مشاهده نسخه کامل
: یه سری به ما بزنید N8 I9000 یا .....
با سلام خدمت دوستان و اساتید محترم
میخوام گوشی بخرم تا 600 700 میتونم خرج کنم
روی N8 و I9000 زوم کردم دوربین برام مهمه و از اونجایی که گالکسی دوربینش خوب نیست در اولویت دوم قرار میگیره
فرق اندرویید و سیمبیان در چیه؟فرق زیادی میکنه ؟برنامه و بازی برای سیمبیان3 کمه؟مشکلN8 در خاموش شدن حل شد؟اگه مدلهای دیگه هم هست بگید من میخوام دیگه دوربین دیجیتال نگیرم.
N8 نمیتونه زیرنویس رو ساپورت کنه ایا برنامه ای است که روش نصب بشه تا ساپورت کنه؟پیکسون و ساتیو فکر نکم چنگی به دل بزنن درسته؟
در کل ارزش خرید داره N8؟
M A M M U T
23-03-2011, 19:36
اگه مدلهای دیگه هم هست بگید من میخوام دیگه دوربین دیجیتال نگیرم.
سلام دوست عزیز
به نظرم خرید گوشی به عنوان دورین دیجیتال اشتباهه...
چون اولا خودم یه بار این کار رو کردم و پشیمون شدم....(اون موقع i8510 خریدم که تو موبایلا دوربین رو دستش نبود....)
به نظرم شما با این 700 تومن یه گوشی 400 تومنی بخری با یه دوربین 300-350 تومنی نتیجه ی خیلی بهتری میگیری...(حتی دوربین 200-250 تومن هم عملکرد به مراتب بهتری نسبت به گوشی موبایل داره...)
دوربین موبایل هرچه قدر هم قوی باشه نمیتونه جای دوربین های دیجیتال رو بگیره///.... اونم به علت قطر لنز کوچیکشون هست و ربطی به بالا بودن مگاپیکسل نداره.... شاید دوربین یه موبایل که 16 مگاپیکسل هست نتونه با یه دوربین دیجیتال 10 مگاپیکسلی رقابت کنه....
گرافيكار
23-03-2011, 20:39
به نظر من هم خريد گوشي به خاطر دوربين بهتر يه اشتباهه محضه
اگه فقط دوربين براتون مهمه خب طبيعيه كه ان8 بهتره
ولي اگه سيستم عامل ، صفحه نمايش عالي ، سخت افزار بهتر ، اينتر فيس خيلي كاربردي تر سريعتر و زيباتر برات مهمه گالكسي بهتره
PersiAndroid
24-03-2011, 01:18
N8 كيفيت فيلمش نسبت به گالكسي 6 فريم در ثانيه كمتره
و كيفيت عكاسيش هم اونقد خوب نيست كه بخواي ازش به عنوان دوربين ديجيتال استفاده كني
اگه موبايل ميخواي و دنبال يه چيز توپي گالكسي اس!
گالکسی افت قیمتشو کرده؟چند مدته تو بازاره؟قیمت ابتداییش چند بوده؟پایینتر هم میاد؟
من از کیفیت پایین ساخت در برند سامسونگ نسبت به نوکیا شنیدم نظر شما چیه؟
نمونه فیلمبرداری و عکاسی شو میزازین تا ببینم؟
سلام دوست عزیز
به نظرم خرید گوشی به عنوان دورین دیجیتال اشتباهه...
چون اولا خودم یه بار این کار رو کردم و پشیمون شدم....(اون موقع i8510 خریدم که تو موبایلا دوربین رو دستش نبود....)
به نظرم شما با این 700 تومن یه گوشی 400 تومنی بخری با یه دوربین 300-350 تومنی نتیجه ی خیلی بهتری میگیری...(حتی دوربین 200-250 تومن هم عملکرد به مراتب بهتری نسبت به گوشی موبایل داره...)
دوربین موبایل هرچه قدر هم قوی باشه نمیتونه جای دوربین های دیجیتال رو بگیره///.... اونم به علت قطر لنز کوچیکشون هست و ربطی به بالا بودن مگاپیکسل نداره.... شاید دوربین یه موبایل که 16 مگاپیکسل هست نتونه با یه دوربین دیجیتال 10 مگاپیکسلی رقابت کنه....
با400 تمن چی رو پیشنهاد میکنی؟
به نظر من هم خريد گوشي به خاطر دوربين بهتر يه اشتباهه محضه
اگه فقط دوربين براتون مهمه خب طبيعيه كه ان8 بهتره
ولي اگه سيستم عامل ، صفحه نمايش عالي ، سخت افزار بهتر ، اينتر فيس خيلي كاربردي تر سريعتر و زيباتر برات مهمه گالكسي بهتره
اصلا دوربین N8 به کنار خودش دارای قابلیتهای کمیه که این جور با صراحت میگید. ایا گوشی سیمبیان میدونید که ازش بهتر باشه؟تا اونجایی که اطلاعات ناقصم میگه نوکیا از لحاظ کیفیت از خیلی از برندها جلوتره
soranstar
24-03-2011, 10:51
به جز دوربين ، مسلما galaxy s ارجحيت داره .
mansoooooooor
24-03-2011, 11:42
دوربین گالاکسی اینقدر ها که شما هم میگین بد نیست _ البته به پای ان 18 نمیرسه ولی به غیر از دوربین 100 درصد گالاکسی چون : سیستم عامل اندروید و حتی من یه جا خوندم که تا ورزن 3.0 اندروید آپدیتش کرد _ هیچوقت سیمبین به پای ویندوز موبایل هم نمیرسه چه برسه به اندروید !!!
01110362
24-03-2011, 14:52
به توجه به نیاز اول شما که دوربین هست بهتره که یه دوربین دیجیتال خوب با 300 -400 بگیری یه گوشی هم کنارش .
mr_khodaei2008
26-03-2011, 11:03
من ان8 را توصيه ميكنم
P I R A N H A
26-03-2011, 13:01
دوست منn8فقط تودوربین سرتره حیفه بخاطریه دوربین ازامکانات گلکسی صرف نظرکنی
vahid0801
26-03-2011, 13:11
رفیق سری n بگیری ضرر کردی.
گالاکسی رو با چی مقایسه میکنی؟
بهتر از اینها htc desire HD جون عزیز دل خودمه.
tiyam 01
26-03-2011, 13:39
N8 كيفيت فيلمش نسبت به گالكسي 6 فريم در ثانيه كمتره
و كيفيت عكاسيش هم اونقد خوب نيست كه بخواي ازش به عنوان دوربين ديجيتال استفاده كني
اگه موبايل ميخواي و دنبال يه چيز توپي گالكسي اس!
24 فریم بر ثانیه استاندارده......... 6 فریم بر ثانیه تفاوت چندانی هم نداره
بعد فیلمبرداری n8 رو دیدم خیلی از ویواز بهتر بود ...
کیفیت عکاسیش هم تو موبایلها اوله. بعد پیکسون 12.... عکاسی گالاکسی مثل ان 97 میمونه.. تو gsm arena میتونی ببینی
---------- Post added at 02:39 PM ---------- Previous post was at 02:38 PM ----------
دوربین گالاکسی اینقدر ها که شما هم میگین بد نیست _ البته به پای ان 18 نمیرسه ولی به غیر از دوربین 100 درصد گالاکسی چون : سیستم عامل اندروید و حتی من یه جا خوندم که تا ورزن 3.0 اندروید آپدیتش کرد _ هیچوقت سیمبین به پای ویندوز موبایل هم نمیرسه چه برسه به اندروید !!!
گوگل گفته اندروید 3 واسه صفحه نمایشهای بزرگه (مثل تبلت)
به نظر من که اگه عجله داری همین گالاکسی رو بگیر
اما اگه میتونی 2 ماهی صبر کنی و دوربینم برات مهمه xperia arc بگیر(دوربینش از اندرویدیا حال حاضر بهتر هست).
در کل انتخاب گوشی از روی دوربین کار درستی نیست. و بهتره سیستم عامل رو جز ملاک های اصلی انتخاب گوشی قرار بدی.
البته ناگفته نماند تا تابستون گوشی های بهتری هم از اندروید میان.ممکنه عکاسیشون به خوبی ارک نباشه ولی از لحاظ سخت افزار و فیلم برداری به مراتب از n8 , ارک و ... بهترن.
Scud_MD2
28-03-2011, 18:43
خب اگر دوربين براتون مهمه 100 درصد ان 8 بگير
12 مگاپيكسل كجاهو 5 مگاپيكسل كجا
aRThaS_08
29-03-2011, 06:48
کیفیت عکاسیش هم تو موبایلها اوله. بعد پیکسون 12
دوربینش اوله نه عکاسیش
عکاسی پیکسون بهترینه ولی دوربین فقط عکاسی نیست واسه همین n8 توی دوربینها بهترینه
tiyam 01
29-03-2011, 11:18
دوربینش اوله نه عکاسیش
عکاسی پیکسون بهترینه ولی دوربین فقط عکاسی نیست واسه همین n8 توی دوربینها بهترینه
تو کیفیت عکس که بین پیکسون 12 و ان 8 بین بچه ها اختلاف بود ...
اما فیلمبرداریش من که دیدم عالی بود
گرافيكار
29-03-2011, 12:06
اصلا دوربین N8 به کنار خودش دارای قابلیتهای کمیه که این جور با صراحت میگید. ایا گوشی سیمبیان میدونید که ازش بهتر باشه؟تا اونجایی که اطلاعات ناقصم میگه نوکیا از لحاظ کیفیت از خیلی از برندها جلوتره
ميشه شما قابليتهاي ان 8 رو به جز دوربين بگين ما هم ياد بگيريم
ان8 گوشي خوبيه ولي با قيمتي نهايت 400
من بارها گفتم و بازم ميگم سيمبين رو در مقايسه با آندرويد و ios اصلا سيستم عامل هوشمندي نميدونم
در واقع ان 8 رو اسمارت فون واقعي نميدونم
چيزي بيش از يك كمرافون نيست
كمرافونم قيمتش بيشتر از 400 باشه غير معقوله
كيفيت نوكيا هم خوب بود
الان دستهاي كارگران شريف چيني اومده تو كار و كيفيت گوشيهاي نوكيا فرق چنداني با برندهاي ديگه نداره
---------- Post added at 01:06 PM ---------- Previous post was at 01:04 PM ----------
تو کیفیت عکس که بین پیکسون 12 و ان 8 بین بچه ها اختلاف بود ...
اما فیلمبرداریش من که دیدم عالی بود
كلا كسي كه ميخواد گوشي رو براي دوربين بخره
بهتره 300 بده يه پيكسون بخره تا 600 بده براي يه ان8 كه شايد عكساش بهتر از پيكسون باشه كه نيست و يا فلاشش قويتر از پيكسون باشه كه نيست
کم لطفی نکنید N8 هر ضعفی داشته باشه در مورد دوربین رقیبی براش وجود نداره! به خاطر سنسور بزرگتر و کیفیت اپتیک بالا واقعا عکسهای خیلی با کیفیتی میگیره! از لحاظ داینامیک رنج و کیفیت رنگ و نویز از همه گوشیهای دوربین دار کاملا سر هست! تنها مشکل دوربینش فلاش ضعیفش هست..
اگه کیفیت صدای خوب هم داشت میشد ازش به عنوان یه گوشی مولتی مدیای عالی اسم برد ولی خودمم پول پای این گوشی نمیدم..
tiyam 01
29-03-2011, 15:38
ميشه شما قابليتهاي ان 8 رو به جز دوربين بگين ما هم ياد بگيريم
ان8 گوشي خوبيه ولي با قيمتي نهايت 400
من بارها گفتم و بازم ميگم سيمبين رو در مقايسه با آندرويد و ios اصلا سيستم عامل هوشمندي نميدونم
در واقع ان 8 رو اسمارت فون واقعي نميدونم
چيزي بيش از يك كمرافون نيست
كمرافونم قيمتش بيشتر از 400 باشه غير معقوله
كيفيت نوكيا هم خوب بود
الان دستهاي كارگران شريف چيني اومده تو كار و كيفيت گوشيهاي نوكيا فرق چنداني با برندهاي ديگه نداره
---------- Post added at 01:06 PM ---------- Previous post was at 01:04 PM ----------
كلا كسي كه ميخواد گوشي رو براي دوربين بخره
بهتره 300 بده يه پيكسون بخره تا 600 بده براي يه ان8 كه شايد عكساش بهتر از پيكسون باشه كه نيست و يا فلاشش قويتر از پيكسون باشه كه نيست
پس از نظر شما پیکسون با ان 8 فرقی نداره (از نظر نرم افزاری - نه دوربین)
ان 8 اسمارت فون واقعی نیست؟ حتمآً جاوا هست مثل پیکسون
از کی واسه گوشیهای غیر اسمارت فون بازی مثل angry bird و گرافیک سنگین اومده؟ یا یه برنامه gps کامل یا ...
mohamad skystar
29-03-2011, 17:15
N8 برا کسانی که مالتی مدیا باز هستن خوبه که بخوان دائم عکاسی فیلمبرداری کنن و سینمای خانگی راه بندازن.
البته WiFi خوبی هم داره .
در کل: N8 از نظر سیستم عامل و سخت افزار نسبت به I9000 حرفی برا گفتن نداره.
گرافيكار
29-03-2011, 18:16
ان 8 اسمارت فون واقعی نیست؟ حتمآً جاوا هست مثل پیکسون
از کی واسه گوشیهای غیر اسمارت فون بازی مثل angry bird و گرافیک سنگین اومده؟ یا یه برنامه gps کامل یا ...
من نگفتم ان8 مثل پيكسونه وگرنه مثل پيكسون ميگفتم بايد قيمتش 300 باشه نه 400
از كي تا حالا با يكي دو بازي به قول شما سنگين يه گوشي تبديل به اسمارت فون ميشه؟
توي تك تك بررسيها يكي از نقاط ضعف ان8 فاصله بسيار زياد سيستم عامل سيمبين از سيستم عاملهاي روز مثل آندرويد و ios گفته شده
شما 100 تا بازي خوب روي ان8 نصب كنيد ولي وقتي دفتر تلفن اين گوشي 600 تومني در برابر wave 525 صد و هفتاد تومني از همه نظر كم مياره چه بدرد ميخوره
يا مثلا صندوق پيامهاي ان8 كه باز هم در برابر صندق پيامهاي به روز و زيباي wave 525 حرفي براي گفتن نداره
وظيفه اصلي يه اسمارت فون در ارتباطات هست نه دوربين يا بازي يه ipod بخرين با 250 تومن تا متوجه بشين بازي چيه
خيانتي كه شركت نوكيا به مشتريهاش ميكنه و قيمت وحشتناكي كه براي مثلا سيستم عامل هيچبين از اونها ميگيره
به اندازه تمام شركتهاي چينه
يه دوربين 12 مگا يا چنتا بازي باعث نميشه من ان8 رو در بين سوپرگوشيها يا اسمارت فونهاي واقعي قرار بدم
tiyam 01
29-03-2011, 21:54
من نگفتم ان8 مثل پيكسونه وگرنه مثل پيكسون ميگفتم بايد قيمتش 300 باشه نه 400
از كي تا حالا با يكي دو بازي به قول شما سنگين يه گوشي تبديل به اسمارت فون ميشه؟
توي تك تك بررسيها يكي از نقاط ضعف ان8 فاصله بسيار زياد سيستم عامل سيمبين از سيستم عاملهاي روز مثل آندرويد و ios گفته شده
شما 100 تا بازي خوب روي ان8 نصب كنيد ولي وقتي دفتر تلفن اين گوشي 600 تومني در برابر wave 525 صد و هفتاد تومني از همه نظر كم مياره چه بدرد ميخوره
يا مثلا صندوق پيامهاي ان8 كه باز هم در برابر صندق پيامهاي به روز و زيباي wave 525 حرفي براي گفتن نداره
وظيفه اصلي يه اسمارت فون در ارتباطات هست نه دوربين يا بازي يه ipod بخرين با 250 تومن تا متوجه بشين بازي چيه
خيانتي كه شركت نوكيا به مشتريهاش ميكنه و قيمت وحشتناكي كه براي مثلا سيستم عامل هيچبين از اونها ميگيره
به اندازه تمام شركتهاي چينه
يه دوربين 12 مگا يا چنتا بازي باعث نميشه من ان8 رو در بين سوپرگوشيها يا اسمارت فونهاي واقعي قرار بدم
نرم افزار و بازیهای سیمبین که همون دوتا نیست که گفتم.
خودم زیاد سر و کار با نرم افزارهای موبایل ندارم باهاشون زیاد آشنایی ندارم
سیمبین 3 تازه اومده شاید نرم افزار واسش کم باشه. مثل ویندوز فون که الان رشدش از وقتی اندروید اومده بود هم بیشتره
بعد تعریف اسمارت فون:
گوشی های هوشمند یا Smartphone ها یا گوشی های هوشمند، گوشی های موبایل پیشرفته با قابلیت های خاص و کاربردهایی نظیر کامپیوترهای شخصی (PC) هستند. بیشتر گوشی های هوشمند دارای دوربین هستند و قابلیت هایی مثل اتصال به اینترنت و ایمیل و تنظیمات مشخص را نیز دارند. یکی از خصوصیات مهم این گوشی ها امکان نصب برنامه های پیشرفته پردازشی و اتصال روی آنهاست، ولی در گوشی های معمولی نرم افزارها و برنامه های خاصی توسط سازندگان از قبل قرار دارد و فقط از طریق سازنده یا اپراتورها قابلیت ارتقا دارند. این گوشی های هوشمند دارای برخی اینترفیس های اضافه مثل QWERTY، صفحه نمایش لمسی و یا حتی دسترسی مطمئن به ایمیل (همان طور که در Black Berry هم وجود دارد) هستند.
بنابراین تفاوت های مهم گوشی های هوشمند و گوشی های معمولی می تواند در زمینه قیمت و قابلیت های سطح بالای این گوشی ها باشد.
درباره سیمبین گفتن
چرا دوستش نداریم: سیمبین می تواند کاملا گیج کننده باشد و هنوز کار با آن به راحتی بلک بری و iPhone نیست. اگر شما از سخت افزار قرص و محکم و مطمئن استفاده نکنید این سیستم عامل می تواند کسل کننده و دردسر ساز باشد. همچنین اتصال آن به وب خسته کننده و مشکل ساز است.
خب اگه قرار بود این معایب و معایبی که شما گفتین رو نداشت الان میگفتن سیمبین از اندروید بهتره
دوست عزیز گوشی های مبتنی بر پلاتفرم سمبین اسمارت فون محسوب میشن ... ولی همونطور که ما تو طبقه بندی اسمارت فون ها اونا رو به های - اند و میدل لاو تقسیم میکنیم برای پلاتفرم ها هم این صادقه در حال حاضر این سیستم عامل با توجه به ورود سیستم های قدرتمندی مثل اندروید ( بر پایه لبنوکس ) و آی او اس ( بر پایه bsd ) و .... دیگه سطح پایین محسوب میشه.
یه زمانی بله نوکیای ننه مرده فقط 6630 رو میزد و 6680 و ... الان دوران عوض شده بخث اینه که n8 این قیمت براش پرداختن خطاست ... شما از آینده ای برای سمبین سخن میگویید که خود نوکیا هم به اون واقف نیست پشتیبانی از سمبین را رو هوا ول کرده چسبیده به وین فون 7 ( که البته ممکنه آینده داشته باشه ) به نظر من نوکیا اگه استراتژی پیشبرد سیستم عامل مائمو یا می گو رو پیش میبرد ارزشمندتر بود.....
بگدریم چه حرف بی ربطی زدم ...تو خون این شرکت های انحصار طلب توسعه نرم افزارهای متن باز جائی نداره ....
راستی یادم رفت بین این دوتا من Galaxy S رو پیشتهاد میدم :46:
tiyam 01
29-03-2011, 22:22
دوست عزیز گوشی های مبتنی بر پلاتفرم سمبین اسمارت فون محسوب میشن ... ولی همونطور که ما تو طبقه بندی اسمارت فون ها اونا رو به های - اند و میدل لاو تقسیم میکنیم برای پلاتفرم ها هم این صادقه در حال حاضر این سیستم عامل با توجه به ورود سیستم های قدرتمندی مثل اندروید ( بر پایه لبنوکس ) و آی او اس ( بر پایه bsd ) و .... دیگه سطح پایین محسوب میشه.
یه زمانی بله نوکیای ننه مرده فقط 6630 رو میزد و 6680 و ... الان دوران عوض شده بخث اینه که n8 این قیمت براش پرداختن خطاست ... شما از آینده ای برای سمبین سخن میگویید که خود نوکیا هم به اون واقف نیست پشتیبانی از سمبین را رو هوا ول کرده چسبیده به وین فون 7 ( که البته ممکنه آینده داشته باشه ) به نظر من نوکیا اگه استراتژی پیشبرد سیستم عامل مائمو یا می گو رو پیش میبرد ارزشمندتر بود.....
بگدریم چه حرف بی ربطی زدم ...تو خون این شرکت های انحصار طلب توسعه نرم افزارهای متن باز جائی نداره ....
بحث high end یودن یا low end بودن سیمبین نیست ...بحث سر یه چیز دیگه اس .. بعضیا هستن میگن سیمبین اسمارت فون نیست و اون رو با جاوا مقایسه میکنن
اینطور که تو خبرها اومده بود نوکیا هم سیمبیان رو ادامه میده هم میگو و هم رو ویندوز فون کار میکنه. منتهی هرکدوم واسه یه دسته از تلفنها
شاید از سیمبیان واسه گوشیهای ارزون قیمت استفاده بشه . میـگو واسه گوشیهای های اند
دوست عزیز اون اخبار رو منم خوندم تو اون اخبار به روشنی از حمایت از سمبیان صحبت نشده .... این جور صحبت ها از مدیر نوکیا برنامه نویسان این پلاتفرم رو مایوس کرده .... نوکیا سمت و سوش رو وین فون هفت متمرکزه ...
حالا شما خون خودتونو کثیف نکنید :46: صلوات بفرستید :31:
aRThaS_08
30-03-2011, 00:11
اگه دوربین رو درنظر نگیریم که بنده C7 رو خیلی سرتر میدونم از n8
بعلت اینکه کاملن یکیه قیافش بهتره و قیمتش کمتره!
tiyam 01
30-03-2011, 01:21
اگه دوربین رو درنظر نگیریم که بنده C7 رو خیلی سرتر میدونم از n8
بعلت اینکه کاملن یکیه قیافش بهتره و قیمتش کمتره!
نمیدونم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تفاوتهاشون این اختلاف قیمت رو می ارزه یا نه؟
یعنی شرکت نوکیا با اینکه سیمبیان اینقدر از رقبای خودش عقب مونده بازم در گوشی جدیدش که اسمشو یادم رفته بازم از سیمبیان استفاده کرده
چرا؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.