مشاهده نسخه کامل
: سمند lx یا پژو پارس elx
Johan lopez
23-03-2011, 12:51
دوستان سمند LX دوگانه سوز بهتره یا پارس ELX دوگانه سوز
Переклад не
23-03-2011, 13:06
خب این از سمند با تیپی که تو عکسش نوشته:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم از پارس با تیپی که تو عکسه هستش:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب حالا این لینک مشخصات فنی سمند هستش:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم لینک پارس ای ال ایکس:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
الان اگه یکم دقت کنی تو جدول هر دوتاشون حساب دستت میاد کدوم بهتره
کاملا معلومه که پارس elx!!!!
البته پارس معمولی به هیچ درد نمیخوره و همون GLX هستش
ببخشيد دوستان ولي پارس elx اصلا دوگانه سوز نيست واز نظر فني هم معلومه كه برتره ولي قيمت هاشونو هم مقايسه كنيد و اينكه سمند از لحاظ آپشنهاي داخلي(غير فني) خيلي جلوتره.
در كل دوست عزيز شما خيلي راحت و با يك سرچ ميتونستيد كلي تاپيك در اين خصوص پيدا كنيد و من پيشنهاد ميكنم ادمين محترم اين تاپيكو با تاپيك مشابه قبلي ادغام كنه.
---------- Post added at 01:13 PM ---------- Previous post was at 01:11 PM ----------
دوستان سمند LX دوگانه سوز بهتره یا پارس ELX دوگانه سوز
البته اينم بگم شما خودت ميتوني بدي بيرون واست دوگانه سوزش كنن elx رو:41:
Переклад не
23-03-2011, 13:18
نه اصلا در کل درست نیست پول بدی ماشین ایرونی بخری
به جای اینکه 20 تمن خرج پارس کنی یه ماشین خارجی دست دوم تو این رنج پیدا کن
گازسوز کردن هم اگه ببینی چه بلایی سر ماشینت میاد اصلا این کارو نمکنی
M A M M U T
23-03-2011, 14:52
دوستان شتاب elx واقعا 9 هست؟:18:
mohammad.persia
23-03-2011, 14:58
پزو الکس خوبه
از نظر موتور
ولی نصبت به سمند مقاومت بدنه خوبی نداره
و سمند ایمنی اون بیشتر هستش
در کل
هر دو نوع ماشین به درد این زمونه نمیخورند
چون اون پولی که به خاطرشون میدین اون امکانات جالب نداره
چون واقعا این ماشینها باید 10 سال پیش نسلش منقرض میشد
من به شما بین این 2 سمند ال ایکس رو پیشنهاد میکنم .. نیازی نیست پول اضافه برای ماشینی پرداخت کنید که از لحاظ اقتصادی برای فرد شما ضرر خواهد داشت !
صد البتهاگر شما جزو اون دسته افرادی هستید که از لحاظ مالی مشکلی نداشته و منطق خاصی در خرید ماشین دنبال نمیکنید و همینطور سالها یه ماشینی رو که خریدید نگه داشته و نمیفروشید در اون شرایط پارس ای ال ایکس پیشنهاد میشه .
در نظر داشته باش که خرید ماشینهایی چون پارس ای ال ایکس ریسک بسیار بالایی رو میطلبه چون در هنگام فروش با افت قیمت بالا (کاملا ضرر رو حس میکنید ) و همینطور معطلی زیاد ممکنه مواجه بشید و اون موقست که به خودتون میگید عجب اشتباهی کردم این ماشین رو خریدم:46:(پس کمی آینده نگری داشته باشید )
mohamad skystar
23-03-2011, 23:52
سمند LX بهتره.
متاسفانه طراحی داخلی پارس بسیار قدیمی و منفی ترین نکته هم همین هست.
از نظر فنی پارس برتره اما از نظر ایمنی امکانات سمند برتره
Переклад не
24-03-2011, 09:55
من به شخصه از پارس بینهایت متنفرم
یه 206 تیپ 6 بگیر حالشو ببر
نه اصلا در کل درست نیست پول بدی ماشین ایرونی بخری
به جای اینکه 20 تمن خرج پارس کنی یه ماشین خارجی دست دوم تو این رنج پیدا کن
گازسوز کردن هم اگه ببینی چه بلایی سر ماشینت میاد اصلا این کارو نمکنی
در خصوص گازسوز كردن كاملا با شما موافقم
ولي در مورد ماشين دست 2 خارجي بايد بگم كه اصولا كسي كه يه ماشين صفرخارجي گرفته مخصوصا تو رنج تا بيست و پنج تومن محال ممكنه اگه ماشينه موردي نداشته باشه الان بياد و ماشينشو بفروشه چون الان ديگه همون ماشينو صفرشو نميتونه بخره و با اون قيمتا فقط مجبوره بره سراغ داخلي ها ....
واسه همين تو خريد خارجي دست2 بايد خيلي دقت كرد و بنظر من اگه يك كارشناش فني كاربلد كه به كارش ايمان داريد تاييدش كنه حتما و اصلا به حرف مكانيكا اعتماد نكنيد(چون اينا دنبال نون خودشون هستن و ميدونن كه اولين جايي كه فرد مراجعه خواهد كرد بعد خريد ماشين همونجا خواهد بود)
خلاصه دوستان خيلي دقت كنيد....خيلي....الان بد زمونه اي شده متاسفانه
.
واما پيشنهاد من تو اين رنج قيمت: يك وي 9 اتوماتيك صفر .يقينا پشيمون نخواهيد شد.
mansoooooooor
24-03-2011, 13:30
بین این که کاملا مشخصه که ای ال ایکس بگیری _ ولی منم با این دوستمون موافقم _ بهتره به جای این اتول های ایرونی یه ماشین دست دوم خارجی بگیری _ مثلا یه رونیز دست دوم
Johan lopez
06-04-2011, 14:09
ببخشيد دوستان ولي پارس elx اصلا دوگانه سوز نيست واز نظر فني هم معلومه كه برتره ولي قيمت هاشونو هم مقايسه كنيد و اينكه سمند از لحاظ آپشنهاي داخلي(غير فني) خيلي جلوتره.
در كل دوست عزيز شما خيلي راحت و با يك سرچ ميتونستيد كلي تاپيك در اين خصوص پيدا كنيد و من پيشنهاد ميكنم ادمين محترم اين تاپيكو با تاپيك مشابه قبلي ادغام كنه.
---------- Post added at 01:13 PM ---------- Previous post was at 01:11 PM ----------
البته اينم بگم شما خودت ميتوني بدي بيرون واست دوگانه سوزش كنن elx رو:41:
اگه بدی از آپکو سفارش بدی دوگانه سوز بهت میدن
---------- Post added at 03:09 PM ---------- Previous post was at 03:08 PM ----------
بین این که کاملا مشخصه که ای ال ایکس بگیری _ ولی منم با این دوستمون موافقم _ بهتره به جای این اتول های ایرونی یه ماشین دست دوم خارجی بگیری _ مثلا یه رونیز دست دوم
رونیز که بدرد نمیخوره
sajjad1973
06-04-2011, 14:53
آقا به نظر من اصلا قید سمند - پارس - glx این جور ما شینا رو بزن مگه پولت رو از سر راه اوردی. نمیدونم شما سریال درک ( یه کاراگاه آلمانی بود) یادت میاد یا نه این ماشینا طراحیش و موتورش و همه چیزاش مال اون زمان هست ( حتی زانتیا) حدودا سالهای 92 , 93 میلادی الان با این پول که برای ابن ماشینا میخوای بدی انتخابهای متنوع تر و به روز تری هم هست ( فیات - ال نود - 206sd - ریو - ورنا - مگان 1600) اگه واقعا دلتون میخواد صنعت خودرو سازی کشورتون پیشرفت کنه پژو GLX و سمند و پارس رو ول کنید تا تولید کنندگانشم بفهمن که اینا دیگه قدیمی شده ( در مورد سمند حد اقل موتورش).
mohamad skystar
06-04-2011, 22:25
رونیز که صاحب اول و آخرش خودخ خریداره
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.