مشاهده نسخه کامل
: برنامه نویسی انیمیشنی
مرتضی nvcd
23-03-2011, 16:12
سلام دوستان
بعضی برنامه ها یه سری انیمیشن های خاص شبیه برنامه های فلش دارن ... مثلا شبیه فلش وقتی روی یه دکمه کلیک می کنی ... کنترل های پنجره بصورت انیمیشنی حرکت می کنن یا نوشته ها با افکت خاصی به حرکت در میان ...
می خواستم بدونم تو برنامه نویسی با دات نت ، کامپوننتی یا چیزی هست که برنامه نویسی انیمیشنی اینطوری رو راحتر کنه یا نه همه ی اون نرم افزار ها بهمون صورت معمول برنامه نویسی می شن ....
البته من نمی دونن واقعا این برنامه ها با دات نت نوشته شده باشه یا نه ...
ممنون
این برنامه ها رو با استفاده از WPF که به دات نت اضافه شده ایجاد میکنن. البته مزیتهای WPF به این چیزا محدود نمیشه. این تکنولوژی جایگزینیه که مایکروسافت به جای Windows Forms معرفی کرده. حتما یاد بگیرینش، به ویژه اگه برنامه دارین از Linq به جای ADO.NET استفاده کنین.
مرتضی nvcd
26-03-2011, 00:41
یه مطالعه اشنایی با این نوع برنامه نویسی کردم ... ولی اخرش نفهمیدم واقعا چه تفاوتی با برنامه نویسی معمول داره ؟!!!
تو اون مقاله که خوندم ادعا می شد که نیاز به نوشتن کد هایی فراوان از بین میره ... ولی برعکس به جاش باید کلی کد XAML بنویسی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
توضیحی داری که بتونه قانع کننده باشه ؟ ... چطوری این محیط می تونه تو برنامه نویسی انیمیشنی کمکم کنه ؟ ...
البته دارم دنبال منابع درست و حسابی می گردم تا این نوع برنامه نویسی رو یاد بگیرم .... بهرحال ممنون بابت روشن کردن ما
واقعیت اینه که WPF مبحث گسترده ایه. نمیشه تو یه پست توضیح داد.
WPF کد نویسی رو کاهش نمیده. ولی چون سازگاره بالایی با Linq داره و Linq لایه Data Access رو خودش تولید میکنه، از این لحاظ کد نویسیت کم میشه. کدهای XAML هم زمانی باید به صورت دستی نوشته بشن که نیاز به ایجاد افکتهای متحرک باشه.
این رو هم در نظر داشته باش که این تکنولوژی جدیدتریه که جایگزین Windows Forms و از لحاظ Performance خیلی بهتره. فقط به عنوان یه ابزار برای ایجاد انیمیشن بهش نگاه نکن.
برای یادگیریش هم باید کتاب آموزشش رو کامل بخونی.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرتضی nvcd
29-03-2011, 19:36
پس انچنان هم به درد انیمیشن نمی خوره ... من دنبال یه چیزی برای انیمیشنی کردن نرم افزارم هستم ... به پایگاه داده هم احتیاجی ندارم که فرقی برام بکنه از ado.net استفاده بکنم یا linq
بهرحال ممنون .
اگه کامپوننتی چیزی هست ممنون می شم
یعنی چی بدرد نمیخوره؟ یه سر به msdn بزن و مثال های WPF رو نگاه کن تا ببینی...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.