ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با سرعت نسبتاً پایین هارد سیگیت گرین !

Namdarian
23-03-2011, 21:14
با سلام . چند روز قبل سیستمی برای یکی از دوستان اسمبل کردم حالا متوجه شدم هاردی که برایش گرفتم از نوع سیگیت گرین بوده :2:
موقع خرید هارد فکرش را هم نمیکردم سیگیت پا جای پای وسترن گذاشته باشد ! :13:
موقع خرید هر چه نگاه کردم دیدم 7200.12 را ننوشته با خودم گفتم حتماً چیز جدید و بهتری است ! :41:
توی گوگل seagate st1000dl002 را جستجو زدم متوجه شدم از سری گرین است و 5900 دور .
1TB Seagate ST1000DL002 Barracuda Green 5900.3, SATA 6Gb/s, 5900rpm, 32MB Cache

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حس میکنم در ویندوز xp کمی همان اول کند میزند .
از ترفند Irq14=4096 در فایل System.ini استفاده کردم متوجه شدم وضعیت فرقی نکرد ! :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حالا 2 سوال برایم پیش امده

ایا عدد 4096 را نمیتوان بیشتر داد تا سرعت نیز بیشتر شود ؟
با این مصیبت چه کنم ؟

Rainbow
23-03-2011, 23:14
اینطور که من تو توضیحات وب سایتش متوجه شدم ، خود سیگیت توصیه کرده که از سیستم عامل 7 استفاده بشه که داری کارآیی بالاتری نسبت به XP هست تا بطور اتوماتیک مشکل align شدن هارد دیسک حل بشه .از قرار معلوم این سری هاردها برای7 windows و سیستم عامل MAC OS بهینه سازی شده .
بد نیست 7 نصب کنی و بعد نتیجه رو با xp مقایسه کنی

mf.designing
23-03-2011, 23:20
دوست عزیز این خاصیت هاردهای سبز هست ! چون این هاردها برای آرشیو هستن و سرعت خیلی پایین تری دارن !

Namdarian
23-03-2011, 23:39
اینطور که من تو توضیحات وب سایتش متوجه شدم ، خود سیگیت توصیه کرده که از سیستم عامل 7 استفاده بشه که داری کارآیی بالاتری نسبت به XP هست تا بطور اتوماتیک مشکل align شدن هارد دیسک حل بشه .از قرار معلوم این سری هاردها برای7 windows و سیستم عامل MAC OS بهینه سازی شده .
بد نیست 7 نصب کنی و بعد نتیجه رو با xp مقایسه کنی
با سلام . ویندوز هفت نیز نصب کرده ام . نصبش طولانیتر از سیستمهای دیگر بود و از همان زمان مرا بخودش مشکوک کرد . داخل خود ویندوز هفت هم انچنان که انتظار است سرعتی ندارد .

دوست عزیز این خاصیت هاردهای سبز هست ! چون این هاردها برای آرشیو هستن و سرعت خیلی پایین تری دارن !
صد رحمت به وسترن که مثل ادم روی هاردهایش مینویسد Green
سیگیت در اقدامی غیر انسانی ! هیچ مطلبی دال بر گرین بودن روی هارد ننوشته بود وگرنه چرا اینجانب زمان خرید انرا از داخل پاکتش دراوردم و چند دقیه بدقت جزئیاتش را بررسی کردم باید فریب بخورم ؟؟

AliBaMaram.13
31-08-2011, 09:21
آقا منم دیروز می خواستم هارد بگیرم برای رید و طبیعتا دنبال هارد پرسرعت می گشتم نزدیک بود سرم کلاه بره و همین سیگیت گرین رو بگیرم !! تو لحظه آخر شک کردم گفتم برم تو گوگل سرچ کنم ببینم جریان گرین اش چیه .که رسیدم به اینجا ...