه همچین درایوی نیست ...
ویندوز رو نمیتونم عوض کنم چه کنم ؟
شاید به اصطلاح disebale شده از قسمت dvise maneger اونجارو چک کنید
تنظیمات مادربورد رو به صورت پیش فرض در بیار ! شاید درست شد
saeed774
24-03-2011, 13:31
روي My Computer راست کليک و روي Manage کليک کن. بعد در سمت چپ روي Disk Managment کليک کن. اگه تمام درايوا در سمت راست قابل رويت بودن برنامه زير رو دانلود کن :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد از نصب و ورود به برنامه ، روي بخش کنترل و تنظيمات سيستم کليک کن ، در صفحه باز شدن در پنل سمت چپ روي آخرين گزينه يعني Disk & Drivers کليک کن و در سمت راست به تب امنيت برو ، حالا ببين که تيک درايوا اگه زده شده تيکشو رو بردار و در پايين انجام کارا رو بزن. اگه تيک نخورده بودن خودت يکبار همه درايوا رو مخفي کن و يکبار Logoff کن و دوباره همه رو آشکار کن
تو قسمت disk manager خبری از درایو سی دی نیست
توی device manager هم نشون میده درایورش نصب نیست در حالی که اصلا درایور نیاز نداشته هیچ وقت
یه بلایی سر درایور آورده که وقتی میزنی update driver نمیتونه درایوری براش نصب کنه
فقط مطمئنم ایراد سخت افزاری ایجاد نکرده نمیدونم چه بلایی سر ورایورش آورده ؟ جالبه که درایو مجازی clone رو هم همونجوری کرده !!!
سلام به همه
این سیستم ما یه ویروسی گرفته که کل درایوهای سی دی و دی وی دی از my computer حذف شده
ریستور کردم نشد
چجوری برشون گردونم ؟
وقتی اسم قبلی درایو سی دی رو میدم مثلا تو آدرس بار میزنم h: درایوی تشخیص نمیده میگه همچین درایوی نیست ...
ویندوز رو نمیتونم عوض کنم چه کنم ؟
آقا یکی نیست جواب بده ؟؟؟
AlexanderMahone
06-04-2011, 19:39
آقا یکی نیست جواب بده ؟؟؟
من تو سرچی که تو اینترنت کردم اکثرا که این مشکل رو داشتن ویندوز رو عوض کردن حالا شاید من چیزی پیدا نکردم
ولی ویندوز رو تعویض کن و یه اینترنت سیکیوریتی قدرتمند نصب کن و اپدیت نگهش دار اگر راه جدیدی پیدا شد بهتون خبر میدم:11:
Mohammad King
06-04-2011, 19:40
تاپیک های مشابه:
مطالعه کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.