مشاهده نسخه کامل
: طراحی پایگاه داده برای یک فروشگاه
amins2007
23-03-2011, 15:30
یکی از دوستان من یه پروژه داره با این عنوان "طراحی پایگاه داده برای یک فروشگاه (مثل شهروند)" از من کمک خواسته.
من چون رشتم کامپیوتر نیست و این چیزا رو پاس نکردم چیز زیادی سرم نمیشد. و نمیدونم که چی باید سرچ کنم.
گفتم از دوستانم اینجا یه کمکی بگیرم تا جلوش شرمنده نشم:41:
استادشون گفته در مرحله اول مشخصات همچین فروشگاهی و همچنین تراکنش هایی که در چنین فروشگاهی رخ میده رو مشخص کنن.
اگه کسی اطلاعاتی داره یا منبعی میشناسه، منو راهنمایی کنه.
ممنون:11:
amins2007
25-03-2011, 15:59
کسی اطلاعاتی نداره؟؟؟
brave_ie
25-03-2011, 23:06
من برای یه فروشگاه اینکارو انجام دادم رشتمم کامپیوتر نیست
دقیقا کارایی که میخوان با دیتابیس انجام بدن چیه؟
تراکنش ها درسته باید همون اول مشخص شه مثلا اضافه شدن به انبار ، خرید، دزدی،فاسد شدن و...
در خدمتیم:11:
Open-Source
25-03-2011, 23:36
چند سال پیش برای پروژه کاردانی یه نرم افزار مدیریت فروشگاه های زنجیره ای (مثل همین شهروند) ارائه دادم.
یادم هستش که بانکش ، خیلی بزرگ و پیچیده شده بود.
تازه من دفاتر حسابرسی مثل : تراز کل و معین رو اضافه نکرده بودم (اگه بخوای اینا رو اضافه کنی که کلی بانکت بزرگتر و پیچیذه تر میشه).
پیشنهاد من اینه که بری از نزدیک با یکی از این فروشگاه ها صحبت کنی و اطلاعاتی رو بگیری ، چون من خودم یکی دو ماه برای بانکش وقت گذاشتم .(علاوه بر طراحی ، نرمال سازی و اینجور حرف ها هم وقت گیره - دمش گرم استادمون خیلی کمک کرد).
در ضمن دمت گرم.
برای پروژه کارشناسی مونده بودم که چی ارائه بدم ، این تاپیک رو که دیدم یاد همین پروژه مدیریت فروشگاه افتادم که برم کامل ترش کنم و بش بدم بره ...:21:
amins2007
26-03-2011, 01:57
ممنون از راهنماییتون. راستش گفتم منم رشتم کامپیوتر نیست و اطلاعات زیادی از این نوع پروژه ندارم.
اینجور که استادشون گفته باید پروژه رو در چند مرحله تکمیل کنن.
تو مرحله اول هم همینطور که گفتم استاد گفته براش مشخصات همچین فروشگاهی و همچنین تراکنش هایی که در چنین فروشگاهی رخ میده رو مشخص کنن و واسش بفرستن.
تراکنش ها منظورش همون چیزایی هستش که باید ثبت بشه؟ به قول دوستمون مثلا اضافه شدن به انبار ، خرید، دزدی،فاسد شدن و... ؟؟؟
دیگه چه چیزهایی رو باید تو این مرحله در نظر گرفت؟
اگه نمونه ای از این نوع پروژه ها سراغ دارین، معرفی کنین که من یه نگاه بندازم ببینم روال کار چجوریه
بازم ممنون:40:
استادم ازم خواسته پایگاه داده برای مشتريان یک فروشگاه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) طراحی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) كنم خودمم هيج اطلاعاتي ندارم تا فردا بيشتر مهلت ندارم هركسي ميتونه كمكم كنه .مرسي:42:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.