ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل Sony F125 VAIO

arminkhodaei
23-03-2011, 12:23
سلام

با یک لپتاپ VAIO Sony F125 مشکل عجیبی پیدا کردم !

وقتی روشن میکنم، تا قسمت لودینگ ویندوز پیش میره و بعد متوقف میشه !

حتی نمیتونم با این وعض ویندوز عوض کنم!

فقط تونستم لینوکس نصب کنم روش ( بدون هیچ مشکلی )

کسی میدونه مشکل چیه ؟

teknosys
23-03-2011, 20:55
سلام

چرا ویندوز نصب نشد؟

اگه پیغام خطایی داده ذکر کنید ؟

از چه راهی لینوکس نصب کردید؟

موفق باشین.

arminkhodaei
23-03-2011, 23:24
سلام

چرا ویندوز نصب نشد؟

اگه پیغام خطایی داده ذکر کنید ؟

از چه راهی لینوکس نصب کردید؟

موفق باشین.

پیغام خطا نمیده. بسیار کند عمل میکنه! مثلاً در نصب ویندوز در اون مرحله ای که در حال لود اولیه DVD هست حدود 40 دقیقه صبر کردم ولی رد نکرد! بالا آمدن ویندوز فعلی هم به همین صورت.

عجیب این که با DVD لینوکس Ubuntu به راحتی نصب شد و بدون هیچ افت سرعتی اجرا شد. ( در اوبونتو به جای 6 گیگ رم حدود 3 گیگ رم را شناسایی میکنه ) آیا میتونه اشکال از رم باشه ؟

pooriya_hp
24-03-2011, 00:02
شما مگه ویندوز اورجینال (( ریکاوری )) نداری ؟؟

arminkhodaei
24-03-2011, 10:55
شما مگه ویندوز اورجینال (( ریکاوری )) نداری ؟؟

دارم عزیز

ولی مثل این که اصلاً از پایه مشکل داره! چون فقط و فقط اوبونتو را تونستم نصب کنم. وقت ریکاوری هم گیر میکنه.

teknosys
24-03-2011, 16:57
سلام

شما اگه پارتیشن ریکاوری دارین از اون طریق امتحان کنید. اگه فقط دی وی دی در دسترستون هست و اونو خودتون درست کردین امکان خطا توی رایت زیاد هست.

ولی اینکه خود ویندوز اورجینال لپ تاپ هم مشکل داره این موضوع توی لپ تاپ های سونی شایع هست. به این معنی که ویندوزی که نصب شده مشکل داره و مدام Startup Repairing میخواد یا کند کار میکنه.

اما شما میتونید یه ویندوز بازاری بگیرید و نصب کنید . اگه در نصب اون هم مشکل داشتید بایستی بایوس رو آپدیت کنید.

اگر مشکل برطرف نشد ببرید تعمیرگاه.

در ضمن سیستم فایل مورد نیاز برای نصب لینوکس با ویندوز متفاوته ، پس نصب شدن لینوکس دلیل بر سالم بودن هارد یا مشکل نداشتن بایوس نیست.
موفق باشین.